Ko bolje govori engleski?
Vučić
Vučić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucko se hvali kako zna ruski i uvlaci se svabi, a marsal govorio ruski i nemacki ko od sale.
Taj samoproglašeni samo srpski nije umeo do kraja života.
- Ugovoren je jedan jako povoljan kredit za Jugoslaviju koji smo mi vratili, ali je možda i napravljen sporazum o "prebijanju duga" - mi njima ratnu odštetu, oni nama odštetu zbog proterivanja "folksdojčera" iz Vojvodine - kaže Glavnik koji smatra da je ovaj istorijski pode završen.
Vucko se hvali kako zna ruski i uvlaci se svabi, a marsal govorio ruski i nemacki ko od sale.
Tito je sramotio Jugoslaviju njegovim “Tarzan” engleskim. Vučić odlično govori engleski.
Очигледно је да садашња Србија ужива много већи углед него СФРЈ.Све говори да је тако.
Srbija je danas član Saveta Evrope. Titova Jugoslavija nije mogla da postane član Saveta Evrope.
Очигледно је да садашња Србија ужива много већи углед него СФРЈ.Све говори да је тако.Иначе, тај углед претежно зависи од познавања енглеског језика шефа државе.
Баш смо се усрећили.

Tito je zapoceo komadanje svih srpskih teritorija,i odvajanje Srbije od mora.
A gde su bili Srbi-verovatno spavali?
Oni poput tebe su se dernjali:Tito - Partija i grebali se za tackice.
Drugi na golom otoku.
Treci u Nemacku...
Najgori su ubijali Srbe da bi Titu dokazali da nisu vise Srbi nego Hrvatoslaveni.
Ima li ih i danas?
Комунисти су толико убијали Србе, да се број Срба у време њихове владавине увећао за око 2 милиона (за око 1/4).
На срећу, власт су преузели антикомунисти који нису убијали Србе, али се зато број Срба смањио за око 1 милион у време њихове владавине.Србија је 1991 године имала 7.8 милиона становника(без КиМ) а данас Србија има највише око 6.7-6.8 милиона становника, а можда и 6.5 милиона.
С обзиром да су комунисти толико кињили и убијали Србе и да се српски народ под тако тешким условима увећао за 2 милиона душа, реално би било да се и за протеклих 20 година број Срба увећао за још 2 милиона, јер у протекле 2 деценије овде влада демократија, владавина права, благостање итд.
Антикомунисти, где вам је 3 милиона Срба?Што се број Срба не увећава када овде владају српски националисти?Ваљда је циљ сваког национализма да се увећа број припадника те нације, само српски националисти растерују свој народ широм Европе.
Frankova Španija je bila fašistička država ali po tvojoj logici ispada da je Franko pozitivna istorijska ličnost. Broj Španaca se uvećao za 10 miliona između 1939. i 1975. godine.
Довољна је само чињеница да се број Срба увећао за 2 милиона између 1948 и 1991 године, да се овај период оцени као позитиван.
Što se tiče mene ja se nisam grabio za tačkice i zadovoljan sam bio kolko sam imao.
A zašto danas Srbi ne krenu i ubijaju Srbe ili dignu Srbiju u nebesa.Izgleda "pas niti
kosku glođe nit je drugom daje".