Moj problem je samo u tome sto sam dovoljno caknuta da nastavljam ovu "diskusiju".
Ne treba mi, bre, pomoc. Hvala ti, na celokupnoj dobroj nameri koja u krajnjem dometu ima za cilj očuvanje civilizacije, to je vrlo humano i plemenito, a ja vrlo pocastvovana na specijalnim naporima ulozenim u to da ja ne doprinesem toj propasti i da mi bude bolje.
Ne znam okle ti da se nerviram, meni ovo postaje i zabavno. Posebno mi simpaticno ovo da si ista pogodio pa se osecam neprijatno i ogoljeno. Mozes ti vezbati na meni tu psihoanalizu, ali onda bar prihvati da nisi u pravu i da ne pogadjas.
Shvati kao igru, bez sujete.
Da, svi ce za mene reci da sam jaka zena. Stoga mi je jasno da si i ti uznemiren zbog tog dozivljaja.
Ali stvarno moram da te razocaram. Nemam problem da me iko prepozna. Iz tvog opisa mene sigurno nece. Cak je i smesno koliko odudara od onoga kako bi me drugi opisali. Malo je i zanimljivo citati uzaludne napore i koprcanja u trudu da se objasni ono sto ne postoji.
Jos jednom - ako sam zbog necega uznemirena, to je jer ne dam na svoje dete, pa sada slobodno reci i to da moje podsvesno zna da ce ono zavrsiti tamo gde su rekao da hoce, da Jos jednom shvatim kako neki ljudi nemaju ni grama empatije i ko je zapravo sebe stavio u poziciju da bude toliko odsečen od normale i dozvoljava sebi da drugima govori kako da se ponašaju i predvidja njihovoj deci citulje.
Btw,
meni je ispod časti da mi muskarac placa ista dok sam sposobna raditi. Ali prosto mora da ima i mora da se ponudi."
# 16
....................................................................................................
Sve pršti od testosterona, ovo kao da izlazi iz muških usta.
...................................................................................................................................................................
"Sta te pogadja toliko, nikog ne kastriram,
nek plati rucak, niko mu ne brani, ali necu da se grebem od njega
niti da se on grebe o mene. On rucak, ja ga onda pozovem na veceru koju spremim sama ili narucim nebitno,
ali od mojih para. "
...............................................................................................................................................................
-To "grebanje" je izgleda vaša noćna mora, koje se morate osloboditi.
- FIFTI - FIFTI , (svako sam plaća svoje piće) Ovo nikako nije dobra osnova za brak. Morate promeniti stav
....................................................................................................................................................................................
"Valjda je jasno da ako ikad ponovo budem zivela sa nekim, bice sve manje vise zajednicko,
ali opet -
nema te ljubavi koja ce me naterati da izdrzavam stipse i neradnike."
.................................................................................................................................................................................
Ova ograda mnogo govori o vama, a u pravu ste, za radoholičara su svi ostali "neradnici i stipse", a mučenik će unapred biti krivac za neuspeh te vaše buduće veze. Psihologija sa druge strane, tvrdi da su upravo radoholičari najveće stipse ? Radoholičarima je ta vrsta ljubavi amputirana faktički, mislim na pravu, iskrenu ljubav koja podrazumeva žrtvovanje, potpunu predanost.
LJUBAV BEZ LAŽI.
Moj iskreni savet je da se obratite psihologu sa akcentom na RADOHOLIZAM. To vam neće teško pasti verujem.
Ali ono što će biti teže je da prospete tu prepunjenu čašu vašeg znanja i poznavanja muškaraca generalno, i krenete da je punite iznova. Vi očigledno nemate ona prava saznanja u vezi muškog roda, možda ste odrastali bez braće a otac vam je bio inferiorna figura u odnosu na dominantnu majku. Ono "
uči da jednog dana budeš samostalna" vam sigurno nije rekao otac već majka.
Odbacite na čas sav taj novcem nabildovani ego, taj inat, i prkos koji u sebi nosite, recite sebi glasno i jasno :
ja uopšte ne poznajem muškarce i ne umem sa njima zajedno da funkcionišem!
Potom bi ste morali hitno da nađete neko
UPUTSTVO ZA UPOTREBU MUŠKARCA.
Ima već dosta tih psiholoških analiza, tekstova koji se bave ovom tematikom, a i ja bih vam do sada već nešto preporučio, da sam došao do zaključka da vam je ČAŠA ZNANJA iz ove oblasti makar malo otpražnjena.
Niste vi jedina žena sa ovim problemima, mnogo ih je verujte, i sve ih je više i više.
Ovo vam savetujem kako bi ste uspeli očuvati tu novu vezu, pretvorili je u brak i uplovili u mirnu luku u budućnosti, ali ako što pre ne pročitate napred navedeno UPUTSTVO, bojim se da će biti razočarenja.
Odaću vam jednu tajnu, kao poklon za kraj
NIKADA NEMOJTE LAGATI SVOG PARTNERA, jer ga ne možete slagati?
......................................................................................................................................................