Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcine
i kako se oni osecaju tako iznenadjeni 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Konacnob:Meni se baš dopada kada iznenadim ... Ispadne još bolje ...
Gazdarica:Pa, meni je sasvim normalno i uobicajeno da preuzmem incijativu, ako mi je do seksa...
Zar tako ne bi trebalo da bude...???
Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
vila_raviojla:Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ma rado bih ti pricala romanse samo da se zblizimo))
vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
Stari Lisac:vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiodobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima
Pa i to sto kazesvila_raviojla:Stari Lisac:vila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiodobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima
Ma mozemo da pricamo , samo ti kreni)
Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
Napadaj te devojke, oni to obozavaju.
Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
beba:Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Meni se čini da to i Stari lisac voli !