Devojka/Decko vas trgne usred sna radi seksa

Prva noc... upoynali se dan pre, mislim uzivo.. i budi me tako negde u sred noci ili ja. ne znam ko koga ;), i legne tako preko mene ne mogu da se mrdnem.. posle opet zaspali na gomili.. I onda, kako da se ne vidite jos? Miris svega lep, steta posle prati posteljinu :zaljubljena:

Da se nismo probudili i nocu, ne bi to bilo to ☝️
Takve stvari se upamte :).

Poslednja izmena:
Aha znaci ipak pravdas prevaru u braku, ili poliamoriju?
Наравно да не. Али човек који не удовољава жени кад јој дође или жена која не удовољава мужу кад му дође, чини велики грех и гура га/је буквално у прељубу. Тиме је одговорна/ан, исто колико и он сам.
Зато,нема ,,јао, где ме сад нађе", већ мора да се то обави.

А и шта фали, па где ћеш лепше него тако ујутру пред зору.

Наравно да не. Али човек који не удовољава жени кад јој дође или жена која не удовољава мужу кад му дође, чини велики грех и гура га/је буквално у прељубу. Тиме је одговорна/ан, исто колико и он сам.
Зато,нема ,,јао, где ме сад нађе", већ мора да се то обави.

А и шта фали, па где ћеш лепше него тако ујутру пред зору.
Pa dobro ali kako na pr kroz to objasnjavas tipa menopuzu. Zenama nije do seksa i to krene negde u 40im, ili na pr post-porodjajni sindrom, koji moze da traje godinama, cesto se i spoji sa menopuzom ili primenopauzom koja moze da se javi i u 30 im. I sta sad? Ona cini greh zato sto jednostavno joj priroda ne dozvoljava da ga ima. Ili na suvo da se nagoozi muzu? Koristite dosta lubrikanata? Znaci takva zena na pr ide u pakao na shishkebab. Ili on zato sto nije mogao madjijom da uzbudi zenu?

Pa dobro ali kako na pr kroz to objasnjavas tipa menopuzu. Zenama nije do seksa i to krene negde u 40im, ili na pr post-porodjajni sindrom, koji moze da traje godinama, cesto se i spoji sa menopuzom ili primenopauzom koja moze da se javi i u 30 im. I sta sad? Ona cini greh zato sto jednostavno joj priroda ne dozvoljava da ga ima. Ili na suvo da se nagoozi muzu? Koristite dosta lubrikanata? Znaci takva zena na pr ide u pakao na shishkebab. Ili on zato sto nije mogao madjijom da uzbudi zenu?
Друго је кад постоје оправдани разлози због којих жене не може да удовољи мужу. То је на оправдано и то муж мора да прихвати. И да се суздржи.
Али када може, али неће, то нимало не ваља.

Друго је кад постоје оправдани разлози због којих жене не може да удовољи мужу. То је на оправдано и то муж мора да прихвати. И да се суздржи.
Али када може, али неће, то нимало не ваља.
Pa cekaj, sta da se muz suzdrzava decenijama? Ili mozda za ceo zivot. 40-a godina, to u opste nije staro. Mnogim muskarcima se dize i preko 60.

Pa cekaj, sta da se muz suzdrzava decenijama? Ili mozda za ceo zivot. 40-a godina, to u opste nije staro. Mnogim muskarcima se dize i preko 60.
Не дешавају се често такви случавеји, а и ово није тема о томе.
Тема је да и сваком моменту, здрава жена и здрав човек морају да задовољавају један другоме уколико им дође, и уколико нема никаквих сметњи, без обзира колико је сати или шта већ друго.

Back