Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Ja mislim da se stanje po ovom pitanju procistilo...
Ljudi koji su sada Titoisti ostace to do kraja.
Sad postoji drugo pitanje, kada je veci razdor, kad se pominju teme Tita ili kad se ne pominju.

Po mom misljenju , svako pominjanje teme o Titu ce uz samo jedan odgovor Titoiste da proizvede kod svih antititoista ogroman razdor..
Neki od njih su antikomunisti , drugi su komunisti, neki od njih su svesni privredne aktivnosti tada i finansijske aktivnosti sada, a drugi nisu, neki razmisljaju o tome sta je vrednost danas i odmah nastupa raslojavanje srpskog naroda, a da tema totalno nema veze sa Titom.

Bukvalno se unese razdor kod antititoista samo sa jednim odgovorom Titoiste.

Najlakse resenje ali nemoguce resenje je da se krene u postavljanje vrednosti i onda ce sve teme i odgovori u vezi Tita da prestanu da toliko drmaju kavez antititoistima.
Jer ako se pocne sa trazenjem vrednih , ali stvarno vrednih, a ne podobnih , onda nema vise petostrukih kriterijuma i visesmislenih tumacenja...
Naravno to je nemoguce, jer imamo 90% radno sposobnog stanovnistva na pozicijama koje ne mogu da podrze svojim sposobnostima....dok 10% moze ko iz pitchke da ih prevazidju na njihovim decenijskim poslovima..
Eto koliko su strucni...

I tu nastupa problem, koji mora da se nastavi kao problem..
Negativna selekcija je donela zavisnost od negativnih i neutemeljenih sistema vrednosti...
I tako mora da ostane..
A cim toga ima, nemamo uspostavljanje po vrednosti , nego po vrednosti meni , tebi , nekom, podobnost je prava rec za to.....

I onda je dovoljan samo jedan dobro srocen odgovor Titoiste da neprimetno unese razdor i mrznju medju antititoistima...svejedno sto su i dalje svi slozni kao antititoisti...sistemi vrednosti su im razliciti.

Nisam ni ja samo je bilo potrebno da se o tome jasno i glasno sami izjasne.

То сам укапирао, други или трећи пут када је излазила са информацијама које је могла знати само БИА и ВБА.

Дакле ДругоСрбијанска фракција у БИА (ЦК) је снабдева са информацијама. Иначе одакле јој?

Тзв. опозиција и тзв.позиција и сви који имају партије су фракције ЦК, тј. деце и деришта комунизма

То сам укапирао, други или трећи пут када је излазила са информацијама које је могла знати само БИА и ВБА.

Дакле ДругоСрбијанска фракција у БИА (ЦК) је снабдева са информацијама. Иначе одакле јој?

Тзв. опозиција и тзв.позиција и сви који имају партије су фракције ЦК, тј. деце и деришта комунизма
Sluša sve i FBI tako da je moglo i odande.

Ali što se bie tiče, ako takve informacije daje određenim strankama to znači da samo nastoji da održi postojeći sistem na štetu naroda, jer kad im pulen na vlasti počne da gubi uporište oni brže bolje pruže logistiku opozicionom pulenu.

Važno je samo da Srbijom ne zavladaju Srbi.

Sluša sve i FBI tako da je moglo i odande.

Ali što se bie tiče, ako takve informacije daje određenim strankama to znači da samo nastoji da održi postojeći sistem na štetu naroda, jer kad im pulen na vlasti počne da gubi uporište oni brže bolje pruže logistiku opozicionom pulenu.

Važno je samo da Srbijom ne zavladaju Srbi.

То је цела суштина замлаћивања и то смо неколико пута расправили и доказали на Форуму!

Фракције у Породици (вршилаца моћи) се боре међусобно, преко полит. експонената. У неком тренуку када превладају одређене фракције уз страну помоћ, онда се Породица одрекне свог експонента као потрошеног члана. Успостављају новог, за све криве претходног, проклетство, бес народа и медије товаре и преусмеравају, а СТРУКТУРА остаје.

