Дете има проблема са средњим ухом

Лекар јој је продувавао тубу балончићем, нагло притисне и цикне у увету, тј дете осети краткотрајни оштар бол.
Моја ћерка је имала велике проблеме са ушима, две операције стављања цевчица (прве су пребрзо испале), и хиљадупетсто контрола, пијења Флуимуцила, спрејева за нос, ужас.

Сад је хвала богу све у реду, да куцнем о дрво.

Mom sinu nisu htele da ispadnu cevcice punih godinu dana pa su ih operativno pod anestezijom skinuli, i opet ne valja.ja sam supruzi odmah nakon prve operacije krajnika i stavljanja cevcica rekao da je doktor mozda zaboravio da mu izvadi treci krajnik jer nije bilo nikakvog poboljsanja i dan danas sumnjam

Не мора лекар с њим. Може и сам.
Постоје и балони за надувавање од тврђе гуме и то се да детету да дува унутра. Ефекат је повећање притиска у средњем уху и ''ветрење'' кроз еустахијеву тубу. Свакодневна вежбица од пар минута.
Могу да се распитам за име производа, ако те занима?
Da , ja sam na to mislio, mislim da se duva na nos.Mozes da se raspitas a i potrazicemo na netu sigurno ima.

Послаћу информацију на пп.
Сестрин клинац их је користио.
E znas kako, jedino sam uspeo da ih pronadjem u jednoj apoteci u N. Sadu rekli su da ih sutra dobijaju i da ce mi ih poslati brzom postom.Cena je oko 2000 din. , ali bez obzira ako imas informaciju gde ih jos ima posalji na pp.Hvala svima koji imaju dobru volju da pomognu, bilo savetima,konkretnim informacijama, bilo podrskom puno znaci, i naravno hvala ovom forumu koji nas je sve spojio.

Poslednja izmena:
Синоћ сам питала сестру, и она их је куповала у некој апотеци у НС, остало је данас да ми јави адресу апотеке али изгледа си ти пронашао и без мене. ;)
Кад је била несташица, каже да су јој доносили из Аустрије и да су тамо немерљиво јефтинији него код нас.

Синоћ сам питала сестру, и она их је куповала у некој апотеци у НС, остало је данас да ми јави адресу апотеке али изгледа си ти пронашао и без мене. ;)
Кад је била несташица, каже да су јој доносили из Аустрије и да су тамо немерљиво јефтинији него код нас.

Obecali su da ce ih dobiti jos juce ali izgleda da nisu

Као што рекох, дечкићу моје сестре су помогли. :)
Све најбоље! :bye:
Hvala Sofija,:heart:
ne smem da tvrdim da je izlecen ali je mnogo bolje za sada.Preporucio bih svima sa sekretornim otitisom da pokusaju, ne vidim da ikako moze da steti.Njemu jedna operacija 3. krajnika sa ugradnjom cevcica nije pomogla.Ovo sto sada radimo - pokusavamo da izbegnemo drugu operaciju.Mi smo odlucili da isprobamo sve kako bi izbegli operaciju i za sada nam ne ide lose :D.Ne znam samo posle koliko vremena mogu opet da se koriste ovi otoventi::worth:

Син моје сестре их је користио четири месеца на препоруку специјалисте за дечију орл, др Слободанке Комазец из Новог Сада. :)
Значи, толико сме сигурно.
Mi smo ovo radili bez lekara na svoju ruku.Postovali smo preporuku proizvodjaca da se koriste 2-3 puta dnevno do 4 nedelje.Moracemo ipak da se konsultujemo sa nekim lekarom.Pozdrav

Back