Nije besmislen.. Putko pokušava da pravi veliku Hazariju za svoje gazde, izaziva igru gladi isto po nalogu svojih nadređenih,ubija bele hrišćane Ukrajince, nastavlja da uništava Rusiju a i Ruse,plaši svet nuklearkom i tako. Mada pitanje je koliko će čovek sa maskom dugo uspeti da izdrži ovo ubrzano vraćanje ionako siromašne Ruske Federacije u kameno doba.
Слажемо се 100%, све је у протоколима сионски мудраца тј. тај трећесветски сукоб између ''политичког Израела''(УСА и цоо) и ''муслиманског света'' (Русија и цоо)... тамо пише да ће у том рату главни извођачи представе дуготрајним сукобом исцрпети обе стране и створити услове за међусобно уништење ...
брине ме мало то како ће то Европи да ураде, јер су Руси већ таргетовани за уништење, вероватно ће у нас субверзијом и економским саботажама ''просвећени сатанисти'' некако сломити... не смемо да се опуштамо због ове победе, јер су ''московљани'' веома вешти у магији... првенствено мислим на њихов утицај у распалој Немачкој
Ипак оптимиста сам, јер ко би рекао да ће Бајденовци и нормални јевреји да провале опасност од ширења Хазарије и своје ''мистичаре међ јеврејима'' бацити у камено доба и иза гвоздене завесе... дај Боже да успеју до крај
Некако ми оно објављивање ПСМ на фејсбуку ФБИ сад делује као да су паметни јевреји одлучили да распалим јеврејима из Русије заврну шију...
Дај Боже да то успеју и да на време погасе соцошке покрете из Совјетије који им дестабилишу целу Америку...
Док чувамо Амерички економски ситем и организацију, нема шансе да сатанистичка банда ровари или директно побеђује у рату ко у Авганистану што су продали Америку...
Победа над Путином неће имати ефекат ако се он некако не обезглави, са све Немцима и осталим издајницима евро-атлантизма и слободарског друштва