Deri vozače-budale državo-deri...

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
BEOGRAD - U svim policijskim stanicama je počelo izdavanje novih registracionih tablica. Iako nema gužvi, za zamenu saobraćajnih dokumenata se čeka oko dva sata.

Sada, umesto dosadašnjih šest uplatnica, prilikom registracije vozila treba uplatiti čak - 12. Rok za izdavanje nove saobraćajne dozvole je mesec dana, pa će vozači do tada koristiti potvrdu koja se dobija prilikom registracije.

P,S. Šta bi radila srpska birokratija, kad bi bojkotovali sve registacije, svi prestali da vozimo auta na pola godine recimo ?
Bakrot totalni države bi nestao.
 
A što se tiče birokratije... Pre nekoliko meseci sam išao u katastar u NS da rešavam neke papire, baš u ono doba kada je bio štrajk. Htela vlast da unapredi i ubrza sve to, da se uvedu neke šifre koju dobiješ, pa izvode možeš dobiti kad hoćeš, kao što sad u socijalnom dobiješ PIN da na sajtu PIO vidiš kad i koliko staža ti se uplaćivalo i uplaćuje. Da se ubrza i pojednostavi. Ali da bi to bilo brzo i efikasno, cela priča se trebala automatizovati, te nije bio potreban toliki broj službenika. I štrajkovala raja, kažu progres i napredak im uzima radna mesta.
 

Back
Top