Svi statisticki podaci poticu prvenstveno od testova raznih klinika iz USA kao i samih proizvodjaca aparata. Testiranje aparata ili same metode je jako kompleksan posao, moze da traje godinama, obuhvata veliki broj pacijenata razlicitih tipova koze i kvaliteta dlake i jos mnogo drugih stvari.... ovakva sveobuhvatna ispitivanja je nemoguce sprovesti u ordinacijama ili salonima. Podaci izlozeni na osnovu iskustva su nesto sasvim drugo i na njega utice subjektivno misljenje, poslovni motivi i sl.selen:Pitanje za Valdi-interesuje me da li sve podatke koje je izneo,sto se tice smanjene maljavosti,zna cisto statisticki ili iz iskustva sobzirom da je skoro otvorio salon??Pitam bez namere da uvredim,cisto predostroznosti radi,jer je cena pristupacna za razliku od ostalih koji su u vecini.I zasto je IPL bolji i u cemu od Light Sheer-a??Koliko kostra tretman lice(obrazi,vrat,donji deo brade,nausnice)??I ako moze adresu i broj tel.salona ja sam iz NS?
Izbor odgovarajuceg aparata za tvoj tip koze i kvalitet dlake je najvaznija stvar i u tome mogu da ti pomognem ali ne i u koji salon da ides.
Sto se tice cena, vec sam pisao o tome a evo ti jos jedan primer. Cele zenske noge na LightSheer-u u USA kostaju od 260 evra ( http://www.bellevisage.com/laser_hair_removal2.htm ) a kod nas u velikoj vecini, kako ti kazes, kostaju od 450-800 evra, kod mene na MediLux-u (IPL) cena je 110 evra. Ti sam zakljuci gde je cudna situacija.
Zasto je IPL bolji od LightSheer-a?? Nadam se da ja nisam tako nesto tvrdio jer nije istina
. Nema nikakvog smisla porediti citavu paletu proizvoda raznih proizvodjaca sa jednim aparatom.

ops: