Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam ni ja samo je bilo potrebno da se o tome jasno i glasno sami izjasne.Nisam iznenađen!
Ali uopšte
Nisam ni ja samo je bilo potrebno da se o tome jasno i glasno sami izjasne.
Sluša sve i FBI tako da je moglo i odande.То сам укапирао, други или трећи пут када је излазила са информацијама које је могла знати само БИА и ВБА.
Дакле ДругоСрбијанска фракција у БИА (ЦК) је снабдева са информацијама. Иначе одакле јој?
Тзв. опозиција и тзв.позиција и сви који имају партије су фракције ЦК, тј. деце и деришта комунизма
Sluša sve i FBI tako da je moglo i odande.
Ali što se bie tiče, ako takve informacije daje određenim strankama to znači da samo nastoji da održi postojeći sistem na štetu naroda, jer kad im pulen na vlasti počne da gubi uporište oni brže bolje pruže logistiku opozicionom pulenu.
Važno je samo da Srbijom ne zavladaju Srbi.
То је цела суштина замлаћивања и то смо неколико пута расправили и доказали на Форуму!
Фракције у Породици (вршилаца моћи) се боре, преко полит. експонената. У неком тренуку када превладају одређене фракције уз страну помоћ, онда се Породица одрекне свог експонента као потрошеног члана. Успостављају новог, за све криве претходног, проклетство, бес народа и медије товаре и преусмеравају, а СТРУКТУРА остаје.
Они увек остају, нема промена, нема реформи , настављају даље да владају са другом, трећом фракцијом.
То је механизам српске "дубоке државе"
Naravno a najtrgičnija posledica tako ustrojenog sistema je da mi i danas imamo u političkoj ponudi isključivo tiotiste A i titoiste B.
Srbima je pristup u politiku države koja se zove Srbija očito zabranjen.
То је она констатација да нема ни позиције ни опозиције, већ театар апсурда., којом управља Породица
Џег се шлогирала када сам јој рекао да су њени ДругоСрбијанци из истог брлога деришта бољшевизма као и КрезубоСрбијанци.
ЦК и ОЗНА то вешто игра, да би њихова структура и сталеж опстао без промена.
Pa ti vidi...
Форум као и други је стварање магле да се те структуре прикрију.
Nemam utisak da ga forum trenutno prkriva jer se samo ovde govori o tome.
Добро,
а зашто онда КрезубоСрбијанци и ДругоСрбијанци нон стоп верглају једно те исто, једни против других?.
зашто се толико упињу у својим ставовима.
Чаму толико инсистирање у тим свађалачким таборима ? Да случајни Срби ојачају, освесте се или да остану зблентављени у продуженој подели 1948.г.
мислиш ли да ДБ, са фракцијама Вучића, Ђиласа и других, овде и на другим местима, не верглају кроз НеоТитоизам и НеоСтаљинизам ??
Све је то продужени театар из ЦК и ОЗНА-е, са циљем опстанка структуре и привилегија *Породице која ради у *Фирми вршења моћи

намештен за олош-елиту
Мени је само нејасно, зашто је све то тако тешко видети и сагледати.To je suština.

Greska, nemate nijednog Titoistu u ponudi....Naravno a najtrgičnija posledica tako ustrojenog sistema je da mi i danas imamo u političkoj ponudi isključivo tiotiste A i titoiste B.
Srbima je pristup u politiku države koja se zove Srbija očito zabranjen.
Мени је само нејасно, зашто је све то тако тешко видети и сагледати.
Просто ми је сумњиво да осим нас двојице на овом Форуму, нико се не бави том демонтажом те накарадне разарајуће структуре, већ је супротно одржавају тим својим међусобним сукобима.
Или смо само нас двојица полудели на попуно исти начин? ...![]()
Cek da vidim kako izgleda Srpska okupacija Srbije..Nismo samo nas dvojica poludeli, ima još ljudi koji dele naše mišljenje.
A odgovor na pitanje zašto je u jačini udaraca koje je Broz zadao Srbima i to sa okupatorske pozicije.
Ono što većina nije do danas shvatila je da bi ndh okupacija Srbije izgledala skoro pa kao Brozova. Pobiti, proterati i pohrvatiti.