Devojka/Decko vas trgne usred sna radi seksa

Из заједничког живота. Тако се рађа права љубав.
Да, може се и преко проводаџија, што да не. Важно је да је девојка лепа, да је паметна, да је добра , да је здрава, да је из добре куће, и да ћете се усрећити заједно.
А духовна веза је љубав која се рађа из заједничког живота и расте током целог земног живота.
Znaci tek tako? Bilo koju, samo da je zdrava, lepa, dobar miraz, pametna?

Није то никакав табу.
Не ваља блуд и промискуитет, али мудри свештеници кажу да ако момак и девојка живе заједно, а још нису венчани у Цркви, али планирају брак, могу да имају односе.

Кроз брак ће Црква и то благословити.
Otkad se to updejtovalo brate? Koliko znam, nista pre braka je bilo do sada.
Meni je jedan popa rekao da se ne ustručavam.

Наћи ће се други посао. И треба да јој каже. Е сад, она може и треба да има разумевања за њега, па да га не сили у том тренутку, ако му баш није стало.
Али,можда му буде и боље ако се изволи са својом женицом.

А посо се увек нађе, ко хоће да ради. ;)
Al cekaj, Miroljub Petrovic na pr kaze da ni ne treba da se zenis ako nemas kucu, okucnocu, priliv, dobar zivot za nju, sluzavke da platis da ona ne radi fiz poslove i td.

Znaci tek tako? Bilo koju, samo da je zdrava, lepa, dobar miraz, pametna?
Па шта више ти треба од девојке, сем да је лепа (не лепотица сад нзм каква, али лепа, физичка привлачна девојка), здрава (да може да рађа ) поштена (да те никад не изда и не превари), паметна (карактерна, вредна, радна), из поштене и часне куће?

Шта ти још треба?

Па шта више ти треба од девојке, сем да је лепа (не лепотица сад нзм каква, али лепа, физичка привлачна девојка), здрава (да може да рађа ) поштена (да те никад не изда и не превари), паметна (карактерна, вредна, радна), из поштене и часне куће?

Шта ти још треба?
Pa to neko dusevno ppvezivanje. Nesto po cemu bi je izdvojio od ostalih zdravih, lepih, pametnih.

Al cekaj, Miroljub Petrovic na pr kaze da ni ne treba da se zenis ako nemas kucu, okucnocu, priliv, dobar zivot za nju, sluzavke da platis da ona ne radi fiz poslove i td.
Па наравно. Човек треба да буде способан за брак, да би био муж и отац.
Шта би ти, да те мама о тата издржавају? И да се жениш? Па где то има, ајде ми реци?

Шта ти још треба?
po tebi kako se lozis na erdogana, valjda mora biti turkinja.

turci su svi iz casnih kuca.

Оно се, као што рекох стиче кроз заједнички живот. Из њега се рађа.
Pa da brate, ali imas tu puno medjikarakteristika koje su uslov dusevnog povezivanja. Na pr i mane. Niko nije savrsen. Kako na pr da kazemctakvoj nekoj zeni posle 20 godina braka: e vala ljubavi, povezasmo se ti ija dusevno, vreme i ovo da ti kazem: znas ono kada smo isli po sumi kroz noc i kada si me pitala sto mi se znoje dlanovi. E nije kmi bilo vrucina vec sam se usro od straha.
I ona meni onda kaze: e kaki si mi ti domacin a bojies se mraka. I vise nikad nemamo seks.

