Девојке, како се осећате када вас стартује момак на улици?

Питање за наше драге форумашице - како се осећате кад вас момак стартује тј приђе вам

На улици, у парку, у клубу, библиотеци...

Да ли вам је неугодно или пријатно јер сте привукле његову пажњу? Каква су вам искуства?

Ја сам наилазио на широк спектар реакција када бих прилазио девојкама. Многих пута било је одобравања, али и много одбијања и непријатних ситуација...
Osećaju se "ovaj oće da me tresne". 😂

Meni se desilo samo jednom - da mi je lik prišao na ulici.
Naravno da odobravam i smatram to sasvim ok, mada danas je postalo malo rizično i većina devojaka mislim da tu vidi ipak nešto loše ili ne voli ili ismeje tog ko joj priđe ili iskulira i ode...
Ja sam prihvatila prilazak, sa osmehom, i bilo mi je skroz ok što je pokušao. Prošetali malo niz ulicu, popričali, ja sam mu se zahvalila i prihvatila sa odobravanjem njegov postupak ali smo se onda pozdravili i ništa se nije desilo. Ja sam u tom trenutku bila zauzeta.

Verovatno nećeš uvek naići na pozitivan odgovor ali ukoliko ti se prilazi Priđi...nemoj ništa da čekaš, najgore što može da ti se desi jeste loša reakcija ali i to se preživi. Jer ako ne priđeš onda neće definitivno biti ničeg...a i što veći broj prilazaka to bolja priča, veća samouverenost itd...
Ipak treba prići

Meni se desilo samo jednom - da mi je lik prišao na ulici.
Naravno da odobravam i smatram to sasvim ok, mada danas je postalo malo rizično i većina devojaka mislim da tu vidi ipak nešto loše ili ne voli ili ismeje tog ko joj priđe ili iskulira i ode...
Ja sam prihvatila prilazak, sa osmehom, i bilo mi je skroz ok što je pokušao. Prošetali malo niz ulicu, popričali, ja sam mu se zahvalila i prihvatila sa odobravanjem njegov postupak ali smo se onda pozdravili i ništa se nije desilo. Ja sam u tom trenutku bila zauzeta.

Verovatno nećeš uvek naići na pozitivan odgovor ali ukoliko ti se prilazi Priđi...nemoj ništa da čekaš, najgore što može da ti se desi jeste loša reakcija ali i to se preživi. Jer ako ne priđeš onda neće definitivno biti ničeg...a i što veći broj prilazaka to bolja priča, veća samouverenost itd...
Ipak treba prići
Скроз се слажем :) баш ми је драго, сигурно да вам је било лепо

Девојке данас у већини не прихвате добро када им дечко приђе али као пто кажем, код мене је ств било и лепих ситуација😆

....momak sa ?
:cistinaocare:
U suštini ne definiše te da li ih nosiš ili ne, niti te stare fore pale - pametan, štreber itd...
ili imaš priču ili je nemaš, sa i bez 👓. Mislim da je najvažnije šta kažeš i kakav stav pri tome imaš.
Скроз се слажем...

Ја сам баш пре неки дан у нс зауставио једну девојку али је била доста млађа од мене. Јбт, не можеш одредити колико која девојка има година на изглед данас

Није било непријатно. Поздравили се пружили руку једно другом, насмешили се и свако својим путем

данас сам о томе размишљао када сам доживео своје пуцање. мајке ми, размишљо сам да одем негде и променим име и презиме и само почнем све испочетка

звао бих се милош ковачевић

е сад морам нешто ново да смислим, сад сам се разоткрио
Zasto; budi Miladin Kovacevic … vec su culi za tebe; drzava platila “dug” kao da si Bond007 a na dejtu ocekuju

1693179255260.jpeg

generalno, mi žene to ne volimo. jer razlozi zašto bi nam neko prišao na ulici su površni, a vrlo često i jadni. eto, taj tvoj razlog, dobio si 'izazov' od drugara spada pod jadan. zamisli kako se oseća neka devojka koja zna da joj prilazislš samo zbog izazova. da ne govorim o nekoj poplavi lažnih prilaženja koja je popularna u poslednje vreme i postoji samo zarad kvantiteta

a drugi dublji razlog je da je za nas žene daleko riskantnije da tek tako pođemo sa nekim u mrak. moramo prvo dobro da vas isproveravamo

generalno, mi žene to ne volimo. jer razlozi zašto bi nam neko prišao na ulici su površni, a vrlo često i jadni. eto, taj tvoj razlog, dobio si 'izazov' od drugara spada pod jadan. zamisli kako se oseća neka devojka koja zna da joj prilazislš samo zbog izazova. da ne govorim o nekoj poplavi lažnih prilaženja koja je popularna u poslednje vreme i postoji samo zarad kvantiteta

a drugi dublji razlog je da je za nas žene daleko riskantnije da tek tako pođemo sa nekim u mrak. moramo prvo dobro da vas isproveravamo
Дада скроз се слажем.

Шта мислиш, како онда да упознаш неку девојку сем преко некога когс већ знаш или тако?

Sve zavisi od izgleda, kulture, šarma, načina na koji mi je prišao, ali uglavnom tu radi izgled najviše, jer nećemo da se lažemo ono da nije presudan, meni jeste, ne mogu da osetim strast i hemiju što je meni jako bitno ako me fizički ne privuce.. Tako da reagovacu izuzetno prijatno ako to ispunjava ako ne jbg na fin nacin cu se izvući iz neprijatne situacije

Sve zavisi od izgleda, kulture, šarma, načina na koji mi je prišao, ali uglavnom tu radi izgled najviše, jer nećemo da se lažemo ono da nije presudan, meni jeste, ne mogu da osetim strast i hemiju što je meni jako bitno ako me fizički ne privuce.. Tako da reagovacu izuzetno prijatno ako to ispunjava ako ne jbg na fin nacin cu se izvući iz neprijatne situacije
Дадада. Контам. Мени ево стварно није изглед пресудан ал могу рећи да узима највећи проценат. То сам видео кад сам скролово баду

Например, лепе девојке са којима се нисам слагао бих шалтао у 90% случајева, али "ружне" са којима бих се слагао готово да ниједном нисам прихватио

Но, мени је 70% девојака лепо. Не да ја то хоћу тако да буде, него стварно, наше девојке су баш лепе

Ал веруј ми да ти је неко 6/10 угрубо речено,а ратвијете неки близак однис и видиш да је он ту та тебе, да се ств зближите, после неког времена би се заљубила, убеђен сам!!

Back