Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja još uvek čekam da odgovoriš na ovo:

Нисам упућен у модерну историју Шпаније и не могу да пискарам о ономе што не знам.

Шпанија је велика земља, са око 40 милиона становника, са империјалном историјом, која је још у време Франка имла колонијалне поседе у Африци, и СФРЈ и Шпанија се никако не могу поредити.

Itekako sam se čuo jer dok je Tito bio spavao sam svuda u celoj državi sa punim đžepom para,
otvorenog auta i dlaka sa glave mi nije falila.Kolko puta su ljudi zaglavili dok su spavali u svojoj kući?

Cuti ne lazi.
Samo da zapevas neku nacionalnu srpsku pesmu,odmah bi te strpali u zatvor.

Dok ste hrvatske smelo pevali ,takmicuci se ko ce Titu vise da se zavuce u cmar.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Нисам упућен у модерну историју Шпаније и не могу да пискарам о ономе што не знам.

Шпанија је велика земља, са око 40 милиона становника, са империјалном историјом, која је још у време Франка имла колонијалне поседе у Африци, и СФРЈ и Шпанија се никако не могу поредити.

Natalitet u Španiji za vreme Franka se može porediti sa natalitetom u Jugoslaviji za vreme Tita.

Cuti ne lazi.
Samo da zapevas neku nacionalnu srpsku pesmu,odmah bi te strpali u zatvor.

Dok ste hrvatske smelo pevali ,takmicuci se ko ce Titu vise da se zavuce u cmar.

- - - - - - - - - -

Nikada nisam pevao a nisam ni voleo da pevam kako za vreme Tita tako ni dan danas.
Ja više volim da se bavim od čega bi mogo da živim i do sada sam uspeo.Pesmom nek se
bave pevači ili pevačice jasno oni su bolji od mene u tom poslu.

Samo da ne budu bolji od tebe i u tvom poslu?

Zato i kažem da oni bolje pevaju od mene-to su činjenice.
Nije izvodljivo da svako i u svakom poslu bude najbolji.
To ti je kao u tenisu Djoković je bolji od Nadala ali dolaze
novi pevci pa će biti bolji od njega.Da se ne udaljavamo od
teme za nas pečalbare Tito je vodio računa i zašto bi ga ja
psovao.To je neponovljiva sloboda.

Zato i kažem da oni bolje pevaju od mene-to su činjenice.
Nije izvodljivo da svako i u svakom poslu bude najbolji.
To ti je kao u tenisu Djoković je bolji od Nadala ali dolaze
novi pevci pa će biti bolji od njega.Da se ne udaljavamo od
teme za nas pečalbare Tito je vodio računa i zašto bi ga ja
psovao.To je neponovljiva sloboda.

Jeste,vodio je racuna o Srbima.kako u I sv ratu,tako i u II; a i posle.

Ja nisam bio rođen za vreme prvog svetskog rata inače bi imao preko 100 godina.
Pričamo o vremenu kada sam otišo u inostranstvo da bi se vratio i bio osiguran
u slučaju da se vratim.Dakle ukoliko ne nađem poso imam materijalno obezbeđenje.
u to vreme je mogo neko da ima samo jedno državljanstvo danas ljudi imaju i tri.
Danas ljudi služe tuđu vojsku i ako bi došlo do rata može da se desi da tuku svoju
familiju.Da ti ne nabrajam druge stvari jer ćeš sigurno izmišljati izmišljotine.

Само немојте ви антикомунисти,Неољотићевци и Недићевци да водите рачуна о Србима.

Од када сте ви преузели бригу о Србима, све оде у пропаст, народ побеже из Србије, а ви и даље трабуњате исте приче.

У односу на вас Броз је био "српска мајка", а када се мало боље размисли ни Турци нису били баш толико лоши.

Poslednja izmena:
Само немојте ви антикомунисти,Неољотићевци и Недићевци да водите рачуна о Србима.

Од када сте ви преузели бригу о Србима, све оде у пропаст, народ побеже из Србије, а ви и даље трабуњате исте приче.

Naprotiv, narod pobeže od kad ste vi crvene hijene preuzeli brigu o federalizaciji i postreljali srpsku elitu.

Ovo sad je sve posledica vaše nakazne vladavine u raličitim kostimima.

Naprotiv, narod pobeže od kad ste vi crvene hijene preuzeli brigu o federalizaciji i postreljali srpsku elitu.

Ovo sad je sve posledica vaše nakazne vladavine u raličitim kostimima.

Princ Djordje bolje prošo kod Tita nego kod rođenog brata.Izgleda i kod bratanca nije mu puno bolje bilo.

- - - - - - - - - -

Ja sam malo upućen što se tiče Franka.U Španskom pasošu je stajalo u koje zemlje nisu smeli da
putuju Španjolci.

Franko je dozvolio Špancima da putuju u inostranstvo od 1950. godine. Tito je dozvolio Jugoslovenima da putuju u inostranstvo tek od 1965.

Стварно страшно.Пропали смо због тога.

- - - - - - - - - -

Антикомунисти нека направе/изграде/унапреде све што и Броз, али бар мало боље.Онда могу да серуцкају о комунистима и титоизму.

Колико треба да сјебеш своју земљу да се људи као златног добра присећају времена од пре 3-4 деценије?Никада у српској историји није дошло до овакве истовремене деградације економије, културе и демографије као у последњих 20 година.

Poslednja izmena:
Антикомунисти нека направе/изграде/унапреде све што и Броз, али бар мало боље.Онда могу да серуцкају о комунистима и титоизму.

Колико треба да сјебеш своју земљу да се људи као златног добра присећају времена од пре 3-4 деценије?Никада у српској историји није дошло до овакве деградације економије, културе и демографије као у последњих 20 година.

Jugoslaviju su posle Drugog svetskog rata stvarali ljudi koji su vaspitavani i školovani u Kraljevini. U Srbiji su danas na vlasti ljudi koji su odrasli u komunizmu.

- - - - - - - - - -

Колико треба да сјебеш своју земљу да се људи као златног добра присећају времена од пре 3-4 деценије?Никада у српској историји није дошло до овакве истовремене деградације економије, културе и демографије као у последњих 20 година.

Ja bi bio srećan da naprave pola od Broza.

У односу на вас Броз је био "српска мајка", а када се мало боље размисли ни Турци нису били баш толико лоши.

a tek hrvati što su bili ''dobri'' prema srpskom narodu,pune su jame njihove dobrote....ups pa broz je bio hrvatski nacionalista koji je svojevremeno ubijao srpsku nejač
e moj savo nikada od tebe čovek

- - - - - - - - - -

Pričamo o vremenu kada sam otišo u inostranstvo da bi se vratio i bio osiguran
u slučaju da se vratim.

Opet prodaješ muda za bubrege!
Pa zašto se nikada nisi vratio u slepačku titoslaviju kada je u brozoslaviji bilo sve divno i krasno i bio si obezbeđen!??

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Bome ste je sjebali pošteno.
Toliko da i dan danas maštate o diktatoru koji će da vam obezbedi povlašten položaj kod zapadnih pokrovitelja.

5799738273_e3143f403e_b.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back