Десетине хиљада људи је изашло на улице и устало у одбрану Русије и Србије.!

Ah zaboravio sam zasto sam glasao za SNS 2012. jedan od razloga je ovaj lik osim tadica :P
Pa jel citas sta debil kaze, ako eu ili neki sused skoci i samoubije se, i srbija ce? koji si ti programer, ako nemas tri daske u glavi?
Kako i koliko budu trpeli naši susedi, tako i toliko će trpeti i Srbija.

a zasto da srbija trpi, zbog debila svilanovica? zasto madjari nisu odabrali da trpe? zasto srbija mora da se povodi za nekolicinom debilnih zemalja koje su mahom zauzimale pogresnu stranu istorijski? jel ima neko goranu da kaze da je debil?
 
Srbija ja rekla svoje

Na proruskim demonstracijama se skupilo 1000 puta vise ljudi nego na vasim pedersko sorosevsko zenocrnacko antiruskim :klap:


hqdefault.jpg


Nece Srbi da ga guze Soroseve pedercine , da im sisa karu za par desetina dolara, Srbi hoce Ruse bracu svoju i sa njima u zajednicu!

Smrt Nemackoj! Smrt Americi! Smrt NATO paktu!
Аууу земљаче....Ала си ти прс'о.
 

Stefanović zakazao za sredu sednicu skupštinskog odbora: Raspravljaće se o uvođenju sankcija Rusiji​


Predsednik Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove Borko Stefanović zakazao je za sredu, 28. decembar, sednicu odbora.

Stefanović zakazao za sredu sednicu skupštinskog odbora: Raspravljaće se o uvođenju sankcija Rusiji


Na njoj će se raspravljati o Nacrtu Rezolucije o usaglašavanju spoljne politike Srbije sa Evropskom unijom, kao i o uvodjenju odredjenih sankcija Rusiji.

Stefanović, koji je i potpredsednik Stranke slobode i pravde, naveo je danas u saopštenju da sednicu do sada nije zakazivao, jer je čekao izveštaj i analizu Ministarstva spoljnih poslova o usaglašenosti spoljne politike Srbije sa EU.

"S obzirom na to da sam obavešten da su navedena dokumenta poslata iz Ministarstva spoljnih poslova na skupštinski odbor, zakazao sam sednicu za sredu. Nadam se da će stići do srede i do samog održavanja sednice. Sama sednica će biti prilika da sve stranke iznesu svoje argumente kroz otvorenu raspravu nakon čega će biti omogućeno glasanje", kazao je on.

Tokom sednice će se, kako je dodao Stefanović, raspravljati i odlučivati i o svim drugim pristiglim inicijativama i predlozima rezolucija koje su podnele poslaničke grupe u Skupštini Srbije.
 

Десетине хиљада људи је изашло на улице и устало у одбрану Русије и Србије, ово су поручили Вучићу!​


Око 20.000 људи вечерас је изашло на улице Београда да дају подршку Русији и спрече увођење санкција од стране Вучићевог режима.​


Колона људи је била у протестној шетњи ка Руској амбасади, а тамо их је дочекало особље амбасаде које је с прозора махало српском тробојком и поздрављало окупљене Србе.

Народ је певао химне Србије и Русије, говорници испред амбасаде Русије су поручили Александру Вучићу да се „не шали с народом и да му не пада на памет да уведе санкције Русији“, Дамњан Кнежевић је посебно захвалио Марији Захаровој јер је и она опоменула нашу власт, упућена је и порука Владимиру Путину да српски народ не подржава издајнички режим Вучића и да нам помогне да ОСЛОБОДИМО и ДЕНАЦИФИКУЈЕМО СРБИЈУ!

Пре протестне шетње су млади Срби опколили Председништво са бакљама и димним бомбама, скандирали су „Вучићу шиптару“ и окачили заставу Русије на прозор да га подсећа кога подржава већина грађана Србије.

IMG_20220415_192048273.jpg


Протест је почео у 18 часова испред споменика цара Николаја Романова, где су говорили Миодраг Зарковић (једини наш новинар који је извештавао из Донбаса), као и Дејан Мировић и Дамњан Кнежевић.

Србин.инфо је извештавао са лица места, пренос уживо је пратио и велики број Руса из Москве, Доњецка, Севастопоља, Санкт Петербурга, Сибира…, који су се укључивали у чет и поздрављали Србе захваљујући на подршци.


Протест подршке Русији, а против санкција нашем братском народу, завршен је испред Храма Светог Саве.

Подсећамо, Марија Захарова је јуче упозорила Србију и Александра Вучића на то да ће непријатељски поступци Србије према Русији бити тако и схваћени у Русији.

https://srbin.info/politika/video-h...branu-rusije-i-srbije-ovo-su-porucili-vucicu/
Фантастичан протест!

СРБИ И РУСИ БРАЋА ЗАУВЕК!!!
Koje ludilo!
 
hirajgoagain:
samo prave srbende mogu da razhumeju rusiju a vas ostale ćemo da denacifikujemo

nisam od srbendi mada ovo sve pratim i više nego što ima smisla
Кажу за оне који сами са собом разговарају да ,,нису у либели''. Како видим и ти самог себе цитираш па одговараш. Има ли то везе са ,,либелом'' или што ,,ниси од србенди'' ?
 
hirajgoagain:
samo prave srbende mogu da razhumeju rusiju a vas ostale ćemo da denacifikujemo


Кажу за оне који сами са собом разговарају да ,,нису у либели''. Како видим и ти самог себе цитираш па одговараш. Има ли то везе са ,,либелом'' или што ,,ниси од србенди'' ?

kakve veze ovo ima s temom? da li je ovo napad na mene i zašto?
 
kakve veze ovo ima s temom? da li je ovo napad na mene i zašto?
Ако сам цитирао тебе, значи односи се на тебе. А одговор на ,,зашто'' је у твојим порукама које сам цитирао.
 

Back
Top