Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
II sta su ti ti rekli a sta ja? :) Mozes naci moje postove gde pisem da je moguce da ce ici kroz Dalmaciju ali da nema sanse da ce ostati tamo zauvek.

A ko je koga natezo..pa ne znam ja ko je lagao o ubojstvu i jos hrpu gluposti :D

Nesto si nesuvislo brljavio, a kad je pojacano nervozom zbog konstantnog natezanja, onda je kod tebe opsta papazjanija :mrgreen:
Kao i sad :D

- - - - - - - - - -

Не спрдај се са "Готима".:mrgreen:

Gotima se smesi nezgodna uloga u planovima Merkelove, vrlo nezgodna ;)

Nesto si nesuvislo brljavio, a kad je pojacano nervozom zbog konstantnog natezanja, onda je kod tebe opsta papazjanija :mrgreen:
Kao i sad :D

Pa ne znam ko je nesuvislo brbljao kad je ovde napravio haos samo da dokaze kako je ubijen migrant od strane Hrv policije :lol:

Ovo je definitivno jedan od najvecih bisera ovog foruma, za rubriku verovali ili ne :lol:

Toliko si se osramotio da mi te bilo zao :lol:

Nego, zasto svi "genijalci" (ebga moram biti pristojan :lol:) pisu boldanim slovima, tacno se prepoznaju po "genijalnosti" kojom ih je Bog "podario" :lol:

Реално, за кључне ствари у Немачкој се ни не питају Немци.
Њима је дата моћ да нас мале затежу.
А неко моћнији затеже њих.

Али без обзира, сама помисао на то да ће им уселити муслије на празне и мање празне територије веома забавља.:D

Nemacka sudbina je ipak nesto drugo, benigno u odnosu na ono sto moze zadesiti Krese.

A koliko je sve ovo Kresama zabavno imas priliku videti po nervozi ovde. Mozes misliti kako ce tek biti kad ovo postane jos znacajnija tema :)

Хрватска се суочава са чиме ће и Србија.

ЕУ, Немачка покушава да поново завлада у потпуности Балканом, на стари проверен начин. Поновним наметањем Балкана под власт Муслимана.

500 и више година бијасмо под Турцима, сад нам трпају сав Ислам.

А то подржавају домаћи властодржци....

Jel ti to rekla Kori u srdačnom razgovoru?

- - - - - - - - - -

Ne znam, ovisi da li imam srpsko ili hrvatsko prezime.
O tome sve ovisi, da li sam kurati genijalan ili bijedan zločinac.
Milanović ima srpsko prezime, dakle Srbin je, obdaren i genijalan.
Kako je moguće da bude glup s tim prezimenom?
Uvedi još jednu premisu u zaključivanje. Konvertiti su glupi.

Pa šta ako idu za Hrvatsku, da vas neće pojesti možda, zašto se plašite unesrećenih ljudi ???

Uopće ne, samo bi to i Vučić trrebao znati, a ne pričati da izbjeglice spontano tumaraju Srbijom. :roll:

- - - - - - - - - -

Uvedi još jednu premisu u zaključivanje. Konvertiti su glupi.

Apsolutno, ali kakvi konvertiti?
Letrika u skladu sa svojim antifašizmom kaže da nacionalnost određuje ime i prezime.

Pa ne znam ko je nesuvislo brbljao kad je ovde napravio haos samo da dokaze kako je ubijen migrant od strane Hrv policije :lol:
Ovo je definitivno jedan od najvecih bisera ovog foruma, za rubriku verovali ili ne :lol:
Toliko si se osramotio da mi te bilo zao :lol:
Nego, zasto svi "genijalci" (ebga moram biti pristojan :lol:) pisu boldanim slovima, tacno se prepoznaju po "genijalnosti" kojom ih je Bog "podario" :lol:
Evo Kreso, obecavam da te necu neko vreme natezati, da se malo opustis :mrgreen:

Ali o Dalmaciji se mora pisati, pa to ce biti bum :D

Pa šta ako idu za Hrvatsku, da vas neće pojesti možda, zašto se plašite unesrećenih ljudi ???

Ne plasim se, ja im pomazem koliko mogu, samo kazem sta oni kazu i da definitivno ima nesto u tome da ih Srbija bas za Hrv salje a mogla bi i na Horgos..da li je neki dogovor, ne znam i ne zelim pametovati jer jednostavno ne znam

Mene vise zanima, zasto su neke granice i dalje zatvorene...neki dan su jednu otvorili ali samo za pesake, vec drugi dan opet to ukinuli..ljudi su poludeli

Evo Kreso, obecavam da te necu neko vreme natezati, da se malo opustis :mrgreen:

Ali o Dalmaciji se mora pisati, pa to ce biti bum :D

Evo i ja obecavam da vise necu spominjati sve tvoje laze ovde, kako bi lakse odrzao privid vidovite Prostate :lol:

A o Dalmaciji, pa to cemo videti za sigurno par meseci, dakle ima vremena...ja tvrdim da nema sanse da ce ostati tamo zauvek, podsetit cu se vec na bez brige...;)

Kulu gradi crni Arapine,
Kulu gradi od dvadest tavana,
Ukraj sinjeg mora debeloga;
Kad je Arap kulu načinio,
Udario stakla u pendžere,
Prestrьo je svilom i kadifom,
.......

Na kraju će situaciju morati da spasava Marko Kraljević

Pa evo, neki Crni Marko pokusava :D

- - - - - - - - - -

Evo i ja obecavam da vise necu spominjati sve tvoje laze ovde, kako bi lakse odrzao privid vidovite Prostate :lol:
A o Dalmaciji, pa to cemo videti za sigurno par meseci, dakle ima vremena...ja tvrdim da nema sanse da ce ostati tamo zauvek, podsetit cu se vec na bez brige...;)

dodji ti i za par meseci, nategnucu ja tebe opet :mrgreen:

U vezi teme, vidim da su se mediji bas raspisali. Kazu, imaju dogovor da ce ih iz Albanije obavestiti kad talas krene :lol:

Ne plasim se, ja im pomazem koliko mogu, samo kazem sta oni kazu i da definitivno ima nesto u tome da ih Srbija bas za Hrv salje a mogla bi i na Horgos..da li je neki dogovor, ne znam i ne zelim pametovati jer jednostavno ne znam

Mene vise zanima, zasto su neke granice i dalje zatvorene...neki dan su jednu otvorili ali samo za pesake, vec drugi dan opet to ukinuli..ljudi su poludeli
MAdjari su jednostavno zatvorili sve sem graničnih prelaza i izbeglice ne mogu više da prelaze granicu zbog zida, taj zid ih je preusmerio na hrvatsku, hrvati koji su zatvorili granične prelaze a ostavili otovrena kukuruzna polja kojima prolaze migranti u egzodusu, Tu ne postoji nikakva teorija zavere, nesrećni ljudi prolaze tamo gde im je alternativa.

EU nema interesa da prima izbeglice pogotovo Nemačka, Brisel je dao usmeni nalog hrvatskoj da na što efikasniji način spreči ulazak migranata u EU, to je cela priča,

Back