deveta kuca

• Začetnik teme Začetnik teme pava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i tebe ocekuju uspesne studije,mozes da se posvetis cemu god 'oces,a narocito jezicima,glumi,pa cak i filozofiji.mozes slobodno i u inostranstvo,tamo te ocekuju veliki dobici i uspeh :!: :wink:

......to znaci nema nikakve veze sa obnovom prve godine :lol: salim se...pitala sam cisto jer to interesuje mog decka koji je na ekonomskom :roll: i naravno obnovio je godinu :wink:

paaa...bolje nek se prebaci na drugi fax,ocigledno je napravio pogresan izbor :? kakva ekonomija...kao sto rekoh,prironde nauke,filozofija,pa onda recimo turizam,kulture dalekih zemalja...pa ce da mu krene! :) a sta li je u znaku i podznaku?i to je bitno

pava:
on je ovan-blizanac...
o,boze,i ja stvarno mislim da je ekonomija takav promasaj...strasno...
e pa za njega je idealno zanimanje turisticki vodic (zbog podznaka u blizancima idu mu jezici a zna se da je ovan vodja),ili mozda avijaticar:shock:,nesto mnogo rizicnije i uzbudljivije od te dosadne ekonomije! :wink: :)

PLESsitnihDEMONA:
Ma neam to veze s vezom :lol: A sta znaci kad imas jupiter u drugoj i mars i saturn u trecoj i plutona u 4. i urana u 5. i neptuna u 6. i veneru u 12. i merkur i sunce u 11. :lol:
ti to mene zekis malo? :? :)
ako si iole ozbiljan,napisi u kojim znacima ti padaju te kuce i sta te uopste interesuje :?:

guarana:
PLESsitnihDEMONA:
Ma neam to veze s vezom :lol: A sta znaci kad imas jupiter u drugoj i mars i saturn u trecoj i plutona u 4. i urana u 5. i neptuna u 6. i veneru u 12. i merkur i sunce u 11. :lol:
ako si iole ozbiljan,napisi u kojim znacima ti padaju te kuce i sta te uopste interesuje :?:
Ma malo te zekim :) ali raspored planeta je pravi znaci kuca 2-jupiter,kuca 3-saturn i mars,kuca 4-pluton i mesec(njega sam zaboravio),kuca 5-uran,kuca 6-neptun,kuca 11-sunce i merkur,kuca 12-venera.Prva kuca krece od raka pa dalje redom.Sve sto vidis napisi mi na PP ne moraju bas svi da znaju sve o meni :lol:

PLESsitnihDEMONA:
guarana:
PLESsitnihDEMONA:
Ma malo te zekim :) ali raspored planeta je pravi znaci kuca 2-jupiter,kuca 3-saturn i mars,kuca 4-pluton i mesec(njega sam zaboravio),kuca 5-uran,kuca 6-neptun,kuca 11-sunce i merkur,kuca 12-venera.Prva kuca krece od raka pa dalje redom.Sve sto vidis napisi mi na PP ne moraju bas svi da znaju sve o meni :lol:
aaaaa sad mi je jasno sta ne zelis da svi znaju! :lol: e pa posto se usudjujes da me zekis,sad ce sve lepo u javnost!da,da... :twisted: znate,ples sitnih demona mnogo voli da...ma,saaaalim se,nisam ja takva alapaca! :lol: ocekuj uskoro nesto u poverenju - na PP :wink:

guarana:
pava:
on je ovan-blizanac...
e pa za njega je idealno zanimanje turisticki vodic (zbog podznaka u blizancima idu mu jezici a zna se da je ovan vodja),ili mozda avijaticar:shock:,nesto mnogo rizicnije i uzbudljivije od te dosadne ekonomije! :wink: :)
DA!BILO STA :!: samo ne ta bedna ekonomija :x u pravu si,skrozz!pozdrav!

pava:
guarana:
pava:
on je ovan-blizanac...
DA!BILO STA :!: samo ne ta bedna ekonomija :x u pravu si,skrozz!pozdrav!
Pozdrav i tebi! 8)

guarana:
PLESsitnihDEMONA:
guarana:
PLESsitnihDEMONA:
aaaaa sad mi je jasno sta ne zelis da svi znaju! :lol: e pa posto se usudjujes da me zekis,sad ce sve lepo u javnost!da,da... :twisted: znate,ples sitnih demona mnogo voli da...ma,saaaalim se,nisam ja takva alapaca! :lol: ocekuj uskoro nesto u poverenju - na PP :wink:
:lol: Hvala guarana,super si!Nemoj ovde olim te da pominjes one tri kuce sto treba da nasledim i onih xxx hiljada evra i tako jos ponesto...mislim znas vec...vidis.I ne pominji gde sam bio i sta sam radio. :lol: Cekacu PP.

pava:
da li neko zna sta predstavlja 3 stepen vodolije koji je ujedno i pocetak devete kuce?ovo me najvise interesuje zbog studija (sto govori deveta kuca).
mnogo zavisi od planeta koje se nalaze u 9 kuci,ovako sam 3 stepen moze da predstavlja dobru komunikaciju,a buduci da je u vodoliji moze da odvede do izuzetno naprednog kompjuterskog rada,samo ako ti to momak hoce...inace je inteligentan,mozda mu je veci problem nemarnost za fax!
vrlo je vazno i to gdje mu se nalazi Uran,i u kakvim je aspektima!

pa,sad nije da ga ne interesuje-interesuje ga,ali znam da bi mu bilo bolje na nekom drugom faxu,ovo sve nesto nateze....
uran mu je u 6 kuci u strelcu na 13 stepenu i retrogradan je.
aspekti:uran opozicija zmajeva glava i uran konjukcija zmajev rep
pozdrav

pava:
pa,sad nije da ga ne interesuje-interesuje ga,ali znam da bi mu bilo bolje na nekom drugom faxu,ovo sve nesto nateze....
uran mu je u 6 kuci u strelcu na 13 stepenu i retrogradan je.
aspekti:uran opozicija zmajeva glava i uran konjukcija zmajev rep
pozdrav
uran mu je pun energije,buduci da je vladar 9 u 6,moze mu donijeti dobar posao od onog za sto se skolovao!(cak vezan i za prijatna putovanja u inostranstvo) buduci da se nalazi u strelcu.
ps.meni je astrologija hobi,pa ovo shvati kao amaterski savjet,

Back