Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
69739565_2455675534489872_5446074494751866880_n.jpg

69893791_920969151583693_4985603852582518784_n.jpg

Dela , ljudi dela a ne reci ...

Hahahaha...u tom slučaju ni ''samoupravljanje'' ne bi postojalo kao ni ''socijalizam''

Pa koga šta da pitam kad sam ja najstariji u selu a radio sam u velikoj fabrici...

A sad nam reci zašto si fušerio i neopravdano visio na bolovanju i spopadao koleginicu u radnom vremenu i pauza za doručak ti trajala 2 sata i zašto si krao šrafove i nosio kući i itd....?

Zato što si video da i direktor to isto radi...i predsednik RS...i svi ostali a čak i ''članovi partije'',oni su ustvari bili najgori jer ih je ''partija'' štitila...

I višak radnika nije postojao...kako je sve bilo tako idiotski organizovano za svako radno mesto je postojala potreba....

Na mom radnom mestu je bilo nas osam...realno je trebao jedan....
О томе и причам. Брозов социјализам једноставно речено није био одржив на дуже стазе. Био је добар за раднике, али још бољи за нераднике. Зато га је Запад подржавао, и финансијски и политички, знајући да ће то кад-тад да пропадне. Чекао се погодан тренутак да се пропаст убрза, и кад је стигао распало се за дан. А дугови морају да се отплате, овако или онако.

Франак??Па још кукаш за пасошем??Дођи овде издаћу ти који хоћеш пасош само да више не кукаш....

To kukaju oni što nemaju nikakav.Ja hvala Bogu nemam potrebe da kukam jer imam pasoš i to ekstra klase.Možeš samo da sanjaš o takvom.
Čak je tako crven kao i Titov-znači nije lažan isto kao za vreme Tita.

Ja stvarno ozbiljno pitam:zašto ne smem da budem KOMUNISTA?
Смеш, али то више није модерно, није паметно. Прецизније речено, није друштвено прихватљиво. Смеш да будеш, али не треба да се изјашњаваш као комуниста. То је сад јерес.
Да ли је Броз био комуниста? Не декларативно, него стварно.

Смеш, али то више није модерно, није паметно. Прецизније речено, није друштвено прихватљиво. Смеш да будеш, али не треба да се изјашњаваш као комуниста. То је сад јерес.
Да ли је Броз био комуниста? Не декларативно, него стварно.

Sudeći po komentarima ako bi se neko izjasnio kao komunista-crno mu se piše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back