- Poruka
- 202.848
Ne znam, mense čini da to namerno pišeš jer si ljubomoran i ne bi volo konkurenciju.I bolje što neće,da ti ne pozli.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, mense čini da to namerno pišeš jer si ljubomoran i ne bi volo konkurenciju.I bolje što neće,da ti ne pozli.![]()
Lažeš zlato, lažeš dušo...Rađe bi zmiju pustio na grudi.
Ti Simke kao u osnovnoj školi! Da nećeš i za kosu da me povučeš?Vodi je kući pa joj tepaj.![]()

Malo mi je bolje. Razmišljam da sutra odem na posao.Lapsi kod čika dr.![]()
jok , breŽivota uhapšen, lapsi bila u opasnosti, Marsi ugovara književni susret, Rifer kao po običaju
, došla nam Red
, svraćala pixies
...
A da, bio i Simo
Dosta sam propustila, i da gosn Helsing u prolazu![]()
Ti svakog drugog dana ideš na posaoMalo mi je bolje. Razmišljam da sutra odem na posao.

Ja odem, direktor me vrati, jedan dan preležim i opet idem.Ti svakog drugog dana ideš na posao
Idi nek te pregleda čika doktor.

Nema leka ni dr.ni apoteka.Ti svakog drugog dana ideš na posao
Idi nek te pregleda čika doktor.

Nisi čula za izreku: Koga nema bez njega se možeJa odem, direktor me vrati, jedan dan preležim i opet idem.
Mislim da ne mogu bez mene. Cijeli dan šalju poruke, a ja mrtva ladna. Neka vide kako je bez mene.![]()

Baš da gleda na sat ne verujem. Ali ako si stvarno tako kao što pišeš, molim te odi do lekara.Evo opet budna. Znači 2 sata sna, 2 sata budna!
Virus gleda na sat! Da ne povjeruješ!
i ti bi takva na posao? Kako bi svakoga ko dođe bolestan otpustio.Evo opet budna. Znači 2 sata sna, 2 sata budna!
Virus gleda na sat! Da ne povjeruješ!

Naravno da bi radije ostala da ležim, ali za moga direktora ne postoji bolovanje, osim za njega,i ti bi takva na posao? Kako bi svakoga ko dođe bolestan otpustio.![]()
Ko ga... ako imaš potvrdu od lekara.Naravno da bi radije ostala da ležim, ali za moga direktora ne postoji bolovanje, osim za njega,
Desi tico bemti marsovca, produžio još par dana u banji. A ja da čekam na klopu i dolare, al je drugar...
Ja ne čekamDesi tico bemti marsovca, produžio još par dana u banji. A ja da čekam na klopu i dolare, al je drugar...
pa ti vidi ko je kome drugar
Koga ne čekaš, marsdija ili mene?Ja ne čekampa ti vidi ko je kome drugar
![]()

A i ti si vragolanKoga ne čekaš, marsdija ili mene?![]()

Jesam. Nisam baš sasvim ok, ali dobro je. Evo me na poslu.

Drago mi je tebi boljeJesam. Nisam baš sasvim ok, ali dobro je. Evo me na poslu.![]()