Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.444
nemci a i ostali su ljubomorni na precistu hrvatsku krv i hrvatsku snagu pa hoce da izbeglice mesajuci se oslabe hrvatsku cistotu.
zasto bi inace bila propast naseljavanje izbeglica
Не спрдај се са "Готима".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemci a i ostali su ljubomorni na precistu hrvatsku krv i hrvatsku snagu pa hoce da izbeglice mesajuci se oslabe hrvatsku cistotu.
zasto bi inace bila propast naseljavanje izbeglica

Pa šta ako idu za Hrvatsku, da vas neće pojesti možda, zašto se plašite unesrećenih ljudi ???Sta Elektrika je ipak Hrvatica, znao sam
Nego pricao sam sa jako puno ljudi ovih dana, svi oni kazu da nije istina da imaju izbor vec im se iz Srbije kaze da idu za Hrvatsku, e pa sad ako oni lazu lazem ja
II sta su ti ti rekli a sta ja?Mozes naci moje postove gde pisem da je moguce da ce ici kroz Dalmaciju ali da nema sanse da ce ostati tamo zauvek.
A ko je koga natezo..pa ne znam ja ko je lagao o ubojstvu i jos hrpu gluposti![]()

Не спрдај се са "Готима".![]()
Nesto si nesuvislo brljavio, a kad je pojacano nervozom zbog konstantnog natezanja, onda je kod tebe opsta papazjanija
Kao i sad![]()

) pisu boldanim slovima, tacno se prepoznaju po "genijalnosti" kojom ih je Bog "podario" 
Реално, за кључне ствари у Немачкој се ни не питају Немци.
Њима је дата моћ да нас мале затежу.
А неко моћнији затеже њих.
Али без обзира, сама помисао на то да ће им уселити муслије на празне и мање празне територије веома забавља.![]()

Хрватска се суочава са чиме ће и Србија.
ЕУ, Немачка покушава да поново завлада у потпуности Балканом, на стари проверен начин. Поновним наметањем Балкана под власт Муслимана.
500 и више година бијасмо под Турцима, сад нам трпају сав Ислам.
А то подржавају домаћи властодржци....
Uvedi još jednu premisu u zaključivanje. Konvertiti su glupi.Ne znam, ovisi da li imam srpsko ili hrvatsko prezime.
O tome sve ovisi, da li sam kurati genijalan ili bijedan zločinac.
Milanović ima srpsko prezime, dakle Srbin je, obdaren i genijalan.
Kako je moguće da bude glup s tim prezimenom?
Kada Pištini sinovi guze,
otiču oči i nagrnu suze....!

Lepo sam govorio Kresama, na vreme govorio...
Pa šta ako idu za Hrvatsku, da vas neće pojesti možda, zašto se plašite unesrećenih ljudi ???
Uvedi još jednu premisu u zaključivanje. Konvertiti su glupi.
Evo Kreso, obecavam da te necu neko vreme natezati, da se malo opustisPa ne znam ko je nesuvislo brbljao kad je ovde napravio haos samo da dokaze kako je ubijen migrant od strane Hrv policije
Ovo je definitivno jedan od najvecih bisera ovog foruma, za rubriku verovali ili ne
Toliko si se osramotio da mi te bilo zao
Nego, zasto svi "genijalci" (ebga moram biti pristojan) pisu boldanim slovima, tacno se prepoznaju po "genijalnosti" kojom ih je Bog "podario"
![]()

Pa šta ako idu za Hrvatsku, da vas neće pojesti možda, zašto se plašite unesrećenih ljudi ???
Evo Kreso, obecavam da te necu neko vreme natezati, da se malo opustis
Ali o Dalmaciji se mora pisati, pa to ce biti bum![]()

El se osecas lepse i nadmocnije te pametnije kad pises boldanim slovima?![]()
Kulu gradi crni Arapine,
Kulu gradi od dvadest tavana,
Ukraj sinjeg mora debeloga;
Kad je Arap kulu načinio,
Udario stakla u pendžere,
Prestrьo je svilom i kadifom,
.......
Na kraju će situaciju morati da spasava Marko Kraljević
Evo i ja obecavam da vise necu spominjati sve tvoje laze ovde, kako bi lakse odrzao privid vidovite Prostate
A o Dalmaciji, pa to cemo videti za sigurno par meseci, dakle ima vremena...ja tvrdim da nema sanse da ce ostati tamo zauvek, podsetit cu se vec na bez brige...![]()

MAdjari su jednostavno zatvorili sve sem graničnih prelaza i izbeglice ne mogu više da prelaze granicu zbog zida, taj zid ih je preusmerio na hrvatsku, hrvati koji su zatvorili granične prelaze a ostavili otovrena kukuruzna polja kojima prolaze migranti u egzodusu, Tu ne postoji nikakva teorija zavere, nesrećni ljudi prolaze tamo gde im je alternativa.Ne plasim se, ja im pomazem koliko mogu, samo kazem sta oni kazu i da definitivno ima nesto u tome da ih Srbija bas za Hrv salje a mogla bi i na Horgos..da li je neki dogovor, ne znam i ne zelim pametovati jer jednostavno ne znam
Mene vise zanima, zasto su neke granice i dalje zatvorene...neki dan su jednu otvorili ali samo za pesake, vec drugi dan opet to ukinuli..ljudi su poludeli
Pa evo, neki Crni Marko pokusava
Taj Crni Marko ne jaše vranca nego ga timari.
Баш нас брига, топло нам је око срца јер се мигранти насељавају на Хвару и Брачу...
Taj Crni Marko ne jaše vranca nego ga timari.

A vidi, imaju njeg ai Milanovica kao opcije![]()
a šta će da jedu tamo, dalmatinski kamen? da im je do lepih ostrva ostali bi u grčkoj, ne bi dolazili na jadranski krš

A vidi, imaju njeg ai Milanovica kao opcije![]()
Jel* to onaj Zoća čiji je zahtev morao da ispuni Vučić, pa sad šara od Tovarnika do Dubrovnika?