Dete ubilo 8-oro dece u skoli u Srbiji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Dete ubilo 8-oro dece u skoli u Srbiji evo sve o tome: https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43

E sad ajde da vidimo kako to? Znaci hajde da glasno ramisljamo teoretski bez dokaza kako to?

Kao prvo, odakle detetu vatreno oruzje? Ko je detetu dao vatreno oruzje? Da li je neko dao ili je dete kupilo ? Ko je prodao detetu oruzje vatreno? Da li je dete od oca uzeo oruzje?

Dete ko dete ne moze da ima ideju da puca na drugu decu, a sto znaci da je njemu neko ili naredio ili ga je naucio da to uradi. Ko je detetu naredilo ili ga je naucio i indoktrinirao da to ucini?

Licno mislim da je to neka sekta. Ili je samo dete upalo u tu sektu ili su mu roditelji sektasi pa je i ono iz sekte i sekta mu je naredila da to uradi. To je identicno kao sto se desava u americi a svi znamo bar mi koji to pratimo da to rade sekte po americi.

Koje je vase misljenje i kakvu vi ideju imate? Prosto je nemoguce da dete samo odluci da ubija po skoli i prosto je nemoguce da je dete samo doslo do oruzja vatrenog.

Poslednja izmena od moderatora:
Dete ubilo 8 deteta u skoli u Srbiji evo sve o tome: https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43

E sad ajde da vidimo kako to? Znaci hajde da glasno ramisljamo teoretski bez dokaza kako to?

Kao prvo odakle detetu vatreno oruzje? Ko je detetu dao vatreno oruzje? Da li je neko dao ili je dete kupilo ? Ko je prodao detetu oruzje vatreno? Da li je dete od oca uzeo oruzje?

Dete ko dete ne moze da ima ideju da puca na drugu decu, a sto znaci da je njemu neko ili naredio ili ga je naucio da to uradi. Ko je detetu naredilo ili ga je naucio i indoktrinirao da to ucin?

Licno mislim da je to neka sekta. Ili je samo dete upalo u tu sektu ili su mu roditelji sektasi pa je i ono iz sekte i sekta mu je naredila da to uradi. To je identicno kao sto se desava u americi a svi znamo bar mi koji to pratimo da to rade sekte po americi.

Koje je vase misljenje i kakvu vi ideju imate? Prosto je nemoguce da dete samo odluci da ubija po skoli i prosto je nemoguce da je dete samo doslo do oruzja vatrenog.
Zašto ne bi moglo? Non stop nasilje na TV-u. Od serije Južni Vetar do Zadruge i Bake Praseta.

Dete ko dete ne moze da ima ideju da puca na drugu decu, a sto znaci da je njemu neko ili naredio ili ga je naucio da to uradi. Ko je detetu naredilo ili ga je naucio i indoktrinirao da to ucin?
Naravno da može da ima samostalnu ideju da to uradi, ne mora niko da naređuje. To su obično deca koja duži vremenski period trpe neku vrstu torture ili nasilja u školi i onda kad prekipi, uzmu oružje i pucaju. A oružje manje više može svuda da se nađe, kod roditelja, na ulici...

Jedina odbrana od ovakvih stvari je bolje obezbeđenje u školama i prevencija sitnog nasilja. Jer to što je sitno, vremenom se nakupi pa eksplodira.

Dete ubilo 8 deteta u skoli u Srbiji evo sve o tome: https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43

Kao prvo odakle detetu vatreno oruzje? Ko je detetu dao vatreno oruzje? Da li je neko dao ili je dete kupilo ? Ko je prodao detetu oruzje vatreno? Da li je dete od oca uzeo oruzje?

Skoro sva tvoja pitanja padaju u vodu... gledamo vesti i dobijamo odgovore...

Maltretirali ga ko debila i on rešio da im se osveti svima.

PORODICAMA UBIJENIH ISKRENO SAUCESCE. OD SRCA IM ZELIM DA NEKAKO SAVLADAJU SVE STO JE ISPRED NJIH. Djubre je trebalo ubiti na licu mesta a oca na minimum 30 godina robije. A da ne moze, evropske vrednosti. Objasnite to porodicama ubijene dece.

Коста Кецмановић (тако се зове убица) је озбиљно оболеле психе.
Он је месец дана планирао, правио списак кога убити,
ишао у стрељану вежбао пуцање ...

Дакле тотално сужење свести, било да је оправдано или не.
Чак и да га је неко малтретирао, здрав човек би одустао од покоља као решења.

Препознати таквог манијака у најави !

Можда је отац нешто наслутио,
па мислио да ће те његове убилачке нагоне испразнити у стрељани ?

Nebitno,bitno da ce vlast ovim profitirati,strah i manipulacija na svakom koraku navodno za nase dobro da znaju sta jedemo

Deca iz sekti ne idu u skole, vidjala sam ih iz razni, uzmite spisak poginulih maloletnih lica, naci cete Poruci oca, ipak ih je osam, imaju nesto zajednicko njihovim staratelji, to I piss u bibliji, cime cete platiti, nego decom, Ali ne radi se samo o tome, nego porodice ovih maloletnih lica nisu za eliminaciju, nego za dalju saradnju pod jasnim pretnjama.
A, mozda su I deci napisane smrtovnice, a ziva su sa novim maticnim.
Kao da MUP ikome duguje zvanicnu izjavu, I kao da je ovo moje napisano ovde zvanicnu.

A, da su roditelji dobili upozorenje na pedagogiju, to je lepo, da svi, jer ova objava o pociniocu ce deci nekoj postati uzor.

Дакле тотално сужење свести, било да је оправдано или не.
Чак и да га је неко малтретирао, здрав човек би одустао од покоља као решења.

Препознати таквог манијака у најави !
Sad je već kasno, takvih je u drštvu koliko hoćeš. Samo čekaju da puknu. Decenija farmi, parova, zadruga, skupštine, baka-praseta... Dođe vreme da se plati cena.

Da li se iko za pitao zasto su Dali da se objavi sta ovakva prica? Sprecavanje I u Beogradu ratne atmosfera, ako I dete moze da kazni ili da tako pise, to znaci da niko ne odgovara za nestane ljudi, a poceo je juznije mnogo da se hapsenjima sprecava rat (ratno stanje), ovako je kreativnije.
Mediji zive od ovakvih prica,nema vise nazad samo veca hronika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back