Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Dela , ljudi dela a ne reci ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunjaro, Broz je isključio Jugoslaviju iz procesa evrointegracija i okrenuo je ka afričkim i azijskim zemljama.

Srbija je danas član Saveta Evrope i kandidat za članstvo u EU. Jeb* te Tito.Realno danas nismo nigde a onda smo bar imali kome da uvaljujemo usluge za lovu
Kome treba danas ovakva Srbija ?!
Odlaze ljudi , otvori te oci ...
Degelsu, ti si retardiran.20 godina smo clan kandidat ...
Ne znam da li si retardiran ali tvoja Begels zemlja napusta taj brod.
Ja tebi ne želim laku noć.Ne vredi , autizam te keca...
laku noc
Obožavam što se nerviraš. Tvoja jarost je pesma i orgazam za mene.Ja tebi ne želim laku noć.
О томе и причам. Брозов социјализам једноставно речено није био одржив на дуже стазе. Био је добар за раднике, али још бољи за нераднике. Зато га је Запад подржавао, и финансијски и политички, знајући да ће то кад-тад да пропадне. Чекао се погодан тренутак да се пропаст убрза, и кад је стигао распало се за дан. А дугови морају да се отплате, овако или онако.Hahahaha...u tom slučaju ni ''samoupravljanje'' ne bi postojalo kao ni ''socijalizam''
Pa koga šta da pitam kad sam ja najstariji u selu a radio sam u velikoj fabrici...
A sad nam reci zašto si fušerio i neopravdano visio na bolovanju i spopadao koleginicu u radnom vremenu i pauza za doručak ti trajala 2 sata i zašto si krao šrafove i nosio kući i itd....?
Zato što si video da i direktor to isto radi...i predsednik RS...i svi ostali a čak i ''članovi partije'',oni su ustvari bili najgori jer ih je ''partija'' štitila...
I višak radnika nije postojao...kako je sve bilo tako idiotski organizovano za svako radno mesto je postojala potreba....
Na mom radnom mestu je bilo nas osam...realno je trebao jedan....
Франак??Па још кукаш за пасошем??Дођи овде издаћу ти који хоћеш пасош само да више не кукаш....
Partizani su uspostavili totalitarian sistem kada su osvojili vlast. Dakle, partizanski pokret je bio antidemokratski pokret.Antifašistički bolan.
Fašizam je nespojiv sa demokratijom bolan.Danas imaš demokratske rezime koji su izuzetno fašistički, evo ti primer Hrvatske.
А шта је демократија? Озбиљно питам.
Aha Hrvatska.Partizani su uspostavili totalitarian sistem kada su osvojili vlast. Dakle, partizanski pokret je bio antidemokratski pokret.
Fašizam je nespojiv sa demokratijom bolan.
Смеш, али то више није модерно, није паметно. Прецизније речено, није друштвено прихватљиво. Смеш да будеш, али не треба да се изјашњаваш као комуниста. То је сад јерес.Ja stvarno ozbiljno pitam:zašto ne smem da budem KOMUNISTA?
Смеш, али то више није модерно, није паметно. Прецизније речено, није друштвено прихватљиво. Смеш да будеш, али не треба да се изјашњаваш као комуниста. То је сад јерес.
Да ли је Броз био комуниста? Не декларативно, него стварно.
Da to je zapadno ludilo koje i dalje traje, samo gde je ta crvena pretnja ako su svi prihvatili kapitalizam i njegova pravila...Sudeći po komentarima ako bi se neko izjasnio kao komunista-crno mu se piše.
Ti si rekao da si komunista.Ja jesam liberal
Imaćemo u budućnosti opet samoupravljanje , samo ćemo biti mnogo svesniji i pametniji nego sada i onda.
Komunizam jeste ideologija budućnosti.