Девојке, како се осећате када вас стартује момак на улици?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Питање за наше драге форумашице - како се осећате кад вас момак стартује тј приђе вам

На улици, у парку, у клубу, библиотеци...

Да ли вам је неугодно или пријатно јер сте привукле његову пажњу? Каква су вам искуства?

Ја сам наилазио на широк спектар реакција када бих прилазио девојкама. Многих пута било је одобравања, али и много одбијања и непријатних ситуација...

Имао сам јако непријатну ситуацију недавно када сам добио изазов да приђем неким девојкама из мог града у парку. Пришао сам им стварно пристојно и васпитано, међутим, та једна девојка се жалила брату.

Ббрат је мој стари друг па није било проблема, али, свеједно, баш нелагодна ситуација.

Питање за наше драге форумашице - како се осећате кад вас момак стартује тј приђе вам

На улици, у парку, у клубу, библиотеци...

Да ли вам је неугодно или пријатно јер сте привукле његову пажњу? Каква су вам искуства?

Ја сам наилазио на широк спектар реакција када бих прилазио девојкама. Многих пута било је одобравања, али и много одбијања и непријатних ситуација...

Sta to bese startovanje? Pa jos na ulici…
Treba mi podsetnik :cistinaocare:

ne...to je bauer.. ja tad nisam nosio naocare :D

Polish_20230826_142031803.jpg

Девојке, када вас стартује момак са наочарима, је л вам изгледа ко штребер, паметан, или је то сад модерно+

Jasno je da moraju imati nadrk odbrambeni stav dok se ne opuste i ne nadjes im zicu,ako ima vremena,mozda ipak imaju nekog pa opet moraju da saseku grubo da ne objasnjavaju svakom ko ih saleti da nisu zainteresovane ni za razgovor
Да, слажем се доста. Мада ја сам кажем ти наилазио и на неке лепе примере где су двеојке баш биле топле и разговорљиве.

Ако је добар ауто, што да не

Шалим се нрвн, ништа злонамерно
Kao kada sam jednom okupao policajca koji je regulirao promet, taman prošao pljusak, ja se nešto zblestio i morao naglo zakočiti i pljus - do koljena mu uniforma mokra.

:hahaha:

Kao kada sam jednom okupao policajca koji je regulirao promet, taman prošao pljusak, ja se nešto zblestio i morao naglo zakočiti i pljus - do koljena mu uniforma mokra.

:hahaha:
Значи, стартово си полицајца?

И како је реаговао? Је л му било непријатно, или је био топао и срдачан разговор?

Значи, стартово си полицајца?

И како је реаговао? Је л му било непријатно, или је био топао и срдачан разговор?
Taman pao pljusak, cesta mokra, nakupilo se vode u ulegnućima, a promet regulira policija.
Da li je bio došao Josipović ili Kolinda, ne znam više.
Nešto se zblesio u autu i vidim da cu se zabiti u ovog ispred sebe, pa naglo zakočim.
Pljus po policajcu, smočio ga do koljena, a on tamo i dalje mora stajati.
Pogledam ga i čitam s usana razne psovke, spustim prozor i kažem - oprostite.
On na to - gubi mi se s očiju da te ne gledam... nije mi trebao dvaput reći.

:rotf:

Kada se skoro u tebe zabije autom dok prelaziš preko pješačkog.
Kako reagiraš?
Uputiš li gospodinu iz auta koju toplu riječ?

🥰🐈
Prvo snimim auto, pa njega, ako mi se dopadne to sto vidim odglumim kako padam u nesvest i cekam poljubac, vestacko disanje. Ako mi se ne svidja odmahnem rukom u stilu - :roll: mani me se

Taman pao pljusak, cesta mokra, nakupilo se vode u ulegnućima, a promet regulira policija.
Da li je bio došao Josipović ili Kolinda, ne znam više.
Nešto se zblesio u autu i vidim da cu se zabiti u ovog ispred sebe, pa naglo zakočim.
Pljus po policajcu, smočio ga do koljena, a on tamo i dalje mora stajati.
Pogledam ga i čitam s usana razne psovke, spustim prozor i kažem - oprostite.
On na to - gubi mi se s očiju da te ne gledam... nije mi trebao dvaput reći.

:rotf:
Одличан риз брате. Записаћу...🤣🤣🤣🤣

Back