Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jos kad bi takav bio i uzivo...mozda bi nekad i dobio na 1Steffan:Kao pa da se one tu nesto pitaju..![]()
behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
Ne,samo se znamo.Neda Bg:Tebi je Vidojković idol?
behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
drea:behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
Jesam i zasto bih odbila ako me stvarno privlaci!
TOMAX:drea:behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
Ti da odbiješ nešto... taman posla!![]()
Pa, i majmunica voli sve da proba, ali ima nekih stvari od kojih se i njoj prevrće u stomaku...ops:
angeles:behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?
Ja sam za,samo uz neke uvjete...
privlacnost,higijena i zastita
javi se pa cemo videti...angeles:Htjela sam da kazem,ako nemam vezu ni sexa,a postoji privlacnost,zasto odbiti?
super! javi se onda...drea:behappy:Devojke da li ste imalle seks na prvom sastanku a ako niste kakva bi situcija trebala da bude da se odlucite tako brzo?