imam 18 godina i svidja mi se jedna drugarica vec 5 meseci. nzm sta da radim jer se plaism da joj pridjem jer me jedna odbila(drugarica) i osecao sam se ruzno i nije htela da prica samnom. ne bih da se to opet ponovi pa vas molim za savet. u pocetku sam se plasio da napravim kontakt ocima ali sam kasnije nekako uspeo. Neznam da li ona meni uzvraca ili nekome drugom jer nemogu da procenim, msm pogleda ali odmah uzvraca vrv ju je stah. kada prica samnom mislim da joj sijaju oci. mada cini mi se da joj konstantno sijaju ali nisam siguran. Kad pricamo imamo kontakt sa ocima i gledamo se oci u oci i par sekundi nakon razgovora. e sad mn muci to sto je pre 10ak dana na zurci bila sa drugim deckom msm malo su se slikali i pricali nista opasno. nzm sta da radim nemogu da je zaboravim. da dodam da je prema meni na neki nacin pazljiva ali posle kad pogledam i sa drugim slicno razgovara i pazljiva je. kako da budem siguran da joj se svidjam nemogu da odredim a ne zelim da mi se ponovi ona situacija