Demonstranti blokirali glavni grad Gruzije: Vlada prekinula pregovore o prijemu u EU

Nek zamene mesto zivljenja, nema druge. Srbi-rusofili vecinom da odu u Gruziju koja je geografski tu gde jeste, a Gruzijci- prozapadnjaci vecinom da odu u Srbiju koja je maltene usred Evrope. :mrgreen:
Па ја то стално понављам. :D А сутра када дођу Кинези, опет можемо да депортујемо и незадовољне прозападњаке, који неће моћи да прихвате кинеску верзију државног капитализма и тих њихових вредности.

А сутра када дођу Кинези, опет можемо да депортујемо и незадовољне прозападњаке, који неће моћи да прихвате кинеску верзију државног капитализма и тих њихових вредности.
Ko god voli fasizam* , u kuci mu bio.

* Djovani Djentile, Benito Musolini i Julijus Ebola bi bili neizmerno ponosni na Kinu kada bi ustali iz groba i videli koliko je uspela njihova ideja u Kini. A i Konfucije je bio Musolini vekovima pre nego sto je Musolini uopste bio u tatinim jajima. :P

Ko god voli fasizam* , u kuci mu bio.

* Djovani Djentile, Benito Musolini i Julijus Ebola bi bili neizmerno ponosni na Kinu kada bi ustali iz groba i videli koliko je uspela njihova ideja u Kini. A i Konfucije je bio Musolini vekovima pre nego sto je Musolini uopste bio u tatinim jajima. :P
Шта је ту је ... тачно је да је Кина одбацила комунизам и да се окреће национализму, али далеко то још од фашизма... мада сваки национализам шурује са фашизмом.

Шта је ту је ... тачно је да је Кина одбацила комунизам и да се окреће национализму, али далеко то још од фашизма... мада сваки национализам шурује са фашизмом.
da nije bilo nacionalizma osmanska imperija bi bila naša dežela...to je jedno uređeno multikulti društvo ali onda je došao nacionalista CRNI ĐORĐE i digao mač na multikulti državu.

Gruzija odvalila bubrege Sorosevcima :maramica:
1732882041139.png
1732882076977.png
1732882129544.png

RUKU RUKU MIJE
1732882202812.png

Ја мислим да је Грузија лепа земља.

Мсм...није да сам био, али мислим да су цоол.
Od lepote se ne živi, meni je svaka zemlja lepa i ima šta pokazati, ali ekonomija je sve postala a oni su tu ja nivou kakav ne priliči jednoj Evropskoj zemlji, a pride imaju veliki problem jer vlast ne želi promene i podupire se iz Moskve.

Ljudi moraju shvatiti da Moskva ekonomski vuče na dno okeana, emocije su jedno, racija se mora uključiti i uvedeti da od Rusije moze se samo sukob dobiti.

Био сам и у Москви и у Пекингу и желим свима да посете те градове, јер никада лакше и јефтиније није било обићи свет, него последњих 10ак година. То су градови 22. века, чак и у поређењу са западним градовима. Кина је много више од Русије успела у том економском напретку, јер има само пар области које каскају за главним економским центрима. Тако да се ја ни мало не плашим за будућност тих земаља.

Што се тиче Грузије, они имају два избора или да изврше размену становништва, да они који желе да живе у западном блоку, рецимо дођу код нас, могу и у Бугарску, Румунију и ЦГ (можемо и ми да им пошаљемо радикале, али наши су навикли да раде за 700 до 1000 евра, па не желе тамо да раде за дупло или тродупло мање), капирам да смо им ми најближи у нашем блоку или да прихвате реалност да живе у источном блоку и да искористе бенефите које имају док су у том блоку.
Шта ће бити у будућности видећемо и чекамо кинеску браћу, али њихова политика је спора.

Паметнији део српског народа је схватио да је економија битнија од емоција и мајмуноликог импулсивног понашања. Па као симбол тога гледамо и рушење Југославије хотела, једног комунистичког ругла на коме ниче модерни комплекс Риц хотела.
Teška centralizacija Rusije se nastavlja, veruj mi van top 6 7 gradova sve je infrastrukturno loše.

Teška centralizacija Rusije se nastavlja, veruj mi van top 6 7 gradova sve je infrastrukturno loše.
najbolje gruzija da bude kao ukrajina, tamo jos malo nece biti nikakve infrastrukture jer je zapad tako hteo odbivsi minske, sad se stalo kod regrutacije 18-ogodinjska

Бела кућа притиска Украјину да старосну границу за мобилизацију скине на 18 година

slava ua dezerterima, a eu fanatici da se spreme da uskoce u masinu za mlevenje mesa

Back