DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, nisam ni sponzoruša, ni fuksa, ni napičena klinka koja želi da bude u centru pažnje. Uopšte se ne ložim na novac, poršee, popularnost i ostale gluposti jer znam koliko to može da upropasti čoveka... Iskreno, žao mi je tih devojaka jer same sebi uništavaju život.
Ono što dečko ima u novčaniku NIKADA ne može da zameni ono što ima u glavi, ono što ima u duši!
Inače, dobra tema :ok:

Ja sam sponzorusa i trenutno trazim decka koji ima
LANDROVER_small_SUV2.jpg

ovakvu kucu
IMG_0109_2.JPG

i brdo para....
hahahaha
***** sponzoruse....takve nemaju ni grama mozga...jedina funkcija mozga je da naredjuje nogama da se rasire :):):)

Nikad ne bih bila sa nekim samo zbog novca.Ali sto se tice placanja u kaficu,ok je da plati decko.Ne bunim se.
Isto tako ni meni nije tesko da se uhvatim za novcanik pa obrnem turu,bilo da sam u drustvu sa deckom ili sa mojim prijateljima.
Pokloni su po meni,normalna stvar u vezi.Znak paznje.Znak da zelis da obradujes nekoga.Volim da poklanjam.Narocito,nesto sto znam da ce obradovati tu osobu.Isto tako,drago mi je kada primim poklon.
A definitivno neke stvari treba razgraniciti...placanje u kaficu,ponekad neki pokloncic ne znaci koristoljublje.
I mislim da sponzoruse imaju mnogo vise ciljeve od toga.Zna se koga i zasto one traze.I gde.Nije stvar u nekom picu,u nekoj sitnici vec u mnogo vecim i krupnijim stvarima.

Nikad ne bih bila sa nekim samo zbog novca.Ali sto se tice placanja u kaficu,ok je da plati decko.Ne bunim se.
Isto tako ni meni nije tesko da se uhvatim za novcanik pa obrnem turu,bilo da sam u drustvu sa deckom ili sa mojim prijateljima.
Pokloni su po meni,normalna stvar u vezi.Znak paznje.Znak da zelis da obradujes nekoga.Volim da poklanjam.Narocito,nesto sto znam da ce obradovati tu osobu.Isto tako,drago mi je kada primim poklon.
A definitivno neke stvari treba razgraniciti...placanje u kaficu,ponekad neki pokloncic ne znaci koristoljublje.
I mislim da sponzoruse imaju mnogo vise ciljeve od toga.Zna se koga i zasto one traze.I gde.Nije stvar u nekom picu,u nekoj sitnici vec u mnogo vecim i krupnijim stvarima.

tako je

Zar može da se vidi...? :eek:

Daj i ja ću...Važnije mi je kakva je ona osoba...
happy0007.gif

E,ima ih dosta - skoro 30% :eek:

Ćudno je to...
Jes', i meni je ćudno... Ali sve nešto mislim - da se nije ovaj muški deo udružio? Mada, ima i muških i ženskih sponzoruša... :mrgreen:
Pa msm imam ja par drugarica ( '93 god. ) koje kad se muvaju s nekim i tako to,obavezno pitaju "Da li imash skuter ? " .
Nisam se začudila kad sam ovo pročitala, znam i ja nekoliko takvih. Znači, prvo primete skuter pa tek onda dečka... ili kad im pričam o nekome, pitaju da li ima motor, ovo-ono... :eek: :dash:

Molim vas neka neko takve mlade sponzoruše usmeri ka meni! Ne trebaju mi, samo hoću malo da se zayebavam. Da ih provozam malo tako da će ih u životu posle biti strah da udju u autobus GSP-a, a kamoli u auto ili ne daj Bože motor. :lol: Neće im pasti na pamet da posle pitaju za kola ili motor, od straha da ne nalete na nekog ludaka kao što sam ja. :lol:

Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?

p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala
Reč ''sponzoruša'' nekad me je terala na povraćanje, al sam bila mlada i luda...
Bože moj, nek radi ko šta hoće, nije moje da se mešam u nečiju vezu i razloge zašto su neki ljudi zajedno.

