Det er ingenting her

Vision,to je normalna neuroticna pojava kod mene.
Zato sto je tema izgubila smisao,neki sa plitkim svakodnevnim pricama su dobili vise prostora od mene,dok je moja Agonija bila posmatrana samo sa stilske strane.

Chokolada,znao sam kasnije da je her a ne hit,ali ja ne govorim norveski 24 h (nazalost),tako da mi se potkradaju cesto greske.

Dont_Break_The_Oath:
Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.

Mislim da treba da budeš u stanju da prihvatiš svaku vrstu kritike, pa makar ona bila i totalno mediokritetska. Takvim omalovažavanjem čitalaca i nadmenim stavom teško da ćeš postići ono što želiš.

alien:
Dont_Break_The_Oath:
Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.

Mislim da treba da budeš u stanju da prihvatiš svaku vrstu kritike, pa makar ona bila i totalno mediokritetska. Takvim omalovažavanjem čitalaca i nadmenim stavom teško da ćeš postići ono što želiš.
Поготово ако се сматраш позваним да лично омаловажаваш једног Андрића!

Hellen:
alien:
Dont_Break_The_Oath:

Поготово ако се сматраш позваним да лично омаловажаваш једног Андрића!

Da,smatram se pozvanim da omalovazam Andrica jer je moja Agonija bila gledana iskljucivo sa tehnicke strane.Urazumi se Hellena.
Mozda i vratim Agoniju.......ko zna.

Dont_Break_The_Oath:
Da,smatram se pozvanim da omalovazam Andrica jer je moja Agonija bila gledana iskljucivo sa tehnicke strane.Urazumi se Hellena.
Mozda i vratim Agoniju.......ko zna.
Da si ti tako siguran da su te pricice sto pises tako dobre NIKAD ne bi izbrisao Agoniju. Ja mislim da si ti nesiguran i da te je prva kritika jako povredila, plasio si se jos kritika, pa si zato sklonio pricu. A sad nam ovde pametujes. Bas bezveze... :roll:

Dont Break uvek ima takve opaske na moje komentare
da to uvek zahteva naredni komentar poprilične dužine
kako bih objasnio sve što imam reći. Ali, pokušaću
ukratko.
Moja ocena Agonije nije nikako svedena samo na puko
tehničko komentarisanje forme. Ako kažem da ne volim
tematiku muško-ženskih odnosa jer se tu ništa novo i dobro ne može reći, onda je to potpuno eksplicitna
i a priorna ocena svih umetničkih dela koja tretiraju
tu temu. I to negativna. Pozitivno sam se mogao izja-
sniti samo povodom forme ove novele. Naravno, moje
mišljenje nije za tebe uopšte obavezujuće i ti ga,
verovatno, nećeš prihvatiti. A pitanje ostaje: imaš
li nešto što prevazilazi nivo muško-ženske tematike
i dostiže nivo metafizičke refleksije( ja sam samo to
u stanju da cenim)?
Što se tiče Čokoladice, sasvim slučajno sam kliknuo na njeno ime da vidim je li napisala kakva su joj interesovanja jer mi se njen komentar učinio vrlo
interesantnim, kad sam imao šta da vidim! Devojka
izgleda FENOMENALNO!!!!! :D :D :D

Eh Triple,vragolane mali,hajde reci,samo nemoj da budes "dubok" kao Metallica molim te.
Budi iskren i nastavi pricu,preklinjem te na kolenima.
Ali,hmm,mene interesuje o kojoj se planini radi posto ja tamo znam (emotivni bol iz proslosti za mesto Krupanj i planina Jagodnja).

Eh Triple,vragolane mali,hajde reci,samo nemoj da budes "dubok" kao Metallica molim te.
Budi iskren i nastavi pricu,preklinjem te na kolenima.
Ali,hmm,mene interesuje o kojoj se planini radi posto ja tamo znam (emotivni bol iz proslosti za mesto Krupanj i planina Jagodnja).

chokolada:
Teki:
a kako znas da devojka izgleda fenomenalno , kada joj se na slici vide SAMO grudi...
toliko o metafizici ... :roll:
Bas tako! :wink:

Indeed.

Btw,Triple,hoces da te posaljem turisticki u Norvesku pa lutaj po Telemark,Akershurs,Oslo,(ne idi prema istoku,tamo je Svedska)u potrazi za Chokolandom gde se krije doticna dama?
Ali onda moras da budes vitez i da se boris sa divljim zverima u visokim planinama.A da ne pominjem hladnocu od koje lako mozes da umres.

Back