S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
@ines
da ponovim, kaja trakama za lice...a ima i traka drugih proizvodjaca... najjednostavnije resenje.
da ponovim, kaja trakama za lice...a ima i traka drugih proizvodjaca... najjednostavnije resenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ines1864:Nego čime skidate nausnice? Ja ih baš nisam imala pre, ali u poslednje vreme krenuše da izbijaju :-( Ja ih danas iščupala pincetom, posle kad sam rekla drugarici ona htela da me ubije, kaže da će sad krenuti još više da mi rastu...

Depilaciju su izumeli stari rimljani,samo..tada su se depilirali muskarci i to komplet :shock: (za zene ne znam,nije me interesovaloxiaoyu:Ja bih tu ženu (a sigurno je žena) koja je zbog tamo nekog muškarca izmislila depilaciju lepo u top stavila. Ona lepo obrijala noge, a mi sad dok se cele ne umočimo u vosak ne možemo o sex ni da se očešemo.![]()
![]()
)Ines1864:Baš me zanima sad da se vrati ta moda iz pedesetih da li bi je se devojke pridržavale? I šta bi rekli momci?...Mislim da bi teško ponovo zagospodario taj trend![]()
Ja te za noge koristim za lice,bas je super,kupis jedno pakovanje i traje ti 6 godinaS_K_V_O:e?! ja imam te kaja za lice, a postoje i za druge delove tela? ekstra...mada meni nije los ni ovaj moj roll on sistem za 200 dindzi...
ja to iz estetike![]()
.Odsecam malu parcad,taman za nausnice i super mi je.Koji pljackasi,te za lice su sigurno skuplje.
A noge tretiram svojom elektricnom vrshalicom2000
xiaoyu:Ja bih tu ženu (a sigurno je žena) koja je zbog tamo nekog muškarca izmislila depilaciju lepo u top stavila. Ona lepo obrijala noge, a mi sad dok se cele ne umočimo u vosak ne možemo o sex ni da se očešemo.![]()
![]()
.
. Eeee, muke ženske.....xiaoyu:Ja bih tu ženu (a sigurno je žena) koja je zbog tamo nekog muškarca izmislila depilaciju lepo u top stavila. Ona lepo obrijala noge, a mi sad dok se cele ne umočimo u vosak ne možemo o sex ni da se očešemo.![]()
![]()
(primer su spicaste i okrugle cipele,malo vremena da se oko navikne i eto nove mode)
..e da bar imam dve, tri dlake isla bi i ja....stacu kad sam crna ko ciganka....
...ma ja to sve trakom sama kuci..ide brzo i jeftino je...namazem losijonom za sporiju rast dlaka i super je...i onda pocnem redovito masinicom...
ops:
lepse je onda videti depilirane i noge i ruke, nego...da seta onako...
hanibal77:hehe ja nesto da uradim a da se ne hvalim na forumu?no way hosé
idem da radim samo bikini,noge su mi slabo dlakave,cak i kad bas porastu ne vidi se,ali ja ipak volim da mi niz njih sklizne svilena marama kao na reklami![]()
:razz:
hanibal77:idem da radim samo bikini,noge su mi slabo dlakave,cak i kad bas porastu ne vidi se

hihihi bas si inventivnaDoors of Perception:Ja te za noge koristim za lice,bas je super,kupis jedno pakovanje i traje ti 6 godina.Odsecam malu parcad,taman za nausnice i super mi je.Koji pljackasi,te za lice su sigurno skuplje.
A noge tretiram svojom elektricnom vrshalicom2000..doduse samo povremeno jer moj dragi nije zavisnik depiliranih kozza pa mi nekad i promakne vrshanje jer setva nekako mnogo brzo pocne pa nemam vremena da mislim na dlake![]()

ultrared:Kad se udaš, malo odahneš, ne moraš uvek da paziš da budeš 100% glatka.
ali, dok ga ne upecaš, ne preostaje ti ništa drugo, nego da se umačeš:razz:...

milckych:DEPILACIJAotreba,trend,higijena ili ...? Iz kojih se razloga vi depilirate? Koliko ste "optereceni" time?Pozz!
![]()

Ines1864:@SKVO
@Hellen
Baš me zanima sad da se vrati ta moda iz pedesetih da li bi je se devojke pridržavale? I šta bi rekli momci?...Mislim da bi teško ponovo zagospodario taj trend![]()