DEPILACIJA:potreba,trend,higijena ili...?

muvalo:
E, da. Arapske žene - ne znam baš da li sve to rade, ova moja drugarica tako radi - prave neku svoju smesu, od vode, šećera i limuna (bas kao za tulumbu!) i time se depiliraju... Znači, može i za dž...
Ma pravila sam ja i tu smesu, al dok namincaš gustinu i boju i lepljivos' i šta sve ne, prođe te volja i za depilacijom i i..i.i.. svemu čemu ista prethodi. Ma bolja je ova tvoja "autentično dlakava" fora, samo još da zaista počne da radi pos'o, a ne da umesto toga dobiješ nadimak u kraju "ona sa lepom frizurom na listovima". :lol:

sun.gif

xiaoyu:
Ma pravila sam ja i tu smesu, al dok namincaš gustinu i boju i lepljivos' i šta sve ne, prođe te volja i za depilacijom i i..i.i.. svemu čemu ista prethodi. Ma bolja je ova tvoja "autentično dlakava" fora, samo još da zaista počne da radi pos'o, a ne da umesto toga dobiješ nadimak u kraju "ona sa lepom frizurom na listovima". :lol:

sun.gif

Eeee, pa autentičnost podrazumeva otsustvo sujete. Nećeš valjda da dižeš brijač na sebe samo zbog nekoliko klinaca iz kraja! Pih! treba da veruješ u svoju snagu i znaš da bi svaki od njih poludeo za tvojim (dlakavim) nožicama samo kada bi mu TI pružila šansu :lol:

(odoh odmah da se depiliram - još jedan post i stvarno ću da poverujem u moć šiske ispod miške )

milckych:
DEPILACIJA:potreba,trend,higijena ili ...? Iz kojih se razloga vi depilirate? Koliko ste "optereceni" time?Pozz! :)

Sama sebi sam privlacnija i jbt lepse se osecam kad sam glatka i bez malja... :)

Pa ne bih volela da su mi noge nedepilirane a "on" da krene svojom rukom da me miluje po nogama ali odozdo pa na gore-to bi bio uzas i za njega i za mene plus stres za mene...

Zato ura za depilaciju a uskoro i epilaciju, zna li neko nesto o tome da li stetno???

piskaralo:
Sama sebi sam privlacnija i jbt lepse se osecam kad sam glatka i bez malja... :)

Pa ne bih volela da su mi noge nedepilirane a "on" da krene svojom rukom da me miluje po nogama ali odozdo pa na gore-to bi bio uzas i za njega i za mene plus stres za mene...

Zato ura za depilaciju a uskoro i epilaciju, zna li neko nesto o tome da li stetno???

Hihi, pa je l tebi užas kad miluješ njegove noge? Ili ne miluješ njegove noge? Ili se i on depilira?

ma kakva higijena, kakva potreba, kakvi bakrači! estetika je jedini stvarni razlog. ja sam sama sebi super i dlakava. da nije trip nositi suknju dlakavih nogu, ja bih to bez problema radila. jedine dlake čije uklanjanje ima donekle veze s higijenom su dlake ispod pazuha, zato što se pazuh definitivno manje znoji bez dlaka, ako ne verujete, pustite ih pa vidite. ostale dlake uklanjam čisto iz estetike (nametnute). i da ponovim, JA lično sa svojim dlakama nemam nikakav problem!

[COLOR=]ako si pocetnica u depilaciji , onda je verovatno da se ne bi razlikovala od ostalih, u fazonu, trend. Ne verujem da bi se devojcica tinejdzerka bacala na takve muke ako niko u njenoj okolini ne radi to. Ali kasnije, kad osetis kako je fina glatka barsunasta koza sve radije posezes za tim trikovima :)[/COLOR]

Back