Zbog para nikad ne bih bila s nekim. Prosto, važnije su mi druge stvari - da imam teme za razgovor s njim, da mogu da blejim, da me privlači fizički, da imamo neki ''klik'', da je seks okej (ja se izvinjavam, znam da ovo čitaju i klinci, al šta da radim, kažem kako jeste)... ma, najvažnije je da imamo o čemu da pričamo. Što onda povlači to da nikad, ali nikad, ne bih mogla biti sa neinteligentnim dečkom ili nekim ko ima samo osnovnu. Može on da bude lep ko slika i dobar ko hlebac, ali totalno smo drugačiji svetovi.

Da bih bila poznatija u društvu - okej, kapiram da sam ovo prerasla :) možda bi me i doticalo tamo negde u višim razredima osnovne. I to je okej. Cura to uradi, pa se opeče, ili se čak i ne opeče (ko kaže da su svi popularni momci po difoltu gadovi?), i sve super. :)

Da li sam snob? Jesam, donekle, mada to nema veze s mojim dečkom, čak ni sa mojim roditeljima koji su me učili da budem skromna, jednostavno, postala sam snob nekako sama od sebe... ali donekle. Ne smeta mi što mi dečko nema auto i mrzim da dajem pare za E prevoz kad već imam mesečnu markicu, iako je E toliko divan i hladan i uvek sedim i....aaaaaaa. Uglavnom, ponekad pomislim da sam baš snob, na primer, donedavno sam kategorično odbijala ideju da živim u studentskom domu, onda sam počela da se predomišljam ali idem isključivo u neki sa sopstvenim kupatilom frižiderom i televizorom... :mrgreen: i još neki tripovi. Al šta znam, nije strašno, bar mislim da nije - niko se dosad nije žalio, nikoga ne ugrožavam.

I odgovor na poslednje pitanje - da, dozvoljavam da mi dečko plaća piće, kafu, picu, sladoled i šta god, ali samo zato što znam da ću sledeći put platiti ja, a da ćemo treći put deliti troškove. To mi se nekako podrazumeva i bilo bi mi užasno neprijatno da stalno on plaća. A što se tiče kredita - nema potrebe da mi uplaćuje, uvek imam više nego dovoljno, a znam da bih popiiiiizdela da to uradi. Al znam da neće :mrgreen:

Nadam se da sam bila iscrpna :P

slazem se, ali ja nisam glasala na anteti, jel stvarno ne znam. rekla sam da mi podjednako vazno i jedno i drugo. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko ima sve sto pozeli, ali je ruzan. nikad se ne bi udala/zabavljala sa nekim ko prosi na ulici, a prelep je. jednostavno bilo bi pozeljno i jedno i drugo. mada mozda malo vise ljubav.... :heart:
Curo, o čemu ti baljezgaš... :neutral:

imam problem jedan..radi se i o tom drustvu...ja sam upoznala jednog decka...iz tog drustva kao "face" decko je skrooooz ok..i kad izadjem nekad sam sa njim u tom drustvu ALI NIKAKO da bih bila vidjena, poznata bla bla..nisam ja jedna od tih sponzorusica, nikad ne bih bila sa deckom zbog para, to me ne zanima, jednostavno super mi je kad se druzim sa njim, ali ne privlaci me on fizicki stvarno ni malo, ALI imam jedan veliki problem, meni je sada pocelo da smeta kada mu neke druge devojke prilaze, kada nije tu ja sam tuzna, samo cekam kad ce mi poslati poruku, ali stvarno decko me ovako ne privlaci, ne znam sta da radim i kako da se ponasam sada stvarno....ne znam sta mi se desava....ni sta da uradim...ako moze neko da mi da savet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back