Detoks

taj detox su izmislili da bi od naroda muzli pare
telo ima organe koje 24 sata otstranjuju "otrove" iz tela, tako da ako su oni zdravi i ako ne preterujes sa unosenjem nezdravih stvari - nema potrebe od raznoraznih cajevs, obloga, hipnoza, kapsula i recepta drevnih hunza i aboridzana

Aloeeee nisam ja debela samo mi je malo stomak naduvan

Rastereti creva i jetru tako sto ces da ih postedis secera i zasicenih masnih kiselina.
I to je sve.
Ostalo ce telo samo da odradi.

Ne postoji detoks osim onoga sto nase telo radi po default-u. A da bi lepo radilo, mi samo treba da ga pustimo na miru da to radi, a ne da ga zatrpavamo sa jos vise posla.

S
Стомак може да буде надувен од превише хидрата или превише поврћа. Пребаци се да йедеш протеине и масти.
Stomak je od testa ali sto je najgore ja I ne jedem mnogo,juce sam pojela 2 parceta hleba za ceo dan,drugim recima sve mi je zategnuto sem stomaka koji je imam osecaj naduven.

Rastereti creva i jetru tako sto ces da ih postedis secera i zasicenih masnih kiselina.
I to je sve.
Ostalo ce telo samo da odradi.

Ne postoji detoks osim onoga sto nase telo radi po default-u. A da bi lepo radilo, mi samo treba da ga pustimo na miru da to radi, a ne da ga zatrpavamo sa jos vise posla.
E to si u pravu u zadnje vreme sam jela dosta slatkog imam tako neke periode kad jedem slatko stalno.Sad namerno ne kupujem da bih malo to regulisala

Molicu za neku preporuku nekog caja ili napitka za detoks...Mozda ima nesto sto nisam do sad cula a da je efikasno....
Ne postoji detoks bez TG-a.
TG je terapijsko gladovanje. Može da traje sedam dana, četrnaes, pa i dvadeset i jedan dan bez ljekarskog nadzora.
Ako se izdrži detoksira se čajevima, voćnim i povrtnim sokovima.

Back