Devetnaestoro dece i dve nastavnice poginuli su u utorak u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu

To je jedno drugo pitanje, ima neke veze ali nije ovo...
A ovo sam rekao , dovoljno je da dete cuje od drugog roditelja da kaze, moj sin ako je izudarao tog drugog mora da se zna ko je jaci ili ko je u pravu....i da roditelj moze da se slika..

Jer ako je u skoli vazenje nasilnog sistema, a sada u Srbiji jeste...kao nije, ali jeste...dete ce da zna da je taj bahati roditelj drugara ustvari uzasno u pravu , a pocece da sumnja da njegov roditelj nema pojma sta prica i da ga samo tesi....kao i toliko puta u vezi neceg drugog...dobra je i salama , nije dobar samo biftek ili dupla punjena vesalica...

A ti ne mozes ici i reci da roditelj ne sme javno da kaze da podrzava sina koji prebija po skoli...
Ti roditelji su uglavnom neki dziberi i kompleksasi, koji sad hoce da ostvare svoje ambicije kroz decu, ako nikako drugacije onda na silu...
Mislim da se ne libe ni da podrze svoje dete kad isprebija drugo...
 

Gunman kills 19 children, 2 teachers at Texas elementary school​


https://www.reuters.com/world/us/tw...ry-school-shooting-texas-abc-news-2022-05-24/

Osumnjičeni 18-godišnji, učenik srednje škole Uvalde, takođe je mrtav, rekao je on.

Osumnjičeni je takođe navodno pucao u svoju baku pre nego što je ušao u školu i ponovo otvorio vatru, rekao je Abot. Nije rekao ništa dalje o njenom stanju.

Pogledajte prilog 1159246
izgleda da je negde zakocilo u odnosu amerika-Rusija, pa je amerima potrebna dimna zavesa.
Mislim da se i 24 marta 1999 u americi dogodio nekakvo masovno ubistvo.
 
Ameri bi trebali da uvedu školske policajce koji će biti obučeni da reaguju na napadače. Da uvek budu prisutni i tu na ulazu, recimo dvojica. Ako se očekuje nešto od murije koja dolazi naknadno to je mrka kapa. Kada bi to bilo u svakoj školi verovatno ni napada ne bi bilo toliko.
ja mislim da o tome sada i pričaju. A mislim da neke škole već i imaju? A dodatno, da neki od nastavnika imaju oružje, zlu ne trebalo.
 
Suprug Irme Garcije, jedne od učiteljica koje su ubijene u masakru u teksaškoj školi, umro je, navodno, od srčanog udara, a porodica je izjavila da je preminuo jer mu je srce bilo slomljeno.

Džo Garsija (43) preminuo je samo dva dana posle masakra, dok je pripremao sahranu svoje supruge. On je sigurnosnim kamerama usnimljen u poseti groblju, kako na grob svoje supruge stavlja ruže i to samo nekoliko sati pre sopstvene smrti.
 

Back
Top