Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 588
Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcine
i kako se oni osecaju tako iznenadjeni 

Konacnob:Meni se baš dopada kada iznenadim ... Ispadne još bolje ...
Apsolutno , ali se retko dogadja(nazalost)devojke nikako da se oslobode iz svog uplasenog jednosmernog sveta.Gazdarica:Pa, meni je sasvim normalno i uobicajeno da preuzmem incijativu, ako mi je do seksa...
Zar tako ne bi trebalo da bude...???
Da, ja sam za, to mi je skroz super. U sustini, mislim da devojka na kraju uvek i odlucuju hoce li tu biti sexa ili nece. Muskarac je uglavnom onaj koji trazi, ali nebrojeno puta nisu ni svesni da je devojka inicirala i taj njihov korak!!! Ako je ona naumila da ga strpa u krevet tu noc, uradice indirektno sve kako bi i on dosao na tu ideju i eventualno preuzeo pvrvi korak, ako vec ona nije u tom fazonu! Uh, kako mi se svidja ta igra!Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
vila_raviojla:Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ma rado bih ti pricala romanse samo da se zblizimo))
heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiovila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
Ma mozemo da pricamo , samo ti kreniStari Lisac:heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiovila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
dobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima
Pa i to sto kazesvila_raviojla:Ma mozemo da pricamo , samo ti kreniStari Lisac:heheh pa spominjala si neku prichu izgleda nisam shvatiovila_raviojla:oh pa vazi, sta bi voleo da cujes?)
dobro nemoramo da pricamo ....cutis i radis
)
pozdrav svima)
Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Sve sto mogu da kazem je : zivela KokoKoko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
Napadaj te devojke, oni to obozavaju.
Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Ali napadam ga ja i kada smo na ulici, u kaficu, ispod stola, ali onako suptilno, da niko ne vidi, a on tada padne u nesvest.
he he pa moras da priznas da koko ima stila.beba:Pogodila si u centar !Koko:Napadam svoga dragog, vrlo rado. On to obozava. Najvise volim da ga "napadnem", kada se slucajno probudim nocu, probudim ga(ali poljubcima), a on par sekundi ne moze da shvati sta mu se dogadja.Stari Lisac:Voleo bih da znam koliko vas je spremno ako vam dodje do seksa da napadnu svoje muskarcinei kako se oni osecaju tako iznenadjeni
![]()
Meni se čini da to i Stari lisac voli !