swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
e jest dobar bend...kad se meni svidelo onda sta reci.onako bas bas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ćete provesti subotu 17. maj u Šapcu?
učesnici:
„Veselo majmunče”, „Maska”, Biblioteka šabačka, Vojska Srbije, Gerontološki centar, Dunjića kuća, Kulturni centar, Muzička škola „Mihailo Vukdragović”, Međuopštinski arhiv, Narodni muzej u Šapcu, RK Metaloplastika, Udruženje likovnih stvaralaca Šapca, FK Mačva, Šabačko pozorište, Škola za umetničke zanate...
www.sabackiletnjifestival.com
Pozdrav Ana
Znaci, DZABA ? Dajte nesto da se plati!

aha bio sinoc derpe-bal...
Nego reci !hocemo li MSN slati za Jelenu i pesmu ORO?ne se.ri,,,super je bilo

ko je sve bio?
Holandzanka tj,Marokanka nepeva lose,ali znam da ce nasa Jelena pobediti![]()

znam da pitanje nije upuceno meni,ali je maja tad spavala,ovaj,cini mi se da su bile maltezanka i makedonka i cini mi se ovi sa kipra,sto bi rekao sve moj do mojega,da da ne zaboravim ove klince sto glume neke talente(ebbote danas svi hoce da budu neke tv zvezde i lica sa tv ekrana)njihove roditelje,siru i uzu rodbinu,drugove i drugarice,decke i devojcice,sve u svemu mozda oko petsto,sesto ljudi,ne znam da li su ostali mogli da vide sta sam i ja,ali ono sto sam ja video je cista smejurija,a recimo da sam bio iza kulisa,tj.iza bine.Zao mi je sto to vece nije pala kisa.
E sad sledece vece je bilo mnogo zanimljivije,jest da su demo bendovi,al kad popijes koju pivu,ili neko unuce i necujes sve bas najbolje,tako da i ne mozes da ocekujes bas da ce da zvuce kao becki simfonijski orkestar,steta samo sto je pala kisa te je koncert na kratko prekinula,kazem opet da je bolje da je padala u petak,jer ipak ovaj grad je zeljan dobrog zvuka,a ne tamo nekih maltezana,kiprana i makedonaca koji su dosli da vrte dupeetima na plejbek.![]()