- Poruka
- 2.877
Taj SPS ili bivsi Socijalizam ti je obezbedio kucu da nisi ulicar,ako ne lazes da imas kucu na Senjaku i stan na Vrcaru ili gde vec i kucu u Crnoj Gori.
Kupio za 2000 DM devedesetih,zahvaljujuci SPS-u a sada.............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj SPS ili bivsi Socijalizam ti je obezbedio kucu da nisi ulicar,ako ne lazes da imas kucu na Senjaku i stan na Vrcaru ili gde vec i kucu u Crnoj Gori.

alo bre dokle cete vi da otvarate jedne iste teme.
apsolvirali smo vec kriza u 90tim je bila zbog sankcija, a sankcije smo dobili zbog podrzavanja brace u hrvatskoj i bosni i svakako sankcije su bile neizbezne a ne zbog toga sto je vladao sps .
dosta vise sa demagogijom.

rece Dzeri koji dnevno otvori 5 istih tema i tako vec mesecima i godinama 

Kupio za 2000 DM devedesetih,zahvaljujuci SPS-u a sada.............![]()
I Milosevic je bio mason,sta pricas?Slavka, SPS i Titovo vreme su dva različita pojma. Ja cenim Tita kao brata masona a o SPS-u mislim da su najveće da ne kažem šta. Milošević je bezuspešno pokušao da postane novi Tito, a posttao je novi Enver Hodža. Nije meni niko ništa obezbedio, moji su pošteno zaradili.
Slavka, SPS i Titovo vreme su dva različita pojma. Ja cenim Tita kao brata masona a o SPS-u mislim da su najveće da ne kažem šta. Milošević je bezuspešno pokušao da postane novi Tito, a posttao je novi Enver Hodža. Nije meni niko ništa obezbedio, moji su pošteno zaradili.
ObjasniJa ništa nisam dobio zahvaljujući SPS-u, zahvaljujući bratu masonu Titu jesam nešto, a ti si zahvaljujući tom SPS-u sada gastarbajter u Beču i dok si živ bićeš samo stranac. Znam ja dobro šta znači biti stranac. Nije mi samo jasno zašto nama što snismo emigrirali želiš samo sve najgore.

I Milosevic je bio mason,sta pricas?
Jao molim te Tita kao masona.
Tito jeste bio i bravar ali ne tvoj da ti otvara kuce,stanove....
alo bre dokle cete vi da otvarate jedne iste teme.
apsolvirali smo vec kriza u 90tim je bila zbog sankcija, a sankcije smo dobili zbog podrzavanja brace u hrvatskoj i bosni i svakako sankcije su bile neizbezne a ne zbog toga sto je vladao sps .
dosta vise sa demagogijom.

Kako je ovo jadno. Kriza 90 je batrganje propalih Jugoslovena. Sad ti misle da su Srbi.
Ex-komunjare, niste Srbi, izdali ste.
Hebem ti stranku koja tvrdi da je Radikalna, a republikanska je.
Toliko ste ogavni, preogavni ste. Mutirani monstrumi. Pa makar me i banovali, ovo sam morao da napisem. u cara trajana kozije usi
I glasajte za radikale, nizasta drugo niste. Samo teranje inata i prostakluk.
mada sam i ja sad pao na vase grane. Pa ovo je zarazno!

Ono je dobro Tito sa masonima -astronautima.![]()
Ne zna ona sta je to!?I šta je tu smešno? Sva trojica su masoni:
![]()
Ovo je masonski prsten.

Znam da ne zna, ali ona hoće da polemiše, a hvali se neznanjem. "Ignorantia est non argumentum" - govorili su stari Latini - "Neznanje nije dokaz."

I šta je tu smešno? Sva trojica su masoni:
![]()
Ovo je masonski prsten.

a sta to bese?
Sigurno su isli da vrbuju vanzemaljce za njih,zeleni mali masoni![]()
Nije mi jasno kako srs, sps, dss mogu da zaborave devedesete, stalno poricu te prazne rafove inflaciju......... Alo, neko ko je tako nesto napravio 90-tih hoce opet, a mi treba da poverujemo da oni to nece. Vuk dlaku menja a cud nikada. Ne moze neko ko je napravio takvo sr*** da sad to opet ne uradi. Kako samo imaju obraza...............Tu naravno ne bih racunao dss i ns posto su se oni kasnije prikljucili bandi, mislim, njihova odgovornost nije tolika.

manje_zlo, Tadić i DS su manje zlo od SPS-a ili DSS-a, ili DSPS-a.
manje_zlo, Tadić i DS su manje zlo od SPS-a ili DSS-a, ili DSPS-a.
Ti si jadan bre.E jadna, stvarno, ne znam šta da kažem na ovo, verovatno i izgledaš kao ta na avataru, ali bukvalno, ne samo fizički već i intelektualno.