Devojčica sa dve godine isla u solarijum, drzala dijetu i prolazilu torturu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
307.000
195363279645cb60488040418254428_640.jpg

Najlepšu devojčicu sveta Eden Vud majka je redovno zlostavljala samo da bi osvojila titulu najlepše.
Lice ove devojčice vam je verovatno veoma poznato - čak i ako živite u Srbiji. Ona je prethodnih godina nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svet takmičenja kada je imala samo dve godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden uvek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljine od tila.Miki je do te mere želela da "sačuva lepotu" svoje ćerke, da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Eden bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame - kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.
Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Eden je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Ona danas ima 16 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj meri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.Popularna je i na Instagramu gde je prati preko 70 hiljada ljudi, a istakla je da bi volela da se posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečje garderobe.Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posledice oduzetog detinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 20-godišnjakinji.
Clipdev1.jpg
Clip dev.jpg

link
 
Ako se ne varam, ona je bila u rijalitiju Toddlers & Tiaras...
Nikad mi nije bilo jasno kako je uopšte dopušteno da se toliko dugo prikazuje. Iživljavanje na bebama, šminka kao kod starlete a dete od 2 godine... Nokti veštački i perike ili klipse, šta li je već. Po meni jedna od bolesnijih emisija gde se deca zlostavljaju.
Emisija dušu dala za pedofile. Očito da ima bolesnijih stvari od Zadruge .
 

Back
Top