devojke, kako to resavate?

Ни ја нисам приметио.
Али, има доста људи који само читају теме.
Требало би због њих изложити конкретна објашњења...

zna se moj stav....ne srljam u sex, vodim racuna o sebi, voli da imam duze odnose koji su jasni i stabilni, bez preterane intimizacije ali sa gomilom sexa....posluzim se vibratorom kad god pozelim....dajem krv 3 puta godisnje i redovno idem kod ginekologa i sve po JUS-u...verujem partneru (sto i nije pametno ali se trudim da sam sa pouzdanim ljudima)...i tako...smor zivi....

zna se moj stav....ne srljam u sex, vodim racuna o sebi, voli da imam duze odnose koji su jasni i stabilni, bez preterane intimizacije ali sa gomilom sexa....posluzim se vibratorom kad god pozelim....dajem krv 3 puta godisnje i redovno idem kod ginekologa i sve po JUS-u...verujem partneru (sto i nije pametno ali se trudim da sam sa pouzdanim ljudima)...i tako...smor zivi....

И ти дајеш крв?!
Свака част...

I povrh svega, voliss da mu seduckass na faci - extra ! Lizing cool... : P

Tu ja imam veliki problem. Ako me neki tip privuce u tom smislu, odmah se zablesavim i potpuno odlepim na njega. :( Kod mene je to nekako povezano. Ako mi se svidja, svidja mi se u svakom pogledu.

To uopšte nije problem. Samo imaš malo više zečjih hormona.

jel dotle doslo :lol:

O daaa. Situacija je krajnje ozbiljna. Primam pozive iz cele zemlje.

Back