Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta

Prekrajamo granice UNUTAR BIVŠE Truloslavije! Ko to u svetu ima pravo da se meša u to? Kao da recimo mi određujemo kako će Katalonija i Španija urediti svoje stvari!? Ma SIKTER BRE, to sve treba izcipelariti i spremiti na prvi avion u njihove vukohebine pa nek tamo uređuju stvari! :super:

Mislim da si prespavao zadnja tri desetljeća. SFRJ ne postoji odavno. ;)
 
Srebrenica. Pravomoćno presuđeno na dva međunarodna suda, pečatirano i kuvertirano. Taj najteži zločin počinio je politički i vojni vrh Srpske.
Nabijem ja ta dva medjunarodna suda na moj penis.. mrze nas srbe sto nam ne mogu nista i sto smo normalniji od tog zapada.Isti taj zapad je vodio hajku da smo silovali milion zena tokom rata ispade da smo vremenski tokom rata 99% j*ebali a 1% ratovali.
 
Nabijem ja ta dva medjunarodna suda na moj penis.. mrze nas srbe sto nam ne mogu nista i sto smo normalniji od tog zapada.Isti taj zapad je vodio hajku da smo silovali milion zena tokom rata ispade da smo 99% j*ebali a 1% ratovali.

Nemam ja ništa s time. To ti raspravi s tim sudovima i tim Zapadom. To mene ne zanima. Pitao si me koji genocid i ja sam ti odgovorio. To je sve.
 
Nabijem ja ta dva medjunarodna suda na moj penis.. mrze nas srbe sto nam ne mogu nista i sto smo normalniji od tog zapada.Isti taj zapad je vodio hajku da smo silovali milion zena tokom rata ispade da smo tokom rata 99% j*ebali a 1% ratovali.
Nikada ni jedan kriminalac ne priznaje sud koji ga osudi za zlocin. Vidjeno zilion puta.....Ali, to nista ne vredi.......
 
Da bi sud nekoga osudio mora da ima dokaze... ne priznajem medjunarodni sud koji je davnih godina postao instrument za satanizaciju onih koji se suprostavljaju globalizaciji i imperijalizmu.

Imali su ih. Nebitno je priznaješ li ti sud ili ne. Ti nisi bilo kakav faktor pa da je bitno tvoje osobno mišljenje. Sud i njegove presude postoje, neovisno o tome priznaješ li ih ti ili ne.
 

Back
Top