fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.394
45 godina su nas njegovi hebali u zdrav mozak, sada ja njih mislim isto hebati 45 godina! Pošteno, zar ne?Ne misliš da si malo
![]()
korišćenjem reči bravar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
45 godina su nas njegovi hebali u zdrav mozak, sada ja njih mislim isto hebati 45 godina! Pošteno, zar ne?Ne misliš da si malo
![]()
korišćenjem reči bravar

Majke mi, NISAM koristio bravarev atomski grad!A i za ono ostalo što sam koristio su isto izdvajali moji roditelji!
Nemoj da koristiš tako velika slova.Ne misliš da si malo
![]()
korišćenjem reči bravar
Ako je tačno?Siguran sam da bi drage volje sklonio guzi.... ako bi te bravar pustio.Moguće je da su tvoji roditelji izdvajali,ali to bi bilo kao kad pluneš u more.
To su bile skupe investicije i sada moraju da se vrate ako je tačno.
Ta bravarska svinja je samo navlačila sebi neprijatelje i da je neko išao baciti atomsku na jadni narod zbog te debilčine, on je mislio pobeći u taj podzemni atomski grad, a narod ko hebe? 
Ako je tačno?Ta bravarska svinja je samo navlačila sebi neprijatelje i da je neko išao baciti atomsku na jadni narod zbog te debilčine, on je mislio pobeći u taj podzemni atomski grad, a narod ko hebe?
Pa kaže: ZNA da zapadnjaci neće ni prstom mrdnuti ako bi Staljin napao njegovu Truloslaviju, aon ide mečku čačkati i riskira taj napad? Ili je to NE bilo LAŽNO, a onda je opet atomski grad bio SUVIŠAN!?
Lažne demokrate, tj. oni koji samo glume demokratiju su još i podnošljivi! A imamo ovde i beznadežne slučajeve koji to ni ne mogu da glume jer ni ne znaju šta bi to trebali da glume! Glumac prvo nauči svoju ulogu!Diskusija o Titu je sjajan način da se utvrdi ko su lažne demokrate.

Postoje i ljudi koji veruju da su demokrate ali nisu svesni da su protiv demokratije.Lažne demokrate, tj. oni koji samo glume demokratiju su još i podnošljivi! A imamo ovde i beznadežne slučajeve koji to ni ne mogu da glume jer ni ne znaju šta bi to trebali da glume! Glumac prvo nauči svoju ulogu!![]()
![]()
Na primer, podržavaoci Aleksandra Vučića a.k.a. tiPostoje i ljudi koji veruju da su demokrate ali nisu svesni da žive u zabludi.
One koje si mogao uveriti da su vlasnici fabrika možeš da uveriš i da pingvini žive u komunizmu!Postoje i ljudi koji veruju da su demokrate ali nisu svesni da žive u zabludi.
Na primer, podržavaoci Aleksandra Vučića a.k.a. ti

Zaslužuje čast koja mu pripada kao demokratski izabranom predsedniku! Pa neće valjda biti DOŽIVOTNI predsednik?Na primer, podržavaoci Aleksandra Vučića a.k.a. ti

Ne trpis autoritete?Nemoj da koristiš tako velika slova.
Diskusija o Titu je sjajan način da se utvrdi ko su lažne demokrate.
Ne trpis autoritete?
Neka i treba da se dere na uplašene radnike London undergrounda.
Могли би да направе серију како су Пашићи продавали платину Аустро-Угарској и Немачкој 1914-1918 године, како су се припадници буржујске елите Краљевине Србије силно напатили у Првом светском рату по монденским летовалиштима у Француској, како су Карађорђевићи и Пашић осудили на смрт Аписа и његове другове, како су Карађорђевићи држали престолонаследника затвореног преко 20 година.После тога да се у неколико епизода обраде све финансијске афере Милана Стојадиновића, како се Грол напатио у прес бироу у Берну током Првог светског рата, како су приликом евакуације из Србије из возова избацивани рањеници да би се убацили кофери швалера служавки министара итд.Pa to je igrani film a ne dokumentarac...
Valjda si do sada ukapirao da je Srbima dosta priče oko partizana i četnika...
Daj serije, daj ludila haha.
Ti si ostavljen u korpi ispred sirotišta "Tito."Bolje nego tvoji tebe.
To je tvoja životna priča.ostavljen u korpi ispred sirotišta "Tito."
Verovatno , sa 12 god van domovine ... dozivotne traume.
Soo sad.
Dakle ti si na forumu zbog mene ?
Siroti Deki је već toliko sjеbаn da ne može višeTebe treba jebati u mozak.