kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Dlačica... kako to stidno zvuči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pravila sam ja i tu smesu, al dok namincaš gustinu i boju i lepljivos' i šta sve ne, prođe te volja i za depilacijom i i..i.i.. svemu čemu ista prethodi. Ma bolja je ova tvoja "autentično dlakava" fora, samo još da zaista počne da radi pos'o, a ne da umesto toga dobiješ nadimak u kraju "ona sa lepom frizurom na listovima".muvalo:E, da. Arapske žene - ne znam baš da li sve to rade, ova moja drugarica tako radi - prave neku svoju smesu, od vode, šećera i limuna (bas kao za tulumbu!) i time se depiliraju... Znači, može i za dž...
xiaoyu:Ma pravila sam ja i tu smesu, al dok namincaš gustinu i boju i lepljivos' i šta sve ne, prođe te volja i za depilacijom i i..i.i.. svemu čemu ista prethodi. Ma bolja je ova tvoja "autentično dlakava" fora, samo još da zaista počne da radi pos'o, a ne da umesto toga dobiješ nadimak u kraju "ona sa lepom frizurom na listovima".![]()
![]()
milckych:DEPILACIJAotreba,trend,higijena ili ...? Iz kojih se razloga vi depilirate? Koliko ste "optereceni" time?Pozz!
![]()
piskaralo:Sama sebi sam privlacnija i jbt lepse se osecam kad sam glatka i bez malja...![]()
Pa ne bih volela da su mi noge nedepilirane a "on" da krene svojom rukom da me miluje po nogama ali odozdo pa na gore-to bi bio uzas i za njega i za mene plus stres za mene...
Zato ura za depilaciju a uskoro i epilaciju, zna li neko nesto o tome da li stetno???
pa ne milujem ih a i on ne depilira svoje...muvalo:Hihi, pa je l tebi užas kad miluješ njegove noge? Ili ne miluješ njegove noge? Ili se i on depilira?
Tako je. Ne diraj ih. To pi kaka.piskaralo:pa ne milujem ih a i on ne depilira svoje...
More_bre:dlake su odvratne, voleo bih da su ljudi bez dlaka,
i onda kad se mazimo da sve bude tako glatko i nežno.
bilo bi super da je i muška koža isto nežna kao ženska, pa da i one
osete tu blagost i nežnost koju mi osetimo kada sa milujemo o
žensko telo.