Koje su po washem misljenju knjige koje moramo procitati u swom ziwotu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gde tu smesti "Gospodar Prstenova''James 007:"Idiot" od Dostojevskog
"Gospodar Prstenova" od Tolkina
"Ilijada" od Homera
"Odiseja" (zamena za Ilijadu) od Homera
"Zločin i kazna" od Dostojevskog
"Rat i mir" od Tolstoja
"Ana Karenjina" od Tolstoja
"Tako zamišljam nebo" od Antića
"Autobiografija" od Nušića
"Koreni" od Ćosića
"Seobe" od Crnjanskog
Taj Hazarski recnik nikad mi nece biti jasan,probao sam jednom da ga citam i nista mi nije jasno.Cemu tolka popularnost?Miroslav-BL:1. Библија,
2. де Сент-Егзипери- Мали принц,
3. Достојевски- Злочин и казна,
4. Макијавели- Владалац,
5. Шекспир- Хамлет,
6. Балзак- Чича Горио,
7. Толстој- Ана Карењина,
8. Ћосић- Време смрти,
9. Буковски- Песме последње земаљске ноћи,
10. Павић- Хазарски речник.
Ava G.:Deset,nemoguce! Ili si citalac ili intelektualna lenstina...Brojka je glupa,mada mozes da se bavis jednim delom godinama...Evo,ja sam zakasnila sa Markesom,pa tek sad citam Sto godina samoce,dodala bih na spisak...
apsolutno tacno.ja bih preporucila samo neke knjige koje ja smatram dobrim:quentin:U životu trebamo pročitati mnogo više od deset knjiga. U stvari, opasnije je pročitati malo knjiga nego ni jednu.
Rujevit:Svakako da bi trebalo procitati dosta knjiga od ruskih pisaca Dostojevskog,Tolstoja,Gogolja i grugih jer su oni pre svega definisali sta je ustvari roman i kako se pise roman.
Ko ne procita nesto od njih a cita nebuloze kao sto su Gospodar prstenova i Hobit taj stvarno plitak.