Па наравно. Човек треба да буде способан за брак, да би био муж и отац.
Шта би ти, да те мама о тата издржавају? И да се жениш? Па где то има, ајде ми реци?
Pa dobro, stoji, i po tome 90 posto srBskih muskaraca ne bi ni trebali da se zene jer ne mogu da priuste taj standard. Prc, samim time brak se potire, jer 2x nista jednako je nista. I onda ostaju gnusni seksuakni vanbracni momenti i rada secanja

Pa da brate, ali imas tu puno medjikarakteristika koje su uslov dusevnog povezivanja. Na pr i mane. Niko nije savrsen. Kako na pr da kazemctakvoj nekoj zeni posle 20 godina braka: e vala ljubavi, povezasmo se ti ija dusevno, vreme i ovo da ti kazem: znas ono kada smo isli po sumi kroz noc i kada si me pitala sto mi se znoje dlanovi. E nije kmi bilo vrucina vec sam se usro od straha.
I ona meni onda kaze: e kaki si mi ti domacin a bojies se mraka. I vise nikad nemamo seks.
Љубав подразумева прихватање и мана и врлина другог. Ако ти тако каже, значи да нема љубави.
Али, ако се трудиш око ње, можда поправиш утисак па опет буде секса.
Немој на прву да дижеш руке и повлачиш се.
Брак је подвиг и то велики.

Вучић није тема. Ти бре, ни о сексу не можеш да причаш без политике. :lol:
kako bre nije..ne mozes da budes aktivni clan partije na svim temama i da ga velicas, promovises nejgove stavove o multikulturalizmu, zajednickom suzivotu sa drugim religijama a vamo na ljisu ebes sve al oni su muslimani :lol:

znaci da si lazan od glave do pete. pazi da ujednacis stavove jer moral je kategorija koja nije bas za bacanje.

Љубав подразумева прихватање и мана и врлина другог. Ако ти тако каже, значи да нема љубави.
jel biti musliman mana za tebe?

A sta ako i ona ima fobiju od mraka a njoj je dusevni partner koji se ne bi plasio mraka i pored njega ona osecala sigurnom? A ovako joj ovaj jos i podrazava mrak. Zar ne mislis da bi mozda trebali da popricaju o tome pre nego se uzimaju, mimo zdrava lepa pametna?

Pa dobro, stoji, i po tome 9p posto srBskih muskaraca ne bi ni trebalid a se zene jer ne mogu da priuste taj standard. Prc, samim time brak se potire, jer 2x nista jednako je nista. I onda ostaju gnusni seksuakni vanbracni momenti i rada secanja
Много пријатељу све црно гледаш.
Али да ти кажем, пусти сад друге, крени од себе.
Ради на себи, стичи, зарађуј, онда се жени и стварај породицу. И онда и други неко можда види и каже ,,гледај га онај баја, добро ради, снашо се, оженио паметну жену, можемо и ми тако". И крену твојим путем.

Тако треба да размишљаш.

Сваки паметан и духован човек (не мора да буде поп) ће ти то рећи.
Али још боље је ако је поп, јер то има већи ауторитет.
Tako se svi duhovno razvijamo.
po tebi kako se lozis na erdogana, valjda mora biti turkinja.

turci su svi iz casnih kuca.
Не може јер је муслиманске вере.
Мада, ја сам то већ обавио,мени више ниједна не треба.
Ja sam se družio sa jednom Turkinjom. Lepa, a i fina devojka.

tolke prelepe zene muslimanke, samo ovom smeta...cirkus...

turkinja kad je lepa to je sunce....da je naslikas...a ovaj broji krvna zrnca a vamo hoce u evropu kao razvijen je i filozofira na temu o moralu i casti, dobroj postenoj kuci...:lol:

Много пријатељу све црно гледаш.
Али да ти кажем, пусти сад друге, крени од себе.
Ради на себи, стичи, зарађуј, онда се жени и стварај породицу. И онда и други неко можда види и каже ,,гледај га онај баја, добро ради, снашо се, оженио паметну жену, можемо и ми тако". И крену твојим путем.

Тако треба да размишљаш.
Sto bi ja tako razmisljao da drugima nabijam na nos svoj uspeh to i nije bas plemenito a ni hriscanski.

:ok::ok::ok:
Стоји да су оне добре и паметне, моралне девојке,али за мене као православног хришћанина, то што су исламске вере јесте проблем.

Back