Reprodukcija slike »Melanholija i tajna ulice« koju je naslikao moj otac. Mnogo volim tu sliku pa sam ga jedne godine zamolio, jer on je inače profesionalni slikar, da mi je izradi za rođendan.
Poster koji izgleda kao najava nekog festivala sa popisom bendova koji na njemu učestvuju, ali umesto naziva bendova, u pitanju su nazivi pesama grupe The Mr. T Experience, jednog od mojih omiljenih pank bendova. Nakon što sam ga skinuo sa Facebook stranice benda, pre nego što sam ga dao na štampanje, malo sam ga preradio izbacivši neke pesme koje mi nisu poznate ili nisam njihov ljubitelj, pa umesto njih dodao one koje volim.
Vitrina sa raznim predmetima: zbirkom limenki (ograničene edicije ili iz inostranstva), omotima od čokolada iz raznih država Evrope (jednog dana, nadam se, i sveta), igračkicama iz Kinder jaja, konzolama iz detinjstva Terminator i Sega Mega Drive 2 koje više ne rade pa ih sad čuvam kao »muzejske primerke«.
Još slika, postera i raznih drugih stvari koje vise po zidovima, Orlando sat, veliki poster Riblje čorbe koga sam dobio od Džindžera lično i svašta nešto.
Bogatstvo detalja. Volim da svoj životni prostor uredim tako da na sve strane postoji gomila detalja, slika, predmeta i svega ostalog da prosečnom gostu treba vremena da sagleda čega tu sve ima. Jedina je nezgodacija kad treba čistiti prašinu sa svih tih stvari.
Ovo je sve vezano za moju sobu; dnevnu sobu je otac uredio po svom meraku, kao što sam ja svoju sobu po svom.