U
unazaanje
Gost
sta mislite je li bolesno da se devojcice tuku?da li se moze porediti ,,zenska i muska``tuca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste da je neuobicjeno ali sta je toliko zanimljivo.Isto je kao i kod decaka..nabace se teske reci,padne neki samar(ili nesto vise)..jedino sto devojcice vise vristeneven:hehe mozda je ovo malo zlobno ali bas je zanimljivo kad se devojcice tuku![]()
pandorica:eee..... ja sebe u nekoj tuci ne mogu da zamislim ali ako neko i pretera.... sto da ne!? mada i ako mrzim kada neko pravi vecu razliku sta je zensko a sta musko, tuca je pre i vise lezi decacima... ma kako ko hoce... bite se sestre ako vama lepo.... :wink:
MOzda je zanimljivo ali devojcice i tuca bas neidu zajedno pre bih rekla ogovaranje i devojcice i decaci i tuca.Ha!neven:hehe mozda je ovo malo zlobno ali bas je zanimljivo kad se devojcice tuku![]()
Alexandra9:Vise volim da se ,,bijem'' verbalno... Reci su najjace oruzje...
danguba:kad mene neko nervira
ja ga...pljunem
Normalno je mislim mozemo i mi nekada da se tucemo zar neunazaanje:sta mislite je li bolesno da se devojcice tuku?da li se moze porediti ,,zenska i muska``tuca?
Devilshgirl a ako se ne ispraznis dovoljno?Onda moras da prebijas.Mislim moze malo samrcina sto si rekla ali moze i dobro da se opauci 8)Devilishgirl:Za devojku...deluje mi prostacki. J*biga, moras da iskuliras, u oba slucaja postoji drugi nacin "spustanja na zemlju". Probas da sve saspes u facu toj nekoj osobi, bez batinica, onda dodjes kuci, isprebijas jastuke, ili jos bolje...kupis kao onaj djavo za boksovanje, kako se zvase(?)...i ispraznis se super. Ako to ne pomogne, dobra samarcina deluje 8)