DEPILACIJA:potreba,trend,higijena ili...?

Прича ми тетка да је у њихово време (педесетих - шездесетих година прошлог века) било пожељно да жена буде што маљавија, да су такве рибе важиле за ''расне женске''....и да су мушкарци напаљено причали о рибама:''Знаш како длакаве ноге има! А тек колики јој је жбун, woooow''!

Potreba ,...sva sreca pa nisam maljava i nemam jake dlake...ali kad god mogu depiliram se skroz svuda gde treba,...ne volim dlake na telu....a tako i kod partnera...
Ako nije obrijan ili makar PODSISAN zgadi mi se...
Jos da ga stavim u usta medju njegove dlake FUJ!!
MUSKARCI OBRIJTE svog druga
c008.gif

Ines1864:
Nego čime skidate nausnice? Ja ih baš nisam imala pre, ali u poslednje vreme krenuše da izbijaju :-( Ja ih danas iščupala pincetom, posle kad sam rekla drugarici ona htela da me ubije, kaže da će sad krenuti još više da mi rastu...

Nemoj cupati!!! Ako iscupas jednu, docice jos 6 novih na saharanu!!!

Ne znam kako da resis to ja nema taj problem hvala Bogu...ali nemoj da cupas NISTA!!

S_K_V_O:
e?! ja imam te kaja za lice, a postoje i za druge delove tela? ekstra... :) mada meni nije los ni ovaj moj roll on sistem za 200 dindzi...
ja to iz estetike :)
Ja te za noge koristim za lice,bas je super,kupis jedno pakovanje i traje ti 6 godina :).Odsecam malu parcad,taman za nausnice i super mi je.Koji pljackasi,te za lice su sigurno skuplje.
A noge tretiram svojom elektricnom vrshalicom2000..doduse samo povremeno jer moj dragi nije zavisnik depiliranih kozza pa mi nekad i promakne vrshanje jer setva nekako mnogo brzo pocne pa nemam vremena da mislim na dlake :)

Me too. Nekako mi lakse sa kosilicom nego sa voskom. Sav se ulepi pa me nervira.

Ubeđena sam da će i muškarici vrlo brzo naučiti i sami ovu veštinu. A što se tiče 70ih 80-ih to je bio strašan hit. Moja baka je bila strašno deprimirana pošto je imala -ćosave- noge pa kad mi kaže ' sve devojke kad obuku najlon čarape pa se one onako fino slepe a kod mene ništa' dodje mi da ... bljak

Drug mi pričao, kada je zalutao u jednu od birtija kako ljudine razgovaraju ' .... u što je bila dobra, a dlakava ko međed...' tako da definitivno ima još frikova zaljubljenih u malje...

xiaoyu:
Ja bih tu ženu (a sigurno je žena) koja je zbog tamo nekog muškarca izmislila depilaciju lepo u top stavila. Ona lepo obrijala noge, a mi sad dok se cele ne umočimo u vosak ne možemo o sex ni da se očešemo. :evil:

sun.gif

Kad se udaš, malo odahneš, ne moraš uvek da paziš da budeš 100% glatka:lol: .
ali, dok ga ne upecaš, ne preostaje ti ništa drugo, nego da se umačeš:razz:

ja volim glatko i izdepilirano. ali ne volim brijanje. stoga, dlake moraju malo da porastu da bi mogle lepo da se izdepiliraju tako da barem dve nedelje moraš biti malo 'rapava da bi ih pustila da porastu. Ali, šta ako baš u tom periodu naletiš na nekoga i budeš u situaciji da se ogrebeš za snošaj:lol:. Eeee, muke ženske.....

kod mene je to potreba usled trenda.verujemo da nam se bas ovako svidja ali sam sigurna da kad bi se vratila dlakavost u modu odahnule bismo:lol: (primer su spicaste i okrugle cipele,malo vremena da se oko navikne i eto nove mode)
inace kad porastu malo dlake svrbi me i nervira,a za dve nedelje idem na lasersku jao jedva cekam

Sram te bilo...ides na lasersku.... :lol: :lol: ..e da bar imam dve, tri dlake isla bi i ja....stacu kad sam crna ko ciganka.... :lol: :lol:...ma ja to sve trakom sama kuci..ide brzo i jeftino je...namazem losijonom za sporiju rast dlaka i super je...i onda pocnem redovito masinicom... :D

Smesno je videti neke nemkinje...itd....dlake im plave, duge ima ih puno...na suncu se sjaje...bas podseca na svinjce.... :oops: :lol: lepse je onda videti depilirane i noge i ruke, nego...da seta onako...

Doors of Perception:
Ja te za noge koristim za lice,bas je super,kupis jedno pakovanje i traje ti 6 godina :).Odsecam malu parcad,taman za nausnice i super mi je.Koji pljackasi,te za lice su sigurno skuplje.
A noge tretiram svojom elektricnom vrshalicom2000..doduse samo povremeno jer moj dragi nije zavisnik depiliranih kozza pa mi nekad i promakne vrshanje jer setva nekako mnogo brzo pocne pa nemam vremena da mislim na dlake :)
hihihi bas si inventivna :)
ja vec kupila te za noge (cim sam cula da postoje), neke licia 280 dinara 20 traka...veceras je dan D :)

milckych:
DEPILACIJA:potreba,trend,higijena ili ...? Iz kojih se razloga vi depilirate? Koliko ste "optereceni" time?Pozz! :)

estetika mene mrzi da se bakcem i mrzim shto su potrebni pare i vreme za to!!!
a mrzim i dlake tj lepshe je kad si celav
mada sazivish se s njima kad ih imash dugo
a postho me mama vise ne voli sad moram da skidam dlake da budem zhensko
tako vam je to
:(

Ja sam na nekoj od tema o depilaciji cula za Lycia trake i kupila one za bikini zonu. Probala sam ih i super su. Dobra je ideja za presecanje trakica ako je razlika samo u velicini traka.
Za noge i ja koristim elektricnu kosilicu. Naravno brijac je tu za hitne slucajeve.
Sto se same depilacije tice pa mislim da je od svega po malo, i potreba i trend i higijena.

Ines1864:
@SKVO

@Hellen
Baš me zanima sad da se vrati ta moda iz pedesetih da li bi je se devojke pridržavale? I šta bi rekli momci?...Mislim da bi teško ponovo zagospodario taj trend :lol:

Ma, moda je za slabiće... Moj savet: budi hrabra, budi svoja, budi autentična... Budi dlakava! Da li stvarno misliš da se neki muškarac ne bi smuvao sa tobom zato što imaš dlakave noge? Svašta. U nadi da ćeš da mu daš pristao bi na bilo šta, a kada bi mu dala, pričao bi da nema ništa lepše od dlakavih nogu... :)

E, da. Arapske žene - ne znam baš da li sve to rade, ova moja drugarica tako radi - prave neku svoju smesu, od vode, šećera i limuna (bas kao za tulumbu!) i time se depiliraju... Znači, može i za dž...

Back