Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcine
i kako se oni osecaju tako iznenadjeni 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s obzirom da je proslo oko 6 sati od postavljanja pitanja , izgleda ste slaba napadacice
vise izgleda volite da budete napadnute
ok , nemam nista protiv 
Konacnob:Meni se baš dopada kada iznenadim ... Ispadne još bolje ...
hvala ti sto si se javila.Gazdarica:Pa, meni je sasvim normalno i uobicajeno da preuzmem incijativu, ako mi je do seksa...
Zar tako ne bi trebalo da bude...???
Emancipation in its full effect....
PPStari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
)Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
))vila_raviojla:Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ma rado bih ti pricala romanse samo da se zblizimo))
hehe (i da radim naravno)
)vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
dobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)Stari Lisac:vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiodobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima
)Pa i to sto kazesvila_raviojla:Stari Lisac:vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiodobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima
Ma mozemo da pricamo , samo ti kreni)
malo price moze samo da prija , sta malo ? ma ima da pricaaaamo samo tako
eh...ta prica je ponekad mnogo dobra stvar
ako se raspricas pa kazes e j ade ovo ade ono ...uuuu mnogo budem ljut pa radim ko japanac 
))Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
Napadaj te devojke, oni to obozavaju.
Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
beba:Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Meni se čini da to i Stari lisac voli !