Они увек остају, нема промена, нема реформи , настављају даље да владају са другом, трећом фракцијом.

То је механизам српске "дубоке државе"

То је цела суштина замлаћивања и то смо неколико пута расправили и доказали на Форуму!

Фракције у Породици (вршилаца моћи) се боре, преко полит. експонената. У неком тренуку када превладају одређене фракције уз страну помоћ, онда се Породица одрекне свог експонента као потрошеног члана. Успостављају новог, за све криве претходног, проклетство, бес народа и медије товаре и преусмеравају, а СТРУКТУРА остаје.

Они увек остају, нема промена, нема реформи , настављају даље да владају са другом, трећом фракцијом.

То је механизам српске "дубоке државе"

Naravno a najtrgičnija posledica tako ustrojenog sistema je da mi i danas imamo u političkoj ponudi isključivo tiotiste A i titoiste B.

Srbima je pristup u politiku države koja se zove Srbija očito zabranjen.

Naravno a najtrgičnija posledica tako ustrojenog sistema je da mi i danas imamo u političkoj ponudi isključivo tiotiste A i titoiste B.

То је она констатација да нема ни позиције ни опозиције, већ театар апсурда., којом управља Породица

Џег се шлогирала када сам јој рекао да су њени ДругоСрбијанци из истог брлога деришта бољшевизма као и КрезубоСрбијанци.

ЦК и ОЗНА то вешто игра, да би њихова структура и сталеж опстао без промена по њих!!!

То је она констатација да нема ни позиције ни опозиције, већ театар апсурда., којом управља Породица

Џег се шлогирала када сам јој рекао да су њени ДругоСрбијанци из истог брлога деришта бољшевизма као и КрезубоСрбијанци.

ЦК и ОЗНА то вешто игра, да би њихова структура и сталеж опстао без промена.

Najveći apsurd je to što su i A i B opcija očito toliko bahate da nemaju nikakv problem sa tim da slave i baštine masovnog ubicu Srba i uništitelja Srbije nimalo zabtinuti na to kako će reagovati potomci žrtava terora njihovih predaka.

Oni su toliko sigurni da su do te mere isprali umove Srbima da se ne libe ni da slave zločinca po kafanama ili na vlast postavljaju unuke Brozovih egzekutora.

Доказује целу поставку о којој ти и ја трубимо деценијама !

Све остале теорије, теме, изводи, цитати и сл. могу да се побришу у 99.9% замлаћивања, баш од њихових структура и присталица на овом форуму.

Форум као и други је стварање магле да се стварност и истине тих структура прикрију.

Nemam utisak da ga forum trenutno prkriva jer se samo ovde govori o tome.

Добро,

а зашто онда КрезубоСрбијанци и ДругоСрбијанци нон стоп верглају једно те исто, једни против других?.

зашто се толико упињу у својим ставовима. Чаму толико инсистирање у тим свађалачким таборима ? Да случајни Срби ојачају, освесте се или да остану зблентављени у продуженој бољшевичкој подели 1948.г.

мислиш ли да ДБ, са фракцијама Вучића, Ђиласа и других, овде и на другим местима, не верглају кроз НеоТитоизам и НеоСтаљинизам ??

Све је то продужени театар из ЦК и ОЗНА-е, са циљем опстанка структуре и привилегија *Породице која ради у *Фирми вршења моћи

Poslednja izmena:
Добро,

а зашто онда КрезубоСрбијанци и ДругоСрбијанци нон стоп верглају једно те исто, једни против других?.

To je njihovo pravo. Što više verglaju na tu temu daju više povoda za kontraargument koji im nikako ne ide na ruku.

зашто се толико упињу у својим ставовима.

Zarad očuvanja pre osam decenija uzurpiranih privilegija za repopulatorsku kastu.

