Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svim evropskim drzavama postoje komunisticke partije.
Zasto u Srbiji ne bi postojala ?
Pa imas ovu od Joške, ali ona je kolaboracionisticka...
Npr da je Tito živ Aleksandar Vučić bi robijao itekako.

Extremno leve i extremno desne partije nisu poželjne, mada one nastupaju često kada se spremaju ratovi.
U miru tu su umerene leve i desne opcije, zato ne mogu Begelsu da objasnim pošto je ograničen da će svaki socijaldemokrata radije uz leve a ne desne ideje ako je iskren...a mi imamo malo takvih partija, nema ideologije, samo profit i vlast ih zanima.
Demokratija je npr razočarala sve , aktivno se traži novi i bolji sistem...
Pa ne bi se mnogi sećali i podržavali Broza 40 godina posle da je toliko danas bolje, čak naprotiv...

Smrdo ne edituj mi post, lako se proveri.
Napisao sam levi liberal.
Svakako da tu ima više onoga što dele levičari , znači prihvatljivo.
Mene desnica ne zanima , ama bas ništa u vezi desnice.
Smrdo, levi liberali su liberali. Postoje levi liberali i desni liberali (i jedni i drugi su liberali).

Ti si rekao da će ljudi u budućnosti biti pametniji jer će prihvatiti komunizam. To znači da ti nisi liberal. Ti si komunista.

Poslednja izmena:
Smrdo, levi liberali su liberali. Postoje levi liberali i desni liberali ali i jedni i drugi liberali.

Ti si rekao da će ljudi u budućnosti biti pametniji jer će prihvatiti komunizam. To znači da ti nisi liberal. Ti si komunista.
Polako , ne hvali se time što si lud.
Pogledaj dobro ovu šemu.

libertarian-header.jpg

Ti si zaista navijen ko neka lutka, imaš presete i ništa drugo ne znaš...
Umes li da misliš svojom glavom?
Naravno da je pozitivna istojiska ličnost u odnosu na Dražu, Nedića , Pavelića pa i Krala... Svašta, to svako zna.

Poslednja izmena:
У принципу данас нема суштинске разлике између Левице и Деснице. Некад је постојала и била јасна - левичари су били за комунизам, а десничари за капитализам. Бројне одреднице у смислу умерени (ови или они), леви центар, десни центар и многе друге само замагљују политичку сцену. Ни за једну не постоји прецизна дефиниција, све је недоречено, двосмислено, подложно разним интерпретацијама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back