la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.056
To uopšte nije problem. Samo imaš malo više zečjih hormona.
QUOTE]
Oce Makarije, sto bas zecjih hormona?![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
QUOTE]
Kada volite sex i uzivate u njemu, a niste u emotivnoj vezi ni sa kim, odricete li se sexa, ulazite u prolazne avanture ili "to" radite same?
QUOTE]
zna se moj stav....ne srljam u sex, vodim racuna o sebi, voli da imam duze odnose koji su jasni i stabilni, bez preterane intimizacije ali sa gomilom sexa....posluzim se vibratorom kad god pozelim....dajem krv 3 puta godisnje i redovno idem kod ginekologa i sve po JUS-u...verujem partneru (sto i nije pametno ali se trudim da sam sa pouzdanim ljudima)...i tako...smor zivi....
I tako, dan za danom, za kockastim ekranom...
vazno je biti u skladu sa sobom...nismo svi ebachke masine koje meljusvo meso koje im se nadju na putu....
![]()
Fakat, potpisujem - ISPOD tebe... : P
Kada volite sex i uzivate u njemu, a niste u emotivnoj vezi ni sa kim, odricete li se sexa, ulazite u prolazne avanture ili "to" radite same?
Mene stvarno interesuje odgovor na ovo... I pitam se da li se stidite da kazete ili je nesto drugo u pitanju?
Sto apstiniras, ili sto se deprimiras?apstiniram i deprimiram se
stvarno ne znam sta mi je
ma ok je i tako...snalazim se ja tamo gore....
![]()
Sto apstiniras, ili sto se deprimiras?![]()
izgleda da ljudi imaju problem da odvoje jebeni sex od jebenog ostatka zivota
ma ok je i tako...snalazim se ja tamo gore....
![]()
ma dzaba tia-a
nemam ja problem
ja ne zelim da ga odvajam
doduse.. to radja problem
al' j.bg