devojke, kako to resavate?

Elem,kao što već rekoh na jednoj od sličnih tema-koristim svog kres ortaka,koji je to što mu ime kaže.Prijatelj koji priskače u nevolji. :lol: :lol: :lol: (a mogu i sama,što ,nije to neko svetsko čudo,već normalna stvar)
 
JApaTI:
lolla:
Da, i te prolazne avanture su mi se odbijale o glavu uglavnom...
Stooo :?:

Pa, prvi put (sa 18. god:) sam mislila uopshte da se ne vezujem, pa sam se zacopala ko da mi je prvi put u zivotu....

Drugi put, imala sam najbolju ideju da ostvarim jednu opushtenu vezu, gde ima sexa i drugarstva, ali bez obaveza... da se malo odmorim od obaveza... pa je covek poceo da prica o deci nakon treceg sastanka...mislim, nashoj deci (buducoj:). Poceo je da ubacuje i romantiku tamo gde joj nije mesto, u preteranim kolicinama...;)
nikad ne ispadne onako kako sam zamisila!:)
 
Imala sam i ja par slobodnih veza, to uglavnom jer nisam mogla da se vezem za njih( mada to nekada oboma odgovara), a sex je bio dobar, a jos nisam imala stalnu vezu. Treba malo dok se uigrate, znas ono vids decka koji te strasno privlaci i pali, imate odlican sex, svaki sledeci put ne mozete da se suzdrzite... kome je jos do price... prolazne avanture su ok, ali ja vise volim kad imam nekog koga dobro poznajem i on mene, pa sve ide glatko.... :wink:
 
rastamann:
Princeza:
Pa... Nuzda zakon menja.
Ipak, imala sam srece, pa sam izmedju dve "normalne" veze imala kres kombinaciju sa jednim tipom koja je trajala 8 meseci. I to me je spasilo menjanja partnera cemu inace nisam sklona.Ej forumashi, ova princeza je najbolje dete ovde....Nemo' neko da je opsovao pred njom, samnom ce posla imati!!!

Jao Rasto.. Evo... :oops: Pocrvenela sam... Divan si...
 

Back
Top