L Lunar Eclipse Početnik Poruka 31 10.11.2003. u 04:48 - Device najemotivniji znak #2 ahaha nikako! Rak je najemotivniji znak. Device su stroge, ostre.. hladne..
G gugu Gost 16.11.2003. u 00:34 - Device najemotivniji znak #3 rak je definitivno najemotivniji znak!
G GOSTCHA Gost 16.11.2003. u 16:03 - Device najemotivniji znak #6 device? ha ha ha prevaranti i lazovi! nikakvi emotivci
Gost 18.11.2003. u 00:56 - Device najemotivniji znak #7 devica sam u horoskopu i strasno sam emotivna,svaki osecaj zaljubljenosti,tuge,ocajanja,srece....je kod mene cini mi se prejak...
devica sam u horoskopu i strasno sam emotivna,svaki osecaj zaljubljenosti,tuge,ocajanja,srece....je kod mene cini mi se prejak...
L Lunar Eclipse Početnik Poruka 31 18.11.2003. u 01:39 - Device najemotivniji znak #8 Anonymous: devica sam u horoskopu i strasno sam emotivna,svaki osecaj zaljubljenosti,tuge,ocajanja,srece....je kod mene cini mi se prejak... Kliknite za proširenje... Mozda ti je podznak rak a pritom je jaci nego sam znak..
Anonymous: devica sam u horoskopu i strasno sam emotivna,svaki osecaj zaljubljenosti,tuge,ocajanja,srece....je kod mene cini mi se prejak... Kliknite za proširenje... Mozda ti je podznak rak a pritom je jaci nego sam znak..