smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.758
Kada volite sex i uzivate u njemu, a niste u emotivnoj vezi ni sa kim, odricete li se sexa, ulazite u prolazne avanture ili "to" radite same?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
smeh:Kada volite sex i uzivate u njemu, a niste u emotivnoj vezi ni sa kim, odricete li se sexa, ulazite u prolazne avanture ili "to" radite same?
Stooololla:Da, i te prolazne avanture su mi se odbijale o glavu uglavnom...
JApaTI:Stooololla:Da, i te prolazne avanture su mi se odbijale o glavu uglavnom...![]()
Princeza:Pa... Nuzda zakon menja.
Ipak, imala sam srece, pa sam izmedju dve "normalne" veze imala kres kombinaciju sa jednim tipom koja je trajala 8 meseci. I to me je spasilo menjanja partnera cemu inace nisam sklona.
mozda nisam dovoljno pametna da shvatim, ali jel' se ovo na mene odnosi?Margott:shta te boli dupe.
![]()
![]()
![]()
rastamann:Princeza:Pa... Nuzda zakon menja.
Ipak, imala sam srece, pa sam izmedju dve "normalne" veze imala kres kombinaciju sa jednim tipom koja je trajala 8 meseci. I to me je spasilo menjanja partnera cemu inace nisam sklona.
Ej forumashi, ova princeza je najbolje dete ovde....Nemo' neko da je opsovao pred njom, samnom ce posla imati!!!
yeah....smeh:mozda nisam dovoljno pametna da shvatim, ali jel' se ovo na mene odnosi?Margott:shta te boli dupe.
![]()
![]()
![]()
Lepa prilika za ispitivanje trzzishta i prilagodjavanje ponude potrazznji...![]()
Unapredi me u menadzera, da ti radim booking...![]()