Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хаха, а да ли ти знаш да је много Срба у Војводини насилно исељено из својих гајба још одавно? И да се то још увек спроводи? :lol:

Питај ЕПС главне егзекуторе, и Кори Удовички... :lol:

Баш нас брига, топло нам је око срца јер се мигранти насељавају на Хвару и Брачу...

Мени је зло од твоје покварености. Ипак си ти Хрват.

I ti si, samo se sramiš toga.
Ali kakva jesi, nastavi se sramiti i dalje.
Ili javno reci svoje ime i prezime pa da vidimo što si po nacionalnosti. :lol:
Vraga bi ti bila toliko frustrirana time da ti odgovara prezime.

Antifašizam u punom sjaju

Kakvi god da su, bice za Dalmaciju korisniji od ovih neandertalaca iz Duvna i Posusja :D

Ја се уопште нерадујем ничему око ове ситуације која се дешава.

Ни што се тиче Србије, а ни Хрватске...

Заболела ме глава од новиих сазнања...

Odlicna odluka nemacke - u Dalmaciji i na otocima ce izbeglicama makar preko zime biti toplije i ustedece se dosta za grejanje i toplu odecu ... A tamo mogu i se bave ribolovom ....:ok:

Могу. А и Хрвати су познати као народ с тисућљећном уљудбом. Надам се да ће се боље показати од нас, "бизантинаца". :mrgreen:

Такмичиш се са Зокијем у количини испаљивања глупости у јединици времена?

Ne znam, ovisi da li imam srpsko ili hrvatsko prezime.
O tome sve ovisi, da li sam kurati genijalan ili bijedan zločinac.
Milanović ima srpsko prezime, dakle Srbin je, obdaren i genijalan.
Kako je moguće da bude glup s tim prezimenom?

Ја се уопште нерадујем ничему око ове ситуације која се дешава.
Ни што се тиче Србије, а ни Хрватске...
Заболела ме глава од новиих сазнања...

E to je vec sasvim tacno, ali ovde je rec o tome da im je receno vise puta da ovo sledi. Nece da veruju :)

- - - - - - - - - -

Могу. А и Хрвати су познати као народ с тисућљећном уљудбом. Надам се да ће се боље показати од нас, "бизантинаца". :mrgreen:

Sada moraju uljudno da asimiluju migrante. Sve u redu onda.

Kakvi god da su, bice za Dalmaciju korisniji od ovih neandertalaca iz Duvna i Posusja :D

Naravno , njihovo prisustvo ce pozdraviti svi cestiti i evroguzno orijentirani Dalmatinci i otocani ! Ti emigranti ce im podici BDP - njemacka je odlican primjer !

Ko god prosvjeduje protiv doseljavanja par stotina tisuca emigranata u dalmaciju i na otoke je neprijatelj demokracije, europskih vrednota i standarda !

Ne znam, ovisi da li ima srpsko ili hrvatsko prezime.
O tome sve ovisi, da li sam kurati genijalan ili bijedan zločinac.
Milanović ima srpsko prezime, dakle Srbin je, obdaren i genijalan.
Kako je moguće da bude glup s tim prezimenom?

Да ли сам ја икада рекла да су сви Срби нормални?

Kao da gospodin Crni Marko jedini brine sta se desava. Ostatak tisucljetnog puka bira da stavi glavu u pesak, u nadi da je sve samo ruzan san :)

- - - - - - - - - -

Naravno , njihovo prisustvo ce pozdraviti svi cestiti i evroguzno orijentirani Dalmatinci i otocani ! Ti emigranti ce im podici BDP - njemacka je odlican primjer !

Ko god prosvjeduje protiv doseljavanja par stotina tisuca emigranata u dalmaciju i na otoke je neprijatelj demokracije, europskih vrednota i standarda !

Sada im prodaju idiotizam da je to zapravo odlicno za njih, jer "Nemacka placa" :lol:

Back