Dešavanja u Šabcu - Obaveštenja

Kako ćete provesti subotu 17. maj u Šapcu?
učesnici:
„Veselo majmunče”, „Maska”, Biblioteka šabačka, Vojska Srbije, Gerontološki centar, Dunjića kuća, Kulturni centar, Muzička škola „Mihailo Vukdragović”, Međuopštinski arhiv, Narodni muzej u Šapcu, RK Metaloplastika, Udruženje likovnih stvaralaca Šapca, FK Mačva, Šabačko pozorište, Škola za umetničke zanate...

www.sabackiletnjifestival.com

Pozdrav Ana

Poslednja izmena od moderatora:
Kako ćete provesti subotu 17. maj u Šapcu?
učesnici:
„Veselo majmunče”, „Maska”, Biblioteka šabačka, Vojska Srbije, Gerontološki centar, Dunjića kuća, Kulturni centar, Muzička škola „Mihailo Vukdragović”, Međuopštinski arhiv, Narodni muzej u Šapcu, RK Metaloplastika, Udruženje likovnih stvaralaca Šapca, FK Mačva, Šabačko pozorište, Škola za umetničke zanate...

www.sabackiletnjifestival.com

Pozdrav Ana

koliko je ulaznica,i gde se moze kupiti,prosle godine je bila 300 din ako se dobro secam?!

U programu ŠLF-a piše

01 - 03 avgust 2008. godine - Tvrđava

Takmičarski festival demo bendova

Molim odgovor na sledeće pitanje:

Da li je ovaj ŠLF događaj u vezi sa ovim šabačkim demo festivalom ?

ili ovim "Zbog velikog interesovanja, kako publike, tako i mladih bendova, namera organizatora je da od sledeće godine „Uskršnji rok maraton“ bude takmičarskog karaktera. Biće to prilika da najuspešniji demo bendovi dobiju priliku da snime svoj prvi album."- kaže Katarina Janković, direktorka Kulturnog centra Šabac.

p.s.
Šabac nije imao ovakve događaje od 1989. godine. Da li su ova tri demo festivala u Šapcu koordinirani i dogovoreni od strane organizatora: ŠLF-a, Mesne zajednice Donji šor, i Kulturnog Centra ili je ovo varijanta "svako za sebe". Možda je bolja varijanta uložiti novac i energiju u jedan jak demo festival. Ili postoji "nešto između" ?

ko je sve bio?
Holandzanka tj,Marokanka nepeva lose,ali znam da ce nasa Jelena pobediti:super:

znam da pitanje nije upuceno meni,ali je maja tad spavala,ovaj,cini mi se da su bile maltezanka i makedonka i cini mi se ovi sa kipra,sto bi rekao sve moj do mojega,da da ne zaboravim ove klince sto glume neke talente(ebbote danas svi hoce da budu neke tv zvezde i lica sa tv ekrana)njihove roditelje,siru i uzu rodbinu,drugove i drugarice,decke i devojcice,sve u svemu mozda oko petsto,sesto ljudi,ne znam da li su ostali mogli da vide sta sam i ja,ali ono sto sam ja video je cista smejurija,a recimo da sam bio iza kulisa,tj.iza bine.Zao mi je sto to vece nije pala kisa.

E sad sledece vece je bilo mnogo zanimljivije,jest da su demo bendovi,al kad popijes koju pivu,ili neko unuce i necujes sve bas najbolje,tako da i ne mozes da ocekujes bas da ce da zvuce kao becki simfonijski orkestar,steta samo sto je pala kisa te je koncert na kratko prekinula,kazem opet da je bolje da je padala u petak,jer ipak ovaj grad je zeljan dobrog zvuka,a ne tamo nekih maltezana,kiprana i makedonaca koji su dosli da vrte dupeetima na plejbek.;)

Tokom vikenda u Šapcu se okupilo više od hiljadu bajkera iz cele Srbije kao i okolnih zemalja. Bajk parti otvorio je ambasador OECED-a Hans Ula Ursted, koji je došao u Šabac na svom motociklu iz 1956. godine. Kako je istakao, bajkeri povezuju ljude i nacije, i dobro je što se ta tradicija održava. Gosti su bili smešteni na obližnjem izletištu Letnjikovac, a organizator Moto kluba "Čivija" potrudio se da im obezbedi i dobru zabavu. U petak je svirala YU grupa, a u subotu koncert je priredio Đorđe David. Pored defilea ulicama grada, motoristi su prikazali i svoje umeće u vožnji. D. E.

znam da pitanje nije upuceno meni,ali je maja tad spavala,ovaj,cini mi se da su bile maltezanka i makedonka i cini mi se ovi sa kipra,sto bi rekao sve moj do mojega,da da ne zaboravim ove klince sto glume neke talente(ebbote danas svi hoce da budu neke tv zvezde i lica sa tv ekrana)njihove roditelje,siru i uzu rodbinu,drugove i drugarice,decke i devojcice,sve u svemu mozda oko petsto,sesto ljudi,ne znam da li su ostali mogli da vide sta sam i ja,ali ono sto sam ja video je cista smejurija,a recimo da sam bio iza kulisa,tj.iza bine.Zao mi je sto to vece nije pala kisa.

E sad sledece vece je bilo mnogo zanimljivije,jest da su demo bendovi,al kad popijes koju pivu,ili neko unuce i necujes sve bas najbolje,tako da i ne mozes da ocekujes bas da ce da zvuce kao becki simfonijski orkestar,steta samo sto je pala kisa te je koncert na kratko prekinula,kazem opet da je bolje da je padala u petak,jer ipak ovaj grad je zeljan dobrog zvuka,a ne tamo nekih maltezana,kiprana i makedonaca koji su dosli da vrte dupeetima na plejbek.;)

Hvala sevarski! kao da sam i ja bila.Predpostavljala sam da ce tako biti.Steta da nisu bili bolji pevaci,a ima ih ;) Sutra se mogu videti TV snimci iz Sava centar ,pa me raduje da mozemo nesto kulturno poslati u Evropu.U Beogradu je jako velika guzva,ali je sve dobro
organizovano oko Evroviziskog festivala.

Back