Девојке, како се осећате када вас стартује момак на улици?

Prvo snimim auto, pa njega, ako mi se dopadne to sto vidim odglumim kako padam u nesvest i cekam poljubac, vestacko disanje. Ako mi se ne svidja odmahnem rukom u stilu - :roll: mani me se
Је л будеш хладна и дрска при одмахивању руком или како?

Дај нам још мало жељни смо знања...

Питање за наше драге форумашице - како се осећате кад вас момак стартује тј приђе вам

На улици, у парку, у клубу, библиотеци...

Да ли вам је неугодно или пријатно јер сте привукле његову пажњу? Каква су вам искуства?

Ја сам наилазио на широк спектар реакција када бих прилазио девојкама. Многих пута било је одобравања, али и много одбијања и непријатних ситуација...
ne svidja mi se to startovanje

ne svidja mi se to startovanje
А добро не мора то нужно да буде стартовање. Ево нпр неки дечко ти приђе пристојно и хоће да те упозна нпр.

Није сељак, није нападан, али хоће да те упозна

Како би се осећала?

А добро не мора то нужно да буде стартовање. Ево нпр неки дечко ти приђе пристојно и хоће да те упозна нпр.

Није сељак, није нападан, али хоће да те упозна

Како би се осећала?
odbila bih
jer mi se vec neko svidja, na primer zbog toga
kad mi se jedna osoba svidja ne gledam druge

odbila bih
jer mi se vec neko svidja, na primer zbog toga
kad mi se jedna osoba svidja ne gledam druge
Дада, па мсм то је баш лепо са твојњ стране

Прочитао сам на оном форуму

Но мн се сад нико не свиђа

Kao kada sam jednom okupao policajca koji je regulirao promet, taman prošao pljusak, ja se nešto zblestio i morao naglo zakočiti i pljus - do koljena mu uniforma mokra.

:hahaha:
Јел' знаш како зову ту бару која се направи после кише? Лабудово језеро, пошто је пролазници прелазе балетским скоковима.

Шта ти све ниси човече. Манекен, па свој форум имаш. Дај Боже да се и ја снађем тако, не увлачим ти се сад у дпе јер си админ
Pa eto muzika, mod na Krsti, znas taba … isceniras svoj nestanak, slika u Kuriru traže te i zavrsio si pos’o kod zena se pojavis … ne pricaj puno, budi misteriozan :lol:

Јел' знаш како зову ту бару која се направи после кише? Лабудово језеро, пошто је пролазници прелазе балетским скоковима.
Ma mogu misliti kako bi me s guštom kaznio, doslovno izmislio neku kaznu, a nije mi mogao ništa, zato što zbog gužve tamo mora stajati i mlatarati rukama.

:mrgreen:

Inače, meni je to uvek bilo neozbiljno i nebitno, u smislu dobacivanja svakoj zgodnoj koja prođe,ne obraćam pažnju.
ма да, то је баш глупо... но, ја ств сам пришао великом броју девојака и могу рећи да је то била велика палета реакција.....

не знам, како да упознам девојку осим ако јој не приђем (наравно ако постоји нека девојка коју бих желео да упознам)

она може да помисли и "јао овај ми прилази само јер сам лепа, мора да тако свакој" или "он мисли да сам лепа, обратио је пажњу на мене, супер" или чак нешто треће и десето

хахахахахахаха. може да буде и групи бара

Pa eto muzika, mod na Krsti, znas taba … isceniras svoj nestanak, slika u Kuriru traže te i zavrsio si pos’o kod zena se pojavis … ne pricaj puno, budi misteriozan :lol:
данас сам о томе размишљао када сам доживео своје пуцање. мајке ми, размишљо сам да одем негде и променим име и презиме и само почнем све испочетка

звао бих се милош ковачевић

е сад морам нешто ново да смислим, сад сам се разоткрио

Back