Dete se žalilo na "monstruma u zidovima", na kraju su našli ...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
72.939
Kada je trogodišnja devojčica iz Šarlota, Severna Karolina, počela da se žali roditeljima na čudovišta u zidovima njene sobe, mislili su da ona izmišlja stvari, ali u zidovima je zaista bilo nečega.

Mala Sailor Class je nedavno gledala DreamWorksov animirani film „Monster Inc“ kada je počela da priča sa svojim roditeljima o čudovištima u zidovima, tako da je nisu baš shvatili ozbiljno.

U stvari, čak su joj dali „bocu vode i rekli da je to sprej protiv čudovišta kako bi mogla da rasprska bilo koje čudovište noću“, ali su njene pritužbe samo postale jača tokom narednih meseci.

Sejlorini roditelji su počeli da je shvataju ozbiljnije kada je njena majka Masis primetila pčele kako se roje u blizini tavana i dimnjaka njihove stare seoske kuće. Masis Class je mislio da ćerka može da čuje pčele kako zuju kroz plafon, ali stvari su bile još gore od toga.

Image1.jpg
 
Pčelar, koga je Sejlor počeo da naziva „lovcem na čudovišta”, uklonio je leteće insekte tako što je napravio rupu u zidu, a zatim ih usisao u posebne kutije. Mnoge od njih su se jednostavno ulivali u prostoriju sa zida, tako da je porodica morala da pokrije što veći deo kuće plastičnom folijom kako se pčele ne bi mogle sakriti.

Do kraja specijalne operacije uklonjeno je između 55.000 i 65.000 pčela, zajedno sa 45 kg saća.
 

Back
Top