devedesete

Slavka, SPS i Titovo vreme su dva različita pojma. Ja cenim Tita kao brata masona a o SPS-u mislim da su najveće da ne kažem šta. Milošević je bezuspešno pokušao da postane novi Tito, a posttao je novi Enver Hodža. Nije meni niko ništa obezbedio, moji su pošteno zaradili.

alo bre dokle cete vi da otvarate jedne iste teme.

apsolvirali smo vec kriza u 90tim je bila zbog sankcija, a sankcije smo dobili zbog podrzavanja brace u hrvatskoj i bosni i svakako sankcije su bile neizbezne a ne zbog toga sto je vladao sps .

dosta vise sa demagogijom.

:rotf::rotf::rotf: rece Dzeri koji dnevno otvori 5 istih tema i tako vec mesecima i godinama :mrgreen::mrgreen:

Kupio za 2000 DM devedesetih,zahvaljujuci SPS-u a sada.............:idea:

Ja ništa nisam dobio zahvaljujući SPS-u, zahvaljujući bratu masonu Titu jesam nešto, a ti si zahvaljujući tom SPS-u sada gastarbajter u Beču i dok si živ bićeš samo stranac. Znam ja dobro šta znači biti stranac. Nije mi samo jasno zašto nama što snismo emigrirali želiš samo sve najgore.

Slavka, SPS i Titovo vreme su dva različita pojma. Ja cenim Tita kao brata masona a o SPS-u mislim da su najveće da ne kažem šta. Milošević je bezuspešno pokušao da postane novi Tito, a posttao je novi Enver Hodža. Nije meni niko ništa obezbedio, moji su pošteno zaradili.
I Milosevic je bio mason,sta pricas?

Jao molim te Tita kao masona.
Tito jeste bio i bravar ali ne tvoj da ti otvara kuce,stanove....

Ja ništa nisam dobio zahvaljujući SPS-u, zahvaljujući bratu masonu Titu jesam nešto, a ti si zahvaljujući tom SPS-u sada gastarbajter u Beču i dok si živ bićeš samo stranac. Znam ja dobro šta znači biti stranac. Nije mi samo jasno zašto nama što snismo emigrirali želiš samo sve najgore.
Objasni :?:

alo bre dokle cete vi da otvarate jedne iste teme.

apsolvirali smo vec kriza u 90tim je bila zbog sankcija, a sankcije smo dobili zbog podrzavanja brace u hrvatskoj i bosni i svakako sankcije su bile neizbezne a ne zbog toga sto je vladao sps .

dosta vise sa demagogijom.

Kako je ovo jadno. Kriza 90 je batrganje propalih Jugoslovena. Sad ti misle da su Srbi.
Ex-komunjare, niste Srbi, izdali ste.

Hebem ti stranku koja tvrdi da je Radikalna, a republikanska je.

Toliko ste ogavni, preogavni ste. Mutirani monstrumi. Pa makar me i banovali, ovo sam morao da napisem. u cara trajana kozije usi

I glasajte za radikale, nizasta drugo niste. Samo teranje inata i prostakluk.

mada sam i ja sad pao na vase grane. Pa ovo je zarazno!

Kako je ovo jadno. Kriza 90 je batrganje propalih Jugoslovena. Sad ti misle da su Srbi.
Ex-komunjare, niste Srbi, izdali ste.

Hebem ti stranku koja tvrdi da je Radikalna, a republikanska je.

Toliko ste ogavni, preogavni ste. Mutirani monstrumi. Pa makar me i banovali, ovo sam morao da napisem. u cara trajana kozije usi

I glasajte za radikale, nizasta drugo niste. Samo teranje inata i prostakluk.

mada sam i ja sad pao na vase grane. Pa ovo je zarazno!

Primi vakcinu i odmah ces se izleciti.:-|:neutral::!:

Ono je dobro Tito sa masonima -astronautima.:rotf::rotf::rotf::super:

I šta je tu smešno? Sva trojica su masoni:

attachment.php

Ovo je masonski prsten.

Devedesete su jedini argument Tadica koji ga moze odvesti do pobede ovaj put. Najveci problem je upravo sto u nedostatku licnih uspeha, nase stranke bave se tudjim neuspesima. A tih neuspeha je mnogo... Radikali upravo zbog toga imaju najvecu podrsku jer su najduze opozicija i dosta mogu da se ogradjuju od 90ih, dok njihovi protivnici su se na delu "pokazali" prethodnih 8 godina.

Sama prica o 90im je besmislena, kao sto je besmisleno pricati "da je Djindic ziv...", "da je Sloba istrajao 90ih", "da nije bilo Kostunice" i sl. Bilo je i proslo! Svakako ne treba zaboraviti, ali time opravdavati sopstvene nedostatke je besmislica. Uveren sam da ne potencira toliko Seselja i '90, Tadic i DS bi vrlo brzo nestali sa politicke scene kao nestabilna, neodlucna, dvolicna stranka, nesposobna da vodi Srbiju. Jedna od retkih stvari kod kojih bi se slozio sa Kostunicom je kda je rekao da je "DS stranka jake propagande, a nikakvih dela".

Da se razumemo svi su takvi, neki vise, neki manje, tako da na zalost mi 11.maja biramo najmanje loseg, a ne najboljeg. Niko nije savrsen, a mi smo u teskoj situaciji i povrsnost i neodlucnost DSa nam u ovom trenutku najmanje odgovaraju!

Nije mi jasno kako srs, sps, dss mogu da zaborave devedesete, stalno poricu te prazne rafove inflaciju......... Alo, neko ko je tako nesto napravio 90-tih hoce opet, a mi treba da poverujemo da oni to nece. Vuk dlaku menja a cud nikada. Ne moze neko ko je napravio takvo sr*** da sad to opet ne uradi. Kako samo imaju obraza...............Tu naravno ne bih racunao dss i ns posto su se oni kasnije prikljucili bandi, mislim, njihova odgovornost nije tolika.

...ja mislim da ce se ovi "nepismeni" sloziti sa tobom - naucno je dokazano da ljudi koji mozda i umeju da citaju i pisu ali se ovim znanjem retko koriste imaju odlicno pamcenje...bolje od onih "pismenih" :)

A bilo bi lepo,recimo,za promenu da se otovri jedna tema shta DS sem bauka zvanog Radiikali i "evropske perspektive za pashaluk,ali ne pre 2018." nudi konkretno,u pozitivnom smislu?
Ili nerma nishta?
Idemo u evropu bato,pa kad stignemo..taj rad..

Back