savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mene licno to ne dodiruje, ni tv ni kulvestije, ali ovo za posao to da, kao i za stanovanje , kucni red od 15 do 17, obavezno mir...a i kulturiska ljudi.Баш је гадан био тај титоизам.Нема приватних извршитеља, нотара и остале паразитске булументе.Дођеш кући, укључиш ТВ а нигде курвештија на тв програму, одеш на посао нико те не малтретира.
Skupe igračke u komunizmu:
Elektropionir, više delova
Svrha: edukativno, poučno
![]()
Skupe igračke u Petolistopadnoj Srbiji
Glavonja Fredi, više delova
Svrha: da ga iebem
![]()
@buudala
Ах, та неодољива прича о "деци комунизма" која ведре и облаче Србијом.Детиоизација друштва и државе је немогућ процес у оваквој застарелој политичкој структури деце и унука КНОЈ-а и ОЗНА-е.
Титоизам и данас живи у оба табора које предводе курте и мурте.
Титоизма има у обе леве опције у обе фракције БИА (бивше УДБ-е), у : 1)неостаљинистима КрезубоСрбијанцима и 2) у неолибералима, левих либерала сада ДругоСрбијанцима !
Када би нестао Титоизам, нестала би и ова Титославија која се оличава у ове две главне конфронтиране фракције проистекле из ЦК за време титове мутљавине од 1964-1974.г. И обрнуто. када би настале ове две фракције зачете у ЦК, нестао би и Титоизам.
Znaš li proko da je Tito dao penziju jednom Karadjordjeviću?sve rečeno![]()
Crklo ti 1160 rusa.Još isključe program u 22h
ššššššššššš
danas u demokratiji tek u 22h izvedu decu u park jer rmbali kod Velikog Gazde od 6-og oktobra
Pa nemas ti Titoizam ovde, mislim da neko stvarno ceni Tita i njegove zasluge, osim mene ijos mozda 20 ljudi ukupno u Srbiji i nek bude do 1000 u SFRJ.
I to ste me vi napravili takvim, jer danas je svako bezvredno stene vrednost , a onda nesto sto je stvarno vredno pljujete , plus istoriju i da ne sirim pricu , nemam kome.
Ali imas pateticare tog vremena, toga ima mozda 100 000 ukupno , ne vise.
I onda ovo sto bi ti da pobijes sve i onda ti ne bi ostao niko , ne bi preostalo na balkanu vise od 100 000 ljudi kad bi cistio po tom svom nacelu sta je Titoista..
Ne verujem ni toliko da bi preostalo kad bi vi sudili ko nije Titoista...to bi bio masakr...genocidni to je ocigledno po definicijama koje se ovde navode za Titoizam.
Dakle sve prema definiciji , ako kazemo postovaoc Tita , onda je ukupno 1000 ljudi.
Ako kazemo podrzavalac celog sistema SFRJ u doba NRJ , posto je to ovde problem, onda je to 100 000 ljudi , pre covida, posle moze da bude hladno i 20 000...
A ako kazemo geneticki povezani sa SFRJ e onda bajo ima tu posla da ubijas i ubijas.
Kazem ne bi preostalo i to po nekim jakim Cetnickim ili Rojalistickim vezama ni 100 000 ljudi...
Otprilike opstali bi samo kraljevska porodica i najblizi rod njihovim konjusarima, generalima i kuvaricama..
I kmetovi na imanjima.
Социјализам је био такав какав је био,трајао је 45 година, остало је доста иза тог система што смо весело продавали и крцкали 20-30 година после укидања социјализма..... socijalizam je u sustini dobar ali neostvariv u praksi , ma keve ti , a kako je kod nas funkcionisam 50 godina i to "nije ostvariv u praksi" opet pricaju oni kojima nije ni u interesu da bude ostvariv u praksi i koji se isto uzasavaju neke pravednija i ravnomernije raspodele bogatstava i resursa.
e ako su te banovali na Storage TemptationCrklo ti 1160 rusa.
u podrumu imam ambalažu ovo drugo izdanje, dosta delova faliIma li danas elektropionir i gde može da se nabavi?

Ja mislim da je socijalizam ostvariv....sada...
Ali ja uopste nisam za socijalizam......svima i sada....
Zatim nisam za socijalizam i zbog nekih drugih stvari.
Ali socijalizam SFRJ je itekako ostvariv danas i da ga niko ne moze bas lako urusiti..
Mislim da ce Kina doci do trenutka u buducnosti kad ce biti moguc SFRJ socijalizam kod nje...ali to je za nekih 40 godina , ne verujem pre...mada kina je cudo..
A za 40 godina mala je sansa da ne nagazi USA ili Rusiju.....Jer isplati se kini da nagazi ako pobedi...a ebiga hoce li pobediti...?
U sustini , probajuci, vezbajuci , skoro svaki sistem je ostvariv...neki skuplje neki jeftinije.ali je ostvariv...
Uz odredjene slobode, i uz odredjene povremene slobode...na zalost..periodicno se moraju neke stvari ukidati...pa vracati , jer ako je opsti narod, onda je opsta svinjarija...tj imamo cikluse koji moraju da se ponavljaju sa evolucijom.
Ovo sve nema veze sa socijalizmom....to je kod svakog sistema i vezano je za ljudski zivot i rast razvoj, seksualno ispoljenje i razmnozavanje...
Naravno , ja necu nikom pricati kako se ostvaruje socijalizam danas, a bukvalna kopiranja socijalizma SFRJ bez tacno odradjenih nekih tacaka ce dovesti do urusavanja, pre ili kasnije...otprilike na 20 do 40 godina...
Jer ne zelim socijalizam...inace malo zaprske...socijalizam SFRJ i pravoslavlje i malo selekcija naroda na malo visi IQ su stvarno lepo ukalupljene ideologije, tj sistem je pitak narodu...(ne moraju da se koriste mnogo jake teorije vladavine da bi bio odrziv).
Ali ima drugih sistema koje bih zeleo , ne jedan, meni svejedno jedan od 20 pozeljnih bi mi bilo ok..
a kako je kod nas funkcionisam 50 godina
da se mi vratimo u doba SFRJ i ne znam tamo u 70-te godine proslog veka jer prosto okolnosti su se promenile, sve se promenilo i to vise nije izvodivo ali svakako da bi trebalo da bastinimo neke pozitivne stvari iz tog vremena
Ustvari nismo se Bog zna šta ovajdili , najveća srpska privatizacija je prodaja dela Telekoma Italijanima 97' i prodaja Mobtela 2005 ili 06' Telenoru ,a to baš i nisu tekovine druga Kardelja , kako ni treća najveća prodaja Knjaza u Arandjelovcu čije izvore isto nije pronašao drug Stari .Ja ni ne mogu da se setim sada da je neki Socijalistički gigant prodat i da je država zgrnula silne pare,a kamoli da smo ih veselo krckali 20-30 godina .Социјализам је био такав какав је био,трајао је 45 година, остало је доста иза тог система што смо весело продавали и крцкали 20-30 година после укидања социјализма.
После 40-так година капитализма, у Србији неће ништа остати да Српчићи продају, све ће бити у страном власништву, привреда, шуме, пољопривредно земљиште, енергетика итд.За сада (још) имамо Телеком и ЕПС, мада изгледа да ће и то прећи у страно власништво.