Чаму толико инсистирање у тим свађалачким таборима ? Да случајни Срби ојачају, освесте се или да остану зблентављени у продуженој подели 1948.г.

Fingirani sukob valjda treba da dovede isprane umove u zabludu da se oni kao bore za Srbiju?

мислиш ли да ДБ, са фракцијама Вучића, Ђиласа и других, овде и на другим местима, не верглају кроз НеоТитоизам и НеоСтаљинизам ??

Verglaju u korist titoizma svuda ali im se samo ovde neki Don Kihoti suprotstavljaju ozbiljnom argumentacijom...

Све је то продужени театар из ЦК и ОЗНА-е, са циљем опстанка структуре и привилегија *Породице која ради у *Фирми вршења моћи

:ok:

НеоТитоистичка Србија = ДругаСрбија - Слаба и понижена Србија, Културно поништена, ратом у демонтажи нације и културе, јесте вазална западна послушна Србија, нултог суверенитета, која послушношћу према САД-у врши уступке свима у сукобу на своју штету и слабљења у региону ! Унутарња политика је југословенска и антисрпска, док је спољна политика антисовјетска

НеоСтаљинистичка Србија = КрезубаСрбија - ___________________ сами допишите...само обрните горњи пасус.

- -
То када се разуме, онда се види да је сукоб политиколошки и геополитички шизофрено постављен, без логике и школе међ.пол., намештен за олош-елиту, ту читаве теорије постоје како се одржава тај театар антагонизма и како се хране исцрпљујући Србе традиционалисте и Српске земље.

Poslednja izmena:
To je suština.
Мени је само нејасно, зашто је све то тако тешко видети и сагледати.

Просто ми је сумњиво да осим нас двојице на овом Форуму, нико се не бави том демонтажом те накарадне разарајуће структуре, већ је супротно одржавају тим својим међусобним сукобима.

Или смо само нас двојица полудели на попуно исти начин? ... :kafa:

Greska, nemate nijednog Titoistu u ponudi....
To CIA ne bi nikad dozvolila..
To sto se pominje ime Tita od strane Vucka, Seselja, ovog ili onog je cisto bacanje kostiju psima uz postojece floskule da je Tito narodni neprijatelj Srba...
Koja usput nije tacna...ali je uspostavljena kao floskula....i nanosi stetu , jer se moze ebati narod Srpski samo tako a u toku trajanja seksa, pljacke i unistenja pricati o Titu i narod ce obracati paznju na to a ne na razvaljenu svoju guzicu...

Neka varijanta decije igrice, pokazivanja prstom i price, eno gledaj tamo , tamo se nesto desava, ne obracaj paznju sta ti radim od pozadi...

Мени је само нејасно, зашто је све то тако тешко видети и сагледати.

Просто ми је сумњиво да осим нас двојице на овом Форуму, нико се не бави том демонтажом те накарадне разарајуће структуре, већ је супротно одржавају тим својим међусобним сукобима.

Или смо само нас двојица полудели на попуно исти начин? ... :kafa:

Nismo samo nas dvojica poludeli, ima još ljudi koji dele naše mišljenje.

A odgovor na pitanje zašto je u jačini udaraca koje je Broz zadao Srbima i to sa okupatorske pozicije.

Ono što većina nije do danas shvatila je da bi ndh okupacija Srbije izgledala skoro pa kao Brozova. Pobiti, proterati i pohrvatiti.

Nismo samo nas dvojica poludeli, ima još ljudi koji dele naše mišljenje.

A odgovor na pitanje zašto je u jačini udaraca koje je Broz zadao Srbima i to sa okupatorske pozicije.

Ono što većina nije do danas shvatila je da bi ndh okupacija Srbije izgledala skoro pa kao Brozova. Pobiti, proterati i pohrvatiti.
Cek da vidim kako izgleda Srpska okupacija Srbije..
Pobiti, proterati u Nemacku , pretvoriti u drugo i trece srbijance...

Back