neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.116
e slabo ovde devojaka ima...sve iskusne zene koje resavaju kako im se hoche....a i moze im se....nisam primetila da neka kuka...

Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ни ја нисам приметио.
Али, има доста људи који само читају теме.
Требало би због њих изложити конкретна објашњења...
zna se moj stav....ne srljam u sex, vodim racuna o sebi, voli da imam duze odnose koji su jasni i stabilni, bez preterane intimizacije ali sa gomilom sexa....posluzim se vibratorom kad god pozelim....dajem krv 3 puta godisnje i redovno idem kod ginekologa i sve po JUS-u...verujem partneru (sto i nije pametno ali se trudim da sam sa pouzdanim ljudima)...i tako...smor zivi....
И ти дајеш крв?!
Свака част...
narafski...dala dosad 11 puta a uzasno se plasim inekcije....i davacu dok god mogu...
pa aj daj i meni kad si tako humana
ne valja se odricati..lose utice na zdravlje
mislim, mogla bih, 0+...samo ako nisi rh -........i dala bih je cak i tebi, iako si najsmorovskiji od svih smorova ovde....
![]()
ebiga ab-![]()
nadam se da lazes....zar bas nikom ne mozes da das osim samom sebi?
![]()
a i ta tvoja tvrdnja ne stoji
tako se radilo u proslom vijeku
Kada volite sex i uzivate u njemu, a niste u emotivnoj vezi ni sa kim, odricete li se sexa, ulazite u prolazne avanture ili "to" radite same?
Pa evo... Imam stalne partnere, s kojima se neobavezno vidjam...
Ej forumashi, ova princeza je najbolje dete ovde....Nemo' neko da je opsovao pred njom, samnom ce posla imati!!!
yeah....
![]()
zna se moj stav....ne srljam u sex, vodim racuna o sebi, voli da imam duze odnose koji su jasni i stabilni, bez preterane intimizacije ali sa gomilom sexa....posluzim se vibratorom kad god pozelim....dajem krv 3 puta godisnje i redovno idem kod ginekologa i sve po JUS-u...verujem partneru (sto i nije pametno ali se trudim da sam sa pouzdanim ljudima)...i tako...smor zivi....
Zar ovo nije tema za devojke... No nema veze.
Resio sam... zamonasicu se...
Od sada me zovite Otac Makarije.
Tu ja imam veliki problem. Ako me neki tip privuce u tom smislu, odmah se zablesavim i potpuno odlepim na njega.Kod mene je to nekako povezano. Ako mi se svidja, svidja mi se u svakom pogledu.
jel dotle doslo![]()