Dont_Break_The_Oath
Domaćin
- Poruka
- 3.684
Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dont_Break_The_Oath:Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.
Поготово ако се сматраш позваним да лично омаловажаваш једног Андрића!alien:Dont_Break_The_Oath:Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.
Mislim da treba da budeš u stanju da prihvatiš svaku vrstu kritike, pa makar ona bila i totalno mediokritetska. Takvim omalovažavanjem čitalaca i nadmenim stavom teško da ćeš postići ono što želiš.
Hellen:Поготово ако се сматраш позваним да лично омаловажаваш једног Андрића!alien:Dont_Break_The_Oath:Namerno sam izbrisao svoju Agoniju jer ocigledno da mnogi ovde imaju tako tehnicki komentar na moje pisanje,a svako je promasio sustinu patetike moje price.Zato bolje neka ostane za neke druge generacije.
Mislim da treba da budeš u stanju da prihvatiš svaku vrstu kritike, pa makar ona bila i totalno mediokritetska. Takvim omalovažavanjem čitalaca i nadmenim stavom teško da ćeš postići ono što želiš.
Da si ti tako siguran da su te pricice sto pises tako dobre NIKAD ne bi izbrisao Agoniju. Ja mislim da si ti nesiguran i da te je prva kritika jako povredila, plasio si se jos kritika, pa si zato sklonio pricu. A sad nam ovde pametujes. Bas bezveze...Dont_Break_The_Oath:Da,smatram se pozvanim da omalovazam Andrica jer je moja Agonija bila gledana iskljucivo sa tehnicke strane.Urazumi se Hellena.
Mozda i vratim Agoniju.......ko zna.
Ajde nastavi...Dont_Break_The_Oath:Ok,gde bih.......
Pa nastavi pricu!![]()
Nije ta (necu vam reci) :wink:Dont_Break_The_Oath:Ali,hmm,mene interesuje o kojoj se planini radi posto ja tamo znam (emotivni bol iz proslosti za mesto Krupanj i planina Jagodnja).
triple one:kad sam imao šta da vidim! Devojka
izgleda FENOMENALNO!!!!!![]()
![]()
![]()
Bas tako! :wink:Teki:a kako znas da devojka izgleda fenomenalno , kada joj se na slici vide SAMO grudi...
toliko o metafizici ...![]()
chokolada:Bas tako! :wink:Teki:a kako znas da devojka izgleda fenomenalno , kada joj se na slici vide SAMO grudi...
toliko o metafizici ...![]()