Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fosil kaže: Ništa vi ne znate , Vučić je rekao da se 1244 odnosi na SRJ koje više nema haha. Bravarevi koljači hdbzgidbnjfmlvvjdgjgcn hgjkfcmogrrgagjj (random degeneric words) ...
Теоретски да, али ако ти жена остане без ноге, да ли то значи да брачни уговор више не важи јер то није више исти онај ентитет са којим си ступио у брак?

Теоретски да, али ако ти жена остане без ноге, да ли то значи да брачни уговор више не важи јер то није више исти онај ентитет са којим си ступио у брак?
Ako je tvoja žena rezolucija, a ona bude pravnosnažno poništena, onda da.

Znači ona: "dok nas smrt ne rastavi" je epska laž.
Znao sam da ste vi nacionalisti kukavice...

Gde baš bez noge? kako će da ide na pijacu i u trgovinu!? Bolje bez jezika! :zcepanje:

Sve je tačno šta pišu antikomunci, samo eto za običan narod bilo bolje.
Možda nije uvek i svuda bilo 100gr kafe da se ispija sa tarasa od djaba stanovа u koje su seljaci trčali da ne bi kopali oko zavičaja, ali pa koji system je pa idealan? Nije ni Windows pa ga ljudi koriste.
Po tvojoj logici 1938. godina je svetliji period nemačke istorije od 1946. s obzirom da je običan narod u Nemačkoj bolje živeo 1938. nego 1946.

Srbiji nikada nece biti bolje sve dok se u potpunosti ne razmontira kult licnosti Josipa Broza .. najveceg grobara srpskog naroda

Od crnogoraca , muslimana i makedonaca napravio nove - vestacke kvazi nacije samo da bi Srbe sto vise osakatio .. Sabio nas maksimalno ko najgore luzere vise od 2 miliona izjasnjenih Srba ostavio van granica Srbije u BiH i Hrvatskoj .. Izmislio autonomije za Kosovo i Vojvodinu . Satro nas je bre !

I sve smo to popusili samo da bi se 30 - 40 godina ,, lepo zivelo ,,

A da li se lepo zivelo ? Najveci procenat promasenih investicija u svetu ( tako je to kad se cobani sa planine igraju drzave ) , fabrike izmestene u Sloveniju i Hrvatsku , narod 20 godina posle rata u Srbiji idalje gladuje a vagoni zita se poklanjaju Rumuniji i Cehoslovackoj , inflacija , redovi , nestasice , bonovi , besparica , potpuno neodrziva privreda 10 ljudi na jedno radno mesto... to je moro neko da plati .. i platili smo svi mi

E moj Srbine na sta si spao da te zagorac kupi za jedan pisljivi stan sto si dobio od drzave kao uostalom i tvoje ,, vodje ,, sto su za vilu na dedinju prodale citavo srpstvo !
Bravo.Sve sto si izneo,ziva je istina.Ispada da su srbi,jedini ispali neinteligentni i naivni.!

578414

Monetarna Banka ti je ista firma.
Samo kažeš da nemaš da vratiš mogu ti ga duvaju.

Jedino je malo problem što neće dalje da ti daju za javni sektor i pandure
Pa će se bune što im država nije dala ono što im pripada
Mada vrede više

I onda uzimaš novi 'SKUPLJI' kredit da bi pokrio stari dug... i toneš sve dublje.....
Pa te još hebu koliko se zadužuješ, trošiš više nego prethodni, a ništa se ne vidi! Znači, KRADEŠ? :super:

Laku noć, domovino, ma gde da si...
"Mi smo imali Tita, a onda su došli zapadni operativci i objasnili nam da nam Tito ne valja, da nam socijalizam ne valja, da nam država ne valja… I onda smo mi sve to fino razjebali. E ajd sad da nađemo onog ko će da kaže – Valja mi kapitalizam, valja što moram s pasošem da idem na Korčulu na kupanje, valja mi što plaćam međunarodnu telefonsku tarifu kad zovem majku u Herceg Novom i tetku u Sarajevu. Nek kaže neko da to valja” (Rambo Amadeus)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back