Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne misliš da si malo
480-BFE78-59-AF-47-E8-99-B1-396-C5-FAEE5-A2.jpg

korišćenjem reči bravar
45 godina su nas njegovi hebali u zdrav mozak, sada ja njih mislim isto hebati 45 godina! Pošteno, zar ne? :super:

• Podržavam
Reactions: BG5
Siguran sam da bi drage volje sklonio guzi.... ako bi te bravar pustio.Moguće je da su tvoji roditelji izdvajali,ali to bi bilo kao kad pluneš u more.
To su bile skupe investicije i sada moraju da se vrate ako je tačno.
Ako je tačno? :zcepanje:Ta bravarska svinja je samo navlačila sebi neprijatelje i da je neko išao baciti atomsku na jadni narod zbog te debilčine, on je mislio pobeći u taj podzemni atomski grad, a narod ko hebe? :zcepanje:

Pa kaže: ZNA da zapadnjaci neće ni prstom mrdnuti ako bi Staljin napao njegovu Truloslaviju, aon ide mečku čačkati i riskira taj napad? Ili je to NE bilo LAŽNO, a onda je opet atomski grad bio SUVIŠAN!?

Ako je tačno? :zcepanje:Ta bravarska svinja je samo navlačila sebi neprijatelje i da je neko išao baciti atomsku na jadni narod zbog te debilčine, on je mislio pobeći u taj podzemni atomski grad, a narod ko hebe? :zcepanje:

Pa kaže: ZNA da zapadnjaci neće ni prstom mrdnuti ako bi Staljin napao njegovu Truloslaviju, aon ide mečku čačkati i riskira taj napad? Ili je to NE bilo LAŽNO, a onda je opet atomski grad bio SUVIŠAN!?

Trebalo je da se javiš u mašalatu kako bi bio SAVETNIK MARŠALU.

@DekiYU Da li si ispratio ko igra Tita u Senkama 2? Bencina, poznat kao Combe iz Pogresnog covjeka. Mozda ne bi bilo lose obraditi na filmu ili televiziji Brozov zivot iz perioda kada je bio austrougarski kaplar, a paralelno da se prati i srpska kampanja 1912-1918 u kojoj je ucestvovao Draza, cisto ono da se podvuce paralela ko je bio na cijoj strani... Ali jugonostalgicar poput Bjelogrlica to sigurno nece uraditi.

Pa to je igrani film a ne dokumentarac...
Valjda si do sada ukapirao da je Srbima dosta priče oko partizana i četnika...
Daj serije, daj ludila haha.
Могли би да направе серију како су Пашићи продавали платину Аустро-Угарској и Немачкој 1914-1918 године, како су се припадници буржујске елите Краљевине Србије силно напатили у Првом светском рату по монденским летовалиштима у Француској, како су Карађорђевићи и Пашић осудили на смрт Аписа и његове другове, како су Карађорђевићи држали престолонаследника затвореног преко 20 година.После тога да се у неколико епизода обраде све финансијске афере Милана Стојадиновића, како се Грол напатио у прес бироу у Берну током Првог светског рата, како су приликом евакуације из Србије из возова избацивани рањеници да би се убацили кофери швалера служавки министара итд.

Decacko ponasanje , vidi se da je imao traumaticno detinjstvo ...

Pored svega kao luzer najgori prati me na forumu i troluje ...

Kakav jadnik , nije ni cuo za elektronsku muzika ... to se nije slusalo u Maloj Mostanici...

574746

Verovatno , sa 12 god van domovine ... dozivotne traume.

Soo sad.

Скупо је у Британији остварити све фантазије...

Зато Монархисти сањају да се 'попну 'на власт ... Чули су да је на Балкану све џаба

[IMG alt="BG5"]https://forum.krstarica.com/data/avatars/s/26/26601.jpg?1556833415[/IMG]
Neostvarene fantazije
Voleo bih da imam u isto vreme seks sa starijom zenom i njenom (punoletnom) cerkom.
  • BG5
  • Post #127
  • 22.03.2